2777
2789
عنوان

نفرت انگيز تر از تتلو هم زياده هااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2886 بازدید | 191 پست
روشنفکرا بازم جمع شدن 😉 اصلا توی بعضی از تاپیکها یه عده خاصی جمع میشن واقعا عجیبه😂

والله من ادعای روشنفکری ندارم فقط نظرمو میگم اگه با نظر شما مخالفه و فکر میکنی روشن تر و بازتر از شما فکر میکنم مشکل خودتونه 

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 

بعد جالبه به این نکته هم دقت بشه که اگر همکاری همسر قاتل و برادرش نبود و به پلیس گزارش نمیدادن ممکن بود این جنایت هم مثل قتلهای دیگه قاتل بعد یه مدتی فراموش بشه و دوباره قاتل سراغ یه قربانی دیگه بره و این قتلهای زنجیره ای تا کی ادامه پیدا می کرد خدا می دونه

دست پلیس هوشیار و آگاهمون درد نکنه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تتلو هم تقصیر خودش نیست به ادم بی جنبه زیاد بال و پر بدی همین میشه تقصیر مردمه که ادم حسابش کردن. اقای باحجاب انگار فقط باید دختر و زن حجاب داشته باشن تو این جامعه اونوقت طرف با دست و پای خالکوبی حال بهم رن ازش تقدیر هم بشه! واقعا که

خدا سر هیچ خانواده ای نیاره. اونموقع معلوم میشه طرز تفکر راجع به قاتل و ریشه یابی و از این چرت و پرت ...

مشکل ما اینه که هر اتفاقی تو جامعه ما سیاسی میشه و بالطبع هم وقتی یه همچین اتفاقی بیفته خیلی ها از روی عقل و منطق حرف نمیزنند از روی تعصب و کینه حرف میزنن

بله.اومده تبلیغات راه انداخته که دختر بچه ها رو باید از بچگی حجاب بزارن واسشون دلیلشم اینه که میگه م ...

وای!! مردک بدبخت احمق!! واقعا عاری از شعوره این موجود. روانی!! 

بعد جالبه ایشون با این افاضاتش دستگیر نشده!  غلط کرده با دیدن بچه ها تحریک میشه...  این باید دستگیر شه آخه.  

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

دیشب انقد تو اون تاپیکه حرص خوردم که فاز روشنفکری برداشتن بعضیا. مثل کبک سرشون زیر برفه انگار نمیبینن طرز رفتار مردم رو. من با دو تا بچه بدون ماشین جرات ندارم برم بیرون هیچ کاری نکنن یه حرف جنسی جلوی بچه هام میگن اونوقته که خون به مغزم نمیرسه. ریشه یابی کنن کی رو چند نفر رو روانی پره

يه دونه شما فهميده باشين كافيه!!!گه خورده به فكر ابروش بوده طفل معصوم كشته لذتشو برده بعد فكر ابروش ...

دستت درد نکنه 

چی بگم من کلا متفاوت میفهمز دیگه 

الان به نظرت هرکی در پی حفظ آبرو هست آدم خوبیه نه؟  

درکل اما از نظر قانون هرکی  دنبال حفظ آبروش هست آدم خوبی نیست اتفاقاقاتل آتنا همون پدری هست که اولین بار شکایت نکرد به خاطر آبرو

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
مشکل ما اینه که هر اتفاقی تو جامعه ما سیاسی میشه و بالطبع هم وقتی یه همچین اتفاقی بیفته خیلی ها از ر ...

این قاتل و متجاوزلایق چیزی غیر از کینه نیست. خودتون رو ی لحظه فقط بذارید جای مادر آتنا بعد فاز روشنفکری بردارید همین.

وای!! مردک بدبخت احمق!! واقعا عاری از شعوره این موجود. روانی!!  بعد جالبه ایشون با این افاض ...

نه دیگه کسی این نکته رو نمیگیره مسیله اون تحریک شدن با بچه هه هستش 

الان بیا بگو ببین چیا نمیشنوی 

چندشترین فحش هم از نظرشون اینه بهت بگن روشنفکر 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

چه عقده دارید شماها به روشنفکرا 😐 اینجا کسی اومد بگه من روشنفکرم   نظرشو تحمیل کنه ؟

مردم دارن صحبت میکنن نظراشونو میگن   شماها انگار   قانل اتنا رو پیدا کردید. همینجوری هر چی دهنتون میاد بار میکنید 😐

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 

احساسات خانواده مقتول قابل درکه،  هرکسی اگر همچین بلایی سرش بیاد مطمئنا میتونه خودش هر بلایی سر طرف بیاره.  ولی دقیقا به همین خاطر باید قانون و قاضی بین هر دو طرف قرار بگیرند.  این قانون هست که باید درست باشه،  اگر نه که از خانواده مقتول توقعی نیست اونها حق دارند. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

من درک نمی کنم چرا هی میگید روشنفکری؟؟؟؟؟

خانم محترممممم، روشنفکری تعریف داره، سعی نکنید به جای تهمت و اهانت از این کلمه استفاده کنید.

من تاکید می کنم که اعدام رو مجازات بسیااااار سهل و ساده ای برای این بی وجود می دونم. اصلا حیفه که این مردک ، در چند لحظه ، تاوان این جنایت رو بده 

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
دستت درد نکنه  چی بگم من کلا متفاوت میفهمز دیگه  الان به نظرت هرکی در پی حفظ آبرو هست آد ...

ببخشيد اگه ناراحتت مردن واقعا خونم به جوش اومده از دستش ...شما هم كه اول پست گفتى نفهميدى بهم بر خورد...من نى نى تو شكمم تازه يه ماهش نيست انقده هواشو دارم.. جيگرم واقعا اتيش گرفت برا مادرش ٧ سال زحمتشو كشيده...

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .
2810