2777
2789
عنوان

ازوقتی بچه دارشدم شوهرم ازم تعریف نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 25 پست
آخه اون بهش هرچی ام بگی عین خیالش نیست ولی من مهمه یرام تعریف کردن شوهرقربون صدقه رفتنش

مگه میشه عین خیالش نباشه عزیزدلم...

بچه حتی وقتی توشکمت هم باشه

وقتی هنوز جنینه

یه ناله و ناراحتی من و شمایی که مامانشیم سالها روی اون بچه میمونه...

مگه میشه به دنیا بیاد و مثل ماها داره زندگی میکنه ولی براش فرق نداشته باشه بهش محبت میشه یا عکس این موضوع

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باز هم شماها پسر دارین 

دختر بدتره

نمیدونید چه کارا براش نمیکنه

منم یه مدت دیدم داره خیلی به اون توجه میکنه

گفتم بهش بعله دیگه دختر هوو مامانه دیگه نو اومده به بازار کهنه شده دل آزار😉😆😂

ولی مردا مثل ما زنا اینقدر ریز بین نیستن نمیدونن این توجه زیاد  به بچه رو ماهم دلمون میخواد😆😉

تا یه وقت زیادی قربون صدقش میره 

میگم بعله دیگه هووهستن ایشون

میاد سریع پیشم میگه تو عشق اول و اخری و این دخترمون ثمره عشقه 😓ماهم سریع خ...ر میشیم😒😒

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆

شاید  فک میکنن همین که دارن قربون صدقه بچه میرن کافی و نشون دهنده اینه که به شما و زندگیتون اهمیت میدن و دوستون دارن اگه میخواین نشون بدن بهتون یعنی قربون صدقه برن ی جوری نا محسوس بگید مثلا وقتی داره قربون بچه میره خودتونو لوس کنید یا با صدای بچگونه بگید پس من چی آقااااا مگه من دل ندارم قربونه منم برو دیییییگههههه

آره منم چهارسال بعدازعروسی بچه دارشدم اون دورانوخیلی دوس دارم شوهرمم اون موقع بیشتردوس داشتم چون انگاریه نفردیگه بودولی الان اول پسرم بعدمن دیگه چاره ای نیس بایدتحمل کرد😐

دلگیرنشوازآدما نیش زدن طبیعتشونه سالهاست به هوای بارانی میگویندخراب😔
مگه میشه عین خیالش نباشه عزیزدلم... بچه حتی وقتی توشکمت هم باشه وقتی هنوز جنینه یه ناله و ناراحتی ...

نه شوهرموگفتم عین خیالش نیست که ازش تعریف کنم یانه واین بیشترحرص منودرمیاره

ماله من برعکسه..شوهرم حس میکنه پسرمون هووشه     من از خدامه شوهرم واسه پسرمون احساسات بخر ...

عه چه جالب شوهرمن فقط رواین حساسه که جلوی بچه لباس عوض نکنم😕