اره بابای من کرد ب زن اولش جوری ک بديش ب مردن زنش ختم شد و الان ک من از زن دومشم بیماری سخت و ...
زنش کشتت چیا کرده بود به زنش ؟ میخوام با خودم قیاص کنم 💔 البته من درد جونی برا بچش نمیخوام برا خودشم نمیخوام فقط یه زنی که خزار بار رو به اسمون گریه کنه 💔😭
کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چطور مریص شد مریصی که سراع همه میاد من الان هیجام سالم نیس از عصه و فرسودن تو این خونه پدر مادرمم خی ...
این آقا اول از این خانم خوشش اومده بود....زن اولش هم از مجردی می گفتن ممکنه بچه دار نشه....حتی به مرده هم گفته بودن گفت بود فدای سرش مهم نیست برام....بعد ازدواج بچه دار نشدن ۱۷ ۱۸ سال زجرش داد وحشتناک می زدش....طلاق عاطفی گرفته بودن....یادش رفته بود این همون زنیه که گفت عیب نداره اگه بچه دار نشه....طلاقش هم نمی داد....آخرش دیگه طلاقش داد و رفت ازدواج کرد برای بچه فقط الانم بچه ی دومش مریضه این همه خودشو کشت برای بچه،،بچه ی سالمم نصیبش نشد.
بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................
این آقا اول از این خانم خوشش اومده بود....زن اولش هم از مجردی می گفتن ممکنه بچه دار نشه....حتی به مرده هم گفته بودن گفت بود فدای سرش مهم نیست برام....بعد ازدواج بچه دار نشدن ۱۷ ۱۸ سال زجرش داد وحشتناک می زدش....طلاق عاطفی گرفته بودن....یادش رفته بود این همون زنیه که گفت عیب نداره اگه بچه دار نشه....طلاقش هم نمی داد....آخرش دیگه طلاقش داد و رفت ازدواج کرد برای بچه فقط الانم بچه ی دومش مریضه این همه خودشو کشت برای بچه،،بچه ی سالمم نصیبش نشد.
بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................