2777
2789
عنوان

نفرت انگيز تر از تتلو هم زياده هااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2886 بازدید | 191 پست
قوانینمون مشکل داره،  پیشگیری و کنترل این جنایات تو کشور ما افتضاحه.  اصلا خودشونو درگیر ن ...

گل گفتب کل حرف ما هم همینه 

ما میگیم نرن دم خونه اون جانی قاتل ینگ بزنن برن در اون مجلس و قوه قضاییه رو گل بگیرن با این همه ضعف قانون 

با اینهمه ضعف قانون تربیتی پس اون مدرسه که عنوان آموزش و پرورش رو یدک میکشه به چه دردی میخوره وقتی اینهمه روانی فراوونه 

مدرسه برای یاد گیری ریاضی و هندسه و زیست و فیزیک و شیمی و عربی نیست 

مدرسه یعنی آدم تحویل جامعه بده حتی اگه بلد نبود انتکرال تانژانت فلان رو بگیره 

اما چی تو همین مدرسه به بچه ها تجاوز شد اون کسی هم که تجاوز کرد فقط اخراج شد 

تو اون مدرسه تجاوز شد اون معلم متجاوز خانواده بچه رو تهدید هم کرد 

اینا مشکل اصلیه 

چرا کسی به این توجه نمیکنه

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه نمیگرفت همین در و همسایه هزارتا حرف براش در میاوردن از ضعف فرهنگی نیست از ضعف قانون هست که وقتی ...

هعی هعی 

من خیلی دوست دارم الان مشخص بشه اونهایی که کفن پوش شدن بخاطر آموزش جنسی به کودکان در مدارس از طریق صحیح و علمی، الان جزو کدوم دسته هستن.

می دونن که یک آموزش صحیح تا حدود زیادی می تونه مانع این جنایتها بشه  یا همچنان ترجیح میدن کفن بپوشن و شب نامه منتشر کنن؟

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن

اینقدر از قوای مختلف توقع نداشتیم و فقط خودمون سپردیم دست خدا که وضع مملکت اینه.  به مشت جانی دارن راست راست راه میرن. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

الان بازنگيد پس خارج كه با بيكيني ميان شهواتشون بيدارنميشه؟؟؟بخدا مفصله،ميدونم يه مريض كارش به حجاب يا نداشتن حجاب نداره،اما كسي ك مريض نيست و توشرايط ايران زندگي ميكنه براش تاثيرداره

مورد اتنا كه اصلا عوضي بوده،ربطي به حجاب بچه نداره،من فقط گفتم انصاف داشته باشيم كه دقيقا هركي چي كفته

استارتر این پستم منظورم به شما نیست که دارم میگم 

یعنی تو این سایت تتلو نفرت انگیزه هی هر روز تاپیک دربارش میزنن 

نفرت انگیز نبود چه حجمی از تاپیکا به خودش اختصاص میداد؟؟

بخدا این سومین تاپیکه که از دیشب تا حالا دیدم

اخه تتلو کیه که انقدر حرف سخنش براتون مهم شده .....یه لمپن که دو روزه ادم شده هوا برش داشته

حالا در راستای ظرفیت مغزی محدودش یه چیزی گفت یه حرفی زد انقدر دیگه بزرگش نکنیم 

چون اگه حرف نمیزد لابد میگفیتم لاله خخخخ

بیخیال دیگه تاپیک دربارش نزنین

نواب صفویم تو یه دوره ای حرفای خیلی چرتی زده بود درباره ماهواره و خانواده و خیانت 

همه اینا فکر میکنن مفسر تحلیلگر مسائل روز کشورن باید اظهار نظر کنن 

طرفداری حسام نریزن سرم

شما کلا خوب میکنی مواططب بچت هستی. ولی  اینجور موقع ها باید از قانون هم توثع داشته باشی. ...

توقع داریم زورمون نمیرسه! 

وقتی به عنوان مادر هیچ حقی تو این جامعه ندارم دیگه بقیه چیزها بماند. وقتی میری مدرسه بچت پروندش رو بهت نمیدن که چی به مادر نمیدیم فقط پدر چیکار میشه کرد؟! 

دیشب میگفتن انسان جایزالخطاست     اخه نه هر خطایی

بهتر نیست به جای زیر سئوال بردن کسانی که اینجا پست گذاشتن و هیچ کدوم هم  از قاتل طرفداری نکرده بودن، از خود همون کاربر ، علت اون پستش رو می پرسیدی؟ 

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن

امضا کنیم طرفدار قاتل نیستیم ول کن میشید 

گاهی میگم راست میگفتن زن نبایذ قاضی بشه برا همچین چیزاست 

اما بازم میبینم مردای این شکلی هم کم نداری 

یکی درمورد مسایل کلی حرف میزنه اون پی نخ لباس طرفه حکم پیش صادر شده فقط اومده قرایت کنه و بره 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
بهتر نیست به جای زیر سئوال بردن کسانی که اینجا پست گذاشتن و هیچ کدوم هم  از قاتل طرفداری نکرده ...

همون 😐😐 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
گل گفتب کل حرف ما هم همینه  ما میگیم نرن دم خونه اون جانی قاتل ینگ بزنن برن در اون مجلس و قوه ...

والا من از مدرسه هم میترسم! چی سرجاشه الان؟ همون درس رو هم نمیتونن درست بگن به بچه میخوان اموزش اخلاق بدن   

الان بازنگيد پس خارج كه با بيكيني ميان شهواتشون بيدارنميشه؟؟؟بخدا مفصله،ميدونم يه مريض كارش به حجاب ...

اتنا خیلی کوچیک بود زهرای عزیز هنوز حجاب بهش واجبم مشده بود لباسشم که. چیز خاصی نبود که این اقا به خودش اجازه بده همچین حرفی بزنه 

این اقا شهوتشو میتونست. با هزارن مورد دیگه تخلیه کنه 

دست اندازی به یه کودک   فقط برخواسته از یه ذهن بیماره    

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
الان بازنگيد پس خارج كه با بيكيني ميان شهواتشون بيدارنميشه؟؟؟بخدا مفصله،ميدونم يه مريض كارش به حجاب ...

زهرا

پست تتلو رو خوندی؟

اون گفته پدر و مادر اون طفل معصوم عامل اصلی این اتفاق هستن. 

اگه بحث انصافه ، خوبه ببینیم چی گفته بعد حق و ناحق کنیم.

2810