2777
2789
عنوان

مردی که به زنش خیلی ظلم کنه تو ازدواج بعدش خوشبخت میشه ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 97 پست
همین دیگ نباید چشمتون دنبالش باشه باید مشاوره برید حیف نکنید عمرتونو

😔 بدبختی اینه که  خواهزم جاریمه اون نمیخواد جدا شه شوهرش خوبه .. یه بچه داره ، با دیدن دامادمون یاد اون میفتم همش ..

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
اره بابای من کرد ب زن اولش جوری ک بديش ب مردن زنش ختم شد  و الان ک من از زن دومشم بیماری سخت و ...

زنش کشتت چیا کرده بود به زنش ؟ میخوام با خودم قیاص کنم 💔 البته من درد جونی برا بچش نمیخوام برا خودشم نمیخوام فقط یه زنی که خزار بار رو به اسمون گریه کنه 💔😭

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق گرفتی؟؟میش بگی مشکلاتتون چیبود دقیقا

تو کاربری قبلم گفتم تکت مبکنم 💔

[QUOTE=340087754]خیانت کرد با حرفاش و رفتارهاش خیلی عدابم داد روانی شدم افسرده شدم از دستش با نفرین و از خدا خواست ...

با خیانتش جدا شدی ؟ الان خوشبخته با اون زنیکه ؟

😔 بدبختی اینه که  خواهزم جاریمه اون نمیخواد جدا شه شوهرش خوبه .. یه بچه داره ، با دیدن دامادمو ...

ربطی نداره شما به زندگی بقیه کار نداشته باشه لعنت کن شیطان رو خدا نکرده کار دستت نده این افکار وحس ها

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

خیانت کرد با حرفاش و رفتارهاش خیلی عدابم داد روانی شدم افسرده شدم از دستش با نفرین و از خدا خواست ...

از خدا خواستی این دنیا جوابش ببینه ؟ 

[QUOTE=340089502]ربطی نداره شما به زندگی بقیه کار نداشته باشه لعنت کن شیطان رو خدا نکرده کار دستت نده این افکار وحس ه ...

چه کاری از خدام بمیرم ولی میترسم با  نمیرم زمین گیری چیزی شم به اندازه کافی درد بیماری دارم .. 

چطور مریص شد مریصی که سراع همه میاد من الان هیجام سالم نیس از عصه و فرسودن تو این خونه پدر مادرمم خی ...

این آقا اول از این خانم خوشش اومده بود....زن اولش هم از مجردی می گفتن ممکنه بچه دار نشه....حتی به مرده هم گفته بودن گفت بود فدای سرش مهم نیست برام....بعد ازدواج بچه دار نشدن ۱۷ ۱۸ سال زجرش داد وحشتناک می زدش....طلاق عاطفی گرفته بودن....یادش رفته بود این همون زنیه که گفت عیب نداره اگه بچه دار نشه....طلاقش هم نمی داد....آخرش دیگه طلاقش داد و رفت ازدواج کرد برای بچه فقط الانم بچه ی دومش مریضه این همه خودشو کشت برای بچه،،بچه ی سالمم نصیبش نشد.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

اره بابای من کرد ب زن اولش جوری ک بديش ب مردن زنش ختم شد  و الان ک من از زن دومشم بیماری سخت و ...

ای وای کاش تاوان ظلمشون رو خودشون پس بدن فقط.

انشالله سلامتیت رو هر چی زودتر به دست بیاری عزیزم.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

این آقا اول از این خانم خوشش اومده بود....زن اولش هم از مجردی می گفتن ممکنه بچه دار نشه....حتی به مر ...

حالا اینجور ادما از مریصی بچشون ناراحتن ؟

حالا اینجور ادما از مریصی بچشون ناراحتن ؟

آره خیلی حالش بده جوری شده که گوشه نشین خونه شده نمیاد اصلاً بیرون،،افسردگی شدید گرفته.

نه خوش بخت نشده،،به زنش ظلم کرد البته انگار ظلم یکی دیگه رو جوابش رو باید یکی دیگه پس بده بچه اش مری ...

میگی چه طلمی کرد به بچش 

نه خوش بخت نشده،،به زنش ظلم کرد البته انگار ظلم یکی دیگه رو جوابش رو باید یکی دیگه پس بده بچه اش مری ...

اشتباه گفتم به زنش

اشتباه گفتم به زنش

این آقا اول از این خانم خوشش اومده بود....زن اولش هم از مجردی می گفتن ممکنه بچه دار نشه....حتی به مرده هم گفته بودن گفت بود فدای سرش مهم نیست برام....بعد ازدواج بچه دار نشدن ۱۷ ۱۸ سال زجرش داد وحشتناک می زدش....طلاق عاطفی گرفته بودن....یادش رفته بود این همون زنیه که گفت عیب نداره اگه بچه دار نشه....طلاقش هم نمی داد....آخرش دیگه طلاقش داد و رفت ازدواج کرد برای بچه فقط الانم بچه ی دومش مریضه این همه خودشو کشت برای بچه،،بچه ی سالمم نصیبش نشد.