2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنی بقیه.خوشبختن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3376 بازدید | 122 پست
کاری جز پذیرفتن از دستت برنمیاد وگرنه چیزهای مهمتری رو از دست میدی مثل روان سالم زیاد غصه شو نخور پس ...

آخه وقتی وضع مالی خوب نیست چجوری میشه به این چیزا رسید،من از رنگ پوستم راضی نیستم یه مدت رفتم دکتر کلی پول خرجش کردم با وجود بیپولی ولی فقط یه مدت خوب بود ،بنظر من که  پول حرف اول و آخرو میزنه

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
شوهر رانت خوار آرزوته؟؟ 😳

باهرکی عروسی کرد خداخوشبختش کنه...نمیگه ک رانت خار میخاد میگه دوست دارم وضعش خوب باشه...

ک انشاله بشه

هرموقعه حرفا وکارای مادرشوهر وخواهرشوهر اذیتتون کرد یاد حضرت فاطمه بیوفتیدکه چقددددر صبور و باگذشت بود....حرص اونارو ازهمسرتون درنیارید ..اون هیچ حقی درانتخاب نوع خانوادش نداشته ونداره....پس ازین ببعد خودخوری ممنوع...غیبت ممنوع چه تودلتون چه پیش کس دیگه....مطمعن باش هیچکس ازسنگ نیست....توهمیشه خوب باش...حتی اگرکسی آن لحظه خوبی تورانفهمد باگذشت زمان پی ب خوبی های تومیبرد...خداهم بالاسرشاهد..روزی فقط چندبار ذکر یافاطمه بگو ببین چطور ازدست هر کینه وکدورتی ارامش پیدامیکنی....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه دقت کردین

هرکی رانت و پارتی و سهمیه داره زندگیش خوبهه؟

شما از این ادما دیدین؟؟؟؟؟؟

من خونواده عمه ام اینطورین

بعدش من برا هر ازمون استخدامی کلی حرص میخورم

شاید باور نکنید،موهام سفید میشن هر وقت ازمون دارم  

هیچ وقت به هیچ کس ،هیچی نگو...اخه دلت تنگ میشه...

بنظرمن هیچکس خوشبخت مطلق نیست خوشبختی لحطه ای لحظه های خوبمون باعٺخوشحالی و خوشبختیمونه و لحظه های بد باعث ناراحتیمون ک ناخوداگاه میگیم ک ما چقد بدبختیم من هیچوقت ندیدیم واقعا یکی مطلق خوشبختی باشه بعضیا واقعا ادا درمیان مشکلات تو زندگی همه هست

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین

من به این جمله که پایانِ پیام بازرگانی گاهی نشون میده خیلی معتقدم که میگه هیچ وقت باطن زندگی خودتون رو با ظاهر زندگی بقیه مقایسه نکنین...

شده من کسی رو گمان کردم چقدر خوشبخته و بهش غبطه خوردم, اما یک شب خونشون بودم, دوست داشتم هر چه سریعتر برگردم به خونه و زندگی خودم...

من دخترهمسایه قدیم مون حس میکردم خیلی خوشبخته امروزفهمیدم طلاق گرفته

همسایه پایینیمون کارخونه دارر پولداررررررهااآا ی چیی میگم ی چیزی میشنوی ...چندروزز پیش بازنش کتک کاری کردن پلیس وشکایت بازی...الان پروندشون دادگاس

هرموقعه حرفا وکارای مادرشوهر وخواهرشوهر اذیتتون کرد یاد حضرت فاطمه بیوفتیدکه چقددددر صبور و باگذشت بود....حرص اونارو ازهمسرتون درنیارید ..اون هیچ حقی درانتخاب نوع خانوادش نداشته ونداره....پس ازین ببعد خودخوری ممنوع...غیبت ممنوع چه تودلتون چه پیش کس دیگه....مطمعن باش هیچکس ازسنگ نیست....توهمیشه خوب باش...حتی اگرکسی آن لحظه خوبی تورانفهمد باگذشت زمان پی ب خوبی های تومیبرد...خداهم بالاسرشاهد..روزی فقط چندبار ذکر یافاطمه بگو ببین چطور ازدست هر کینه وکدورتی ارامش پیدامیکنی....
خب خیلی از چیزایی.که داری برای بقیه.ارزو هست.به چشم یکی دیگه تو خوشبختی

اره قبول دازم و نمونش تو فامیلمون هست

من راضی هستم خدا خودش میدونه.آدم پر توقعی نیستم در حالی که وضع مالی بابام خوبه.یعنی مجرد بودم همه چی در اختیارم بود چون تک دخترم..تنها چیزی که به شدت احساس  نیاز میکنم بچس.به قول خودم که همیشه به شوهرم میگم میوه درخت عشقمونو میخوام😀

باهرکی عروسی کرد خداخوشبختش کنه...نمیگه ک رانت خار میخاد میگه دوست دارم وضعش خوب باشه... ک انشاله ب ...

عزیز جون  به امید خدا همه دخترا خوشبخت بشن ولی معنی فارسی کامنتش اینه.

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  
خوشبختی به نظرم نشونه هاش اینه : سلامتی ،پول کافی، خانواده مناسب، همسر مناسب ، شغل ، تحصیلات بالا. & ...

خوبه فقط برای من همه اینا بعلاوه ایمان خوب و کافی ب خدا و معنویت/ و اخلاق و فرهنگ خوبم جزوشه

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 
شوهر رانت خوار آرزوته؟؟ 😳

رانت

همه کارراشون راه میفته

والا زندگیشون با ماها خیلی فرق داره

کی رانت دوست داره؟؟؟

حالا کدوم کشور سهمیه دارن بعضی ادماش؟؟؟برق و ابشون نصفه؟؟؟بهترین دانشگاه میرن؟؟؟خواهش میکنن ازشون بیان سرکار؟؟؟

هیچ وقت به هیچ کس ،هیچی نگو...اخه دلت تنگ میشه...

من خدارو شکر شوهرم خیلی خوبه خیلی هوامو داره ی دخملم دارم ولی ته دلم احساس خوشبختی نمی کنم چون شوهرم از صب تا شب سر کاره در حالیکه پولیم نداریم نمی گم خیلی بده ولی خوبم نیس منطقه ای که هستیمو اصلااااا دوس ندارم ی افسردگیه بعد زایمان مزخرفم گرفتم که بعد 3 سال هنوز اثراتش هس 😔

لوئیز:ما داریم بچه دار میشیم.ویرجیل:شوخی میکنی!نه. من رفتم دکتر. این هدیه کریسمس من به توئه.اما تموم چیزی که من لازم داشتم فقط یک کراوات بود!😞