2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنی بقیه.خوشبختن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3376 بازدید | 122 پست
موافقم  این فقر زیبایی هم خوب اومدی بخدا من خیلی اعتماد بنفس دارم ولی خیلی وقتا بخاطر ظاهرمم ...

کاری جز پذیرفتن از دستت برنمیاد وگرنه چیزهای مهمتری رو از دست میدی مثل روان سالم زیاد غصه شو نخور پس

سعی کن سلامت باشی پوست خوبی داشته باشی مواظب هیکل و اندامت باشی تا جایی که میتونی چون هشتاد درصد زیبایی به اندام و پوست و موی خوب و سالم هست چهره ی زیبا یا چشم رنگی بیست درصد البته این نظر منه

سلام به نظرم افراد خوش قلب اونايي كه حسادت ندارن علم بالايي دارن اونايي كه مساعل كوچك تبديل به دغدغه ذهني نميكنن اونايي كه منطقي ان اونايي كه عصبي نيستن خوشبخت ان اونايي كه خانواده خوبي دارن كه به راحتي بهشون تكيه ميكنن خوشبختن اونايي كه وابستگي مالي به هيچ كسي ندارن از نظر عاطفي و احساسي سالم ان و وابستگي افراطي ندارن خوشبختن در كل لازمه خوشبخته در درجه اول سلامت روح و روان و جسم

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه ارزش ها عوض شده.همه چیز پول نیست.کم نیستند افراد پولداری که هیچ آرامشی ندارند.آسایش و امکان ...

ارزشها فکر کنم از اول همین بود منتها الان زرق و برق دنیا زیاد شده. از اول خلقت هم افراد متمول و ثروتمند احترام بیشتری بین مردم داشتن منتها اون زمان دارایی مردم به گاو،گوسفند،اسب، شتر و زمین بود.اما الان زرق و برق بیشتر شده. هر روز ماشینها به روزتر،تلویزیون،یخچال و گوشی همشون به روز میشن و انسانها برای چشم و هم چشمی هم شده دوست دارن بهترینشو داشته باشن.

ابولهب در شبه جزیره حجاز به ثروتمندی معروف بود و اون زمان هر کس میخواست کار اقتصادی کنه با امکانات اون زمان و یا پای پیاده از شهرهای مختلف میرفت از ابولهب مشورت بگیره

بِسمِ الله الرَحمنِ الرَحیم.یا هُو یا مَن لا هُو اِلّا هُو 1- نی نی یار 5 گفتن بدون اجازه من درخواست دوستی هیچ خانمی رو قبول نکن (نی نی یار 5 بسیار لطف کردن و متشکرم.کاش این دستورو سالها پیش میدادن و راحت شدم از شر بعضیا که با دروغ و کلک میومدن خصوصیم)2- استارتر هر تاپیکی راضی به حضور من نیست پستمو ریپلای کرده بگه برو بیرون3- درسته اسم کاربریم جوانمرده اما فانتزیمه و اصلا آدم خوبی نیستم و شاید در دنیا بدتر از من آدمی نباشه 4- بیسوادم و هیچی هم بارم نیست پس نه سوال اقتصادی بپرسید نه بورسی.به اسمم هم تاپیک نزنید چون تاپیک زدن به اسم آقایون و تگ و حرف زدن با آقایون در سایت ممنوع هست و هر جا دیدید کاربری به اسم من تاپیک زده تاپیکش رو گزارش بزنید و نذارید منو گنده کنن.هیچ کاربری رو در سایت بزرگ و شاخ نکنید.اینجا یه فضای مجازیه و جاییه برای تبادل نظر نه بزرگ و شاخ کردن کاربرانی که معلوم نیست در دنیای واقعی کی هستن و چیکاره اند.در عنوان تاپیکامم اسممو مینویسم که هر کی خواست بیاد و اکثر مواقع هم قفل میکنم چون دلم میخواد و تاپیک خودمه  حضور و عضویتم اینجا به هیچ کسی ربطی نداره و پاسخگوی هیچ احدالناسی نیستم جز نی نی یارها و خانم تهرانی و یه مسئله شخصیه همچنان که عضویت شما در سایتها و شبکه های اجتماعی دیگه به من و دیگران ربطی نداره.وقتی سایت در بدو عضویت گزینه مرد هم داره پس کاسه داغتر از آش نشو.میتونی به نی نی یارها و مسئولین سایت بگی گزینه عضویت مردان رو برداره.اگه مزاحمتی ایجاد کردم یا کلاهبرداری و حق کسی رو خوردم، نی نی یار سهله به هر ارگان یا سازمان و پلیس فتا برو شکایت کن.سایت اسمش بارداریه اما کم اهمیت ترین مسئله در سایت بارداری و بچه داریه و جدیدا هم سایت پُر شده از تاپیک بورس،سهام و نمیدونستم این همه وارن بافت داریم تو سایت  جوانمرد به امید خدا روز به روز ثروتمندتر و قدرتمندتر.مغرور باش تو جز خدای یکتا به هیچ کسی نیازی نداری

اما كاملا قبول دارم بي پولي اگر بدبختي نياره صد در صد باعث سلب اسايش و ارامش

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

خدا رو شکر انقدر آدم خوشبخت دور و بر زیاده که نمی دونم کدوم رو مثال بزنم. ولی خب خصیصۀ مشترکشون وضع مالی خوب و ازدواج های مناسب با آدم های سطح بالاست.

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  

والا من هرچی دور و برم میبینم که واقعا خوشبختن

رانت+پارتی+سهمیه=خوشبختی،پولدار بودن،کارو شغل عالی

هرکی هم که بهشون چسبیده چه عروس چه داماد بهترین پیش امده

بشخصه ارزو دارم ش و ه رم اینطور باشه  

هیچ وقت به هیچ کس ،هیچی نگو...اخه دلت تنگ میشه...
سلام به نظرم افراد خوش قلب اونايي كه حسادت ندارن علم بالايي دارن اونايي كه مساعل كوچك تبديل به دغدغه ...

من بینودوستهام همچین کسی.رو میشناسم.در عین حال که خیلی.خوشبخت واقعیه.مرامش هم اجازه.نمیده ادم بهش حسودی کنه.همه چیز رو با.هم داره امقدر دلنشینه که.همه براش بهترش رومیخوان.

این ادمها.فرشته هستن.خوشبختی حقشونه

ارزشها فکر کنم از اول همین بود منتها الان زرق و برق دنیا زیاد شده. از اول خلقت هم افراد متمول و ثروت ...

پس بهتر بود میگفتم که مردم ارزش های اشتباهی انتخاب کردند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من بیشتر.فقیر دیدم که هیچی خوشحالش.نمیکرده بدبخت تا اومده.ذوق کنه خدا زده از یه راهی.زده تو سرش

آره... همه چی بر میگرده به درونمون. پس پول یکجا آرامش میده و یکجا نه... ما آدما موجودات پیچیده ای هستیم و اگر حرص درونمون رو خاموش کنیم شاید به آرامش برسیم وگرنه هیچ وقت سیراب نمیشیم و همیشه آرامش واقعی که از درونمون نشات میگیره رو ,بیرون از خودمون جستجو میکنیم

والا من هرچی دور و برم میبینم که واقعا خوشبختن رانت+پارتی+سهمیه=خوشبختی،پولدار بودن،کارو شغل عالی ...

انشالله خانومی😍

هرموقعه حرفا وکارای مادرشوهر وخواهرشوهر اذیتتون کرد یاد حضرت فاطمه بیوفتیدکه چقددددر صبور و باگذشت بود....حرص اونارو ازهمسرتون درنیارید ..اون هیچ حقی درانتخاب نوع خانوادش نداشته ونداره....پس ازین ببعد خودخوری ممنوع...غیبت ممنوع چه تودلتون چه پیش کس دیگه....مطمعن باش هیچکس ازسنگ نیست....توهمیشه خوب باش...حتی اگرکسی آن لحظه خوبی تورانفهمد باگذشت زمان پی ب خوبی های تومیبرد...خداهم بالاسرشاهد..روزی فقط چندبار ذکر یافاطمه بگو ببین چطور ازدست هر کینه وکدورتی ارامش پیدامیکنی....
والا من هرچی دور و برم میبینم که واقعا خوشبختن رانت+پارتی+سهمیه=خوشبختی،پولدار بودن،کارو شغل عالی ...

شوهر رانت خوار آرزوته؟؟

😳

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  
من بینودوستهام همچین کسی.رو میشناسم.در عین حال که خیلی.خوشبخت واقعیه.مرامش هم اجازه.نمیده ادم بهش حس ...

حرفتون كاملا قبول دارم در عين حال كلي به ادم انرژي مثبت منتقل ميكنن 

من بینودوستهام همچین کسی.رو میشناسم.در عین حال که خیلی.خوشبخت واقعیه.مرامش هم اجازه.نمیده ادم بهش حس ...

افریننننننننن ب تواضع دوستت..منم اطرافم ازین پولدازادارم واقعا براشون ازته قلبمممممممم بهتریم هارومیخام بس ک این ادم بامعرفته بس ک تواضع داره..بس ک خنده رو ......

هرموقعه حرفا وکارای مادرشوهر وخواهرشوهر اذیتتون کرد یاد حضرت فاطمه بیوفتیدکه چقددددر صبور و باگذشت بود....حرص اونارو ازهمسرتون درنیارید ..اون هیچ حقی درانتخاب نوع خانوادش نداشته ونداره....پس ازین ببعد خودخوری ممنوع...غیبت ممنوع چه تودلتون چه پیش کس دیگه....مطمعن باش هیچکس ازسنگ نیست....توهمیشه خوب باش...حتی اگرکسی آن لحظه خوبی تورانفهمد باگذشت زمان پی ب خوبی های تومیبرد...خداهم بالاسرشاهد..روزی فقط چندبار ذکر یافاطمه بگو ببین چطور ازدست هر کینه وکدورتی ارامش پیدامیکنی....