2777
2789
عنوان

نفرت انگيز تر از تتلو هم زياده هااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2886 بازدید | 191 پست
نه دیگه کسی این نکته رو نمیگیره مسیله اون تحریک شدن با بچه هه هستش  الان بیا بگو ببین چیا نمیش ...

نمیفهمند واقعا.. چرا آخه؟  این یعنی خطر بزرگی که باهاش هیچ برخوردی نمیشه و در ضمن اینکه بهش حق هم می دن.  اصلا همین که این فرد به خودش اجازه میده همچین چیزی بگه،  نشانه خطره...   

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
این قاتل و متجاوزلایق چیزی غیر از کینه نیست. خودتون رو ی لحظه فقط بذارید جای مادر آتنا بعد فاز روشنف ...

انقدر نگو خودتون رو جای مادر آتنا بذارید اینکه قاتل آتنا باید مجازات بشه شکی نیست ولی بعد از اعدام همه چی فراموش بشه و آدمای مریض به کارشون ادامه بدن چه فایده ای داره؟ چرا قانون قاطع برخورد نمیکنه یکبار این آقا کودک آزاری کرده شاکی شکایت خودش پس گرفته قانونم بیخیال شده خیلیای دیگه هم هستن که مثل آتنا بهشون دست درازی شده جسمشون کشته نشده ولی روحشون داغونه کی باید به فریادشون برسه چرا نباید آموزشی باشه ؟ چرا نباید علتها مشخص بشه ؟ چرا نباید فرهنگ سازی بشه ؟ ریشه یابی باعث میشه این مسائل کمتر بشه مجازات جدا ریشه یابی هم جداهرچی جای خودش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش دوست عزیز تا وقتی که  اعدام اخرین گزینه برای    مقابله با این جرم ها ...

و اضافع کن چند وقت دیگه آتنا و آتناهای دیگه پیش میاد مثل ستایش مثل کیمیا و مثل هزارررران هزار آدم دیگه 

میدونی جالبترین قسمت قضیه چیه اینکه تو زمانهای خیلی قدیمی تر هم بر خلاف باور اکثریت فراوون بوده بچه آزاری اما به دلیل اون آبروی کوفتی زیر خاک کردن قضیه رو الان هی رسانه ایی میشه 

دقیقا و تقریبا میشه گفت تو خانواده ها پدوفیل وجود داره 

قاتل آتنا غریبه بود اما وقتیدایی عمو برادر و....  به بچه تجاوز کنن نمیکشن ولی بچه میشنوه هیسسسسسسس آبرو آبرو 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

این رو هم بگم از نظر من ، نهایت بی ادبی و.... در یک بحث هست که برای فرزند و مادر و پدر و اطرافیان کسی که نظر مخالفت رو داره ، آرزو کنی که در همون موقعیت قرار بگیرن.

یاد بگیرید که این نه روشنفکری هست نه تاریک فکری. مفهومش اینه که شما منطق مباحثه نداری

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن

نیکی سپاسگزارم که تونستید   نظری که منم دارم به بهترین شکل بیان کنید 👏👏👏👍👍

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 

من فقط میتونم بگم خدا صبر بده بهشون و سعی میکنم اظهار نظر نکنم اینم اولین بار بود نوشتم سر این قضیه چون دیشب واقعا ناراحت شدم از این همه طزفدار قاتل بودن. همه دوست دارن بچشون تو جامعه گل و بلبل زندگی کنن ولی این دلیل نمیشه که کار ی متجاوز رو ابکی جلوه بدن. خودم دخترم ۹ سالشه همچین چیزی کابوسه. 

قانون هم هست انشالا به بهترین نحو اعمال میشه برای این جانی

نمیفهمند واقعا.. چرا آخه؟  این یعنی خطر بزرگی که باهاش هیچ برخوردی نمیشه و در ضمن اینکه بهش حق ...

اینجا که بلد کفر نیست هر کسی نتونه این حرفا رو بزنه 

اینجا همه غیر روشنفکرا جمع هستن با کسی که به بالا وصله کار ندارن نهایت میشه جوجو یکم خله

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

برای قاتل آتنا اعدام مجازات کمی هست 

باید به فکر باشیم که چی باعث شده روزبه روز تعداد این روانی ها بیشتر شده ؟ باید ریشه یابی بشه .نه اینکه یه احمق بیاد بگه بیحجابی دلیل این مشکلاته و تمام . 

انقدر نگو خودتون رو جای مادر آتنا بذارید اینکه قاتل آتنا باید مجازات بشه شکی نیست ولی بعد از اعدام ه ...

دیگه این از فقر فرهنگیه. شکایت پس نمیگرفت اون طرف الان این اتغاق نمیفتاد. بعدش هم اموزش و اینا جای خود الان باید ۶ دنگ حواست پیش بچه باشه چه بخوایم چه نخوایم اوضاع اینه

من فقط میتونم بگم خدا صبر بده بهشون و سعی میکنم اظهار نظر نکنم اینم اولین بار بود نوشتم سر این قضیه ...

قانونی نیست من به چشمم دیدم که قانون اصلا خوب برخورد نمیکنه اگر خوب برخورد میکرد این جانی نمیتونست راست راست راه بره جنایت کنه 

انقدر نگو خودتون رو جای مادر آتنا بذارید اینکه قاتل آتنا باید مجازات بشه شکی نیست ولی بعد از اعدام ه ...

دیدی حتی حاضر نیستبم فکر کنیم که جای مادر اپن بچه بیگناه باشیم دیدی چقدر سخته؟ 

من فقط میتونم بگم خدا صبر بده بهشون و سعی میکنم اظهار نظر نکنم اینم اولین بار بود نوشتم سر این قضیه ...

چیلک عزیز

من فکر نمی کنم کسی که فقط سر سوزنی انسانیت داشته باشه از این وحشی حمایت کنه.

من فکر میکنم ، تاکید می کنم فقط فکر منه، که اون کاربر هم منظورش این بوده که قبل از مجازات اصلی ،با تحقیق و بررسی بشه ریشه های این مشکل رو پیدا کرد.

مسلما پدر و مادر آتنا هم اگر بدونن که کمی تعویق در مجازات این بی وجود باعث میشه که چند آتنای دیگر، نجات پیدا کنن، حتما با این کار موافقت می کنن. 

البته که ما از بیخ و بن همچین مطالعه و تحقیقی رو نداریم اینجا

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
چه عقده دارید شماها به روشنفکرا 😐 اینجا کسی اومد بگه من روشنفکرم   نظرشو تحمیل کنه ؟  مر ...

شما چرا به خودت میگیری هی؟

ما داریم با توجه به پست اول استارتر حرف میزنیم

این رو هم بگم از نظر من ، نهایت بی ادبی و.... در یک بحث هست که برای فرزند و مادر و پدر و اطرافیان کس ...

کسی ارزو نکرده انشالا هیچوقت هیچکس تو این شرایط نباشه. طرفداری میکنید جواب میشنوید چرا ناراحتید!

این قاتل و متجاوزلایق چیزی غیر از کینه نیست. خودتون رو ی لحظه فقط بذارید جای مادر آتنا بعد فاز روشنف ...

ای بابا من تو گروه متحجرام روشنفکر کجا بود  

منم با اعدام موافقم و تمام بعد از اون دیگه خدا خودش میدونه چه جوری باهاش برخورد کنه لازم نیست ما بگیم چی کارش کنن چی کارش نکن 

2810