2777
2789

چراازوقتی بچه دارشدم شوهرم دیگه ازم تعریف نمیکنه

دلگیرنشوازآدما نیش زدن طبیعتشونه سالهاست به هوای بارانی میگویندخراب😔

الان چهارساله ازهمون موقع شروع کردبه تعریف کردن ازپسرم ومنوندیددرصورتی که قبلش منوخوشگلترین زن روی زمین میدید

شوهر منم خيلي قربون صدقه بچه بره من بدم مياد 

ميگم چرا من زنگ زدم فقط سلام عليك عادي كردي 

تا بچه گوشي رو ازم گرفت باهات حرف بزنه صدات مهربون و شاد شد 

و نيشت تا بنا گوشت باز شد😡😡😡😡

پیج آشپزی من 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بچت از خودت تعریفی تره  

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
شوهر منم خيلي قربون صدقه بچه بره من بدم مياد  ميگم چرا من زنگ زدم فقط سلام عليك عادي كردي  ...

وای آره چرامردااینجورین اصلاانگارمنونمیبینه 

همشون مثل همن شوهر من از خوته میرفت منو تو خواب میبوسید الان بچمو میبوسه میره اتگار اصلا من نیستم

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

من چهارساله صبرکردم باخاطرات اون روزادلموخوش کردم ولی اصلاعوض نشددوس ندارم خودم بهش بگم چراازمن تعریف نمیکنی چون اینجوری مجبورش کردم

تو هم نبينش

آخه اون بهش هرچی ام بگی عین خیالش نیست ولی من مهمه یرام تعریف کردن شوهرقربون صدقه رفتنش

شوهر منم همینطوره اصلا دیگه انگار بود و نبود من براش فرقی نداره انگار نه انگار که یه روزی دوستم داشت ...

😢

وای قبل از بچه دنیایی داشتیم بخدا الان همه دنیاش شده پسرم فقط آرش ارش میکنه .همش جلوم میگه همه دنیای باباشه و منم مثلآ خودمومیزنم ب اون راه. ک نشنیدم.ولی واقعا درد داره.درکل باوجود بچه.همه چیز پر

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!

قبل از بچه دار شدن باهم کشتی میگرفتیم  بازی میکردیم. ک انگار تو خونمون پر بچه بود طبقه پایینی مون پدر شوهرم اینا بودن همیشه میومد درمیزد ک چ خبرتونه صداتون تا ته کوچه میاد.واقعا شوهرم انگار فقط منو میدید چپ وراست قربون صدقم میرفت .ولوسم میکرد.خداشاهده.برام مثل رویا گذشت.هرچند ب اندازه کافی دورامونو زدیم بعد4سال بچه دار شدیم.ولی بازم حسودی میشه

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!
2810