2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنی بقیه.خوشبختن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3376 بازدید | 122 پست
چون دارم با چشمام میبینم هر روز شادتر از دیروز  چون خودشون اعتراف کردن خوشبخت ترین ادم رو زمین ...

زشته واقعا 

آدم ب افریدگار و صاحب روحش اینطور بگه

همین که سالمیم،خانواده و امنیت داریم نعمت کمی نیس

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 
خب برای همینه که قرآن میگه اکثر مردم تعقل و تفکر نمیکنن.مثلا در قصه قارون وقتی ملت قارون رو میبینن ا ...

ولي خيلي از اين آخوندا تو خيابون به من حرف نامربوط زدن

مثلا يه بار يكيشون به من گفت مهريه گرفتي اين ماشينو سواري😳😳😳😳

يه بارم يكي با يه من ريش پيرهنشم تا زير چونش بسته بود  شيشه پايين بود به زنش ميگفت اينا شوهراشون براشون ماشين گرون ميخرن خودشون هر كار دوست دارن ميكنن (شوهر بدبخت من)😩😩😩

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چند وقت از این تاپیک میگذره ولی من امروز تو این اوضاع کرونایی حس کردم خیلی بیچارم.همه خوشبختن جز مم.همه رفتن مسافرت همه خوشن ولی من نه

مشکل من میدونید چیه اینه که پول ندارم .شوهرم خوبه زندگیم بدک نیست ولی من پول میخوام برم خرید .خونه بخریم.ماشین بخریم هیچی ندارم شوهرم ماهی ۱میلیون حقوقشه من با این چندرغاز چکار کنم 😪😪😪😪