2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733724 بازدید | 90148 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم هنوز زوده... بخیه های داخلی هنوز جراحت دارن، شکم بند استفاده کنی باعث چسبندگی میشه موند ...

سلام عزیزم 

رستا جان یه سوال دارم

من اول 37 هفته هستم، دیابت بارداری دارم، روزانه یه قرص متفورمین میخورم(نصف بعد از صبحانه نصف بعد از ناهار) 

هفته 36 سونو سلامت دادم وزن جنین 3400 بود

حالا دکتر تاریخ زایمانمو 26 اسفند زده ولی میگه اگر ریسکشو میپذیری، دوم فروردین سزارینت میکنم

دلیلش هم اینه که وزن جنین بالا میره و جفت توانایی خون رسانی ممکنه نداشته باشه. 

میگه اگر میخوای یه شب در میون از شنبه تا 5 شنبه برو ان اس تی بده 

به نظرت امکانش هست خون رسانی انجام نشه؟ 

یا اینکه به ان اس تی میشه اعتماد کرد؟ که مشکلی پیش نیاد؟ 

رستا جان من الان ماه هشت بارداری و هفته ۳۳ هستم..و قصد دارم اگه شرایطم نرمال پیش رفت روزه هامو بگیرم با وجودی که دکتر اجازه نداده و گفته نگیر کتون تولید میشه و از طریق جفت به بچه میرسه..‌به نظرتون روزه به بچه یا خودم ضرری میرسونه؟یا شرایطی رو باید رعایت کنم...ممنون میشم راهنمایی کنید!

سلام عزیزم هنوز زوده... بخیه های داخلی هنوز جراحت دارن، شکم بند استفاده کنی باعث چسبندگی میشه موند ...

می خوام بعد دوتا سزارین که اخریش ۸سال پیش بوده به امید خدا وی بک کنم اردیبهشت . دکتر شریفی که گفت دوتا سز بشی نه قبول نمیکگه .کدوم دکتر قبول میکنه ؟ لطفا راهنمایی کنید 

رستا جان من الان ماه هشت بارداری و هفته ۳۳ هستم..و قصد دارم اگه شرایطم نرمال پیش رفت روزه هامو بگیرم ...

سلام منم ۳۲ هفتم ودکترخودم اجازه روزه نداد حرف دکتر شماروگفت تا۸ساعت ناشتایی اشکال نداره وبیشتر ازاین کتون تولید میشه ولی چون شرعی گفتن باید حرف دکتر مومن و بااعتماد باید باشه و خوف عقلایی باشه ب دکتر خودم اعتماد نکردم و ویزیت تلفنی بادکتر آیتی مشهد شدم.عکس سونومو فرستادم براشون.وحرف دکترمو بهش گفتم ایشون گفتن نه درست نیست وتا۱۸ ساعت ناشتایی اشکالی نداره و اسیبی نمیزنه و گفتن ویار و ضعف ندارین   میتونین روزتون بگیرین و مشکلی نیست. والان دارم روزمو میگیرم.شما هم از سایت ویزیت تلفنی ایشون نوبت بگیرین و مدارکتون بفرستین ببینین بهتون چی میگن.

سلام منم ۳۲ هفتم ودکترخودم اجازه روزه نداد حرف دکتر شماروگفت تا۸ساعت ناشتایی اشکال نداره وبیشتر ازای ...

بنظرم حتی اگه خداروشکر مشکلی جدی نداری ریسک نکن، دو ماه اخر بیشترین سیر رشد جنین اتفاق میفته، کوچکترین اشتباهی زمانی برای جبران نداره، کم ابی بدن تو دوران بارداری خیلی بده و شما نمیتونی قطعا بین افطار و سحر اون مقدار مایعات رو تامین کنی، ممکنه دچار کم ابی و ورم شدید و ...بشی

سلام عزیزم اولا توکلت به خدا باشه... همه کاره فقط خداست. دکتر و بیمارستان فقط وسیله ن. به خودش بسپر ...

رستا جون من الان تکرر ادرار خیلی دارم و شبا شاید ۵ باری میرم سرویس، برای شیاف گل مغربی و روغن حیوانی مشکل دارم، هعی برم و بیام خو چیزی ازش نمیمونه! شیاف روغن حیوانی هم از هفته ۳۶ شروع بشه؟

سلام منم ۳۲ هفتم ودکترخودم اجازه روزه نداد حرف دکتر شماروگفت تا۸ساعت ناشتایی اشکال نداره وبیشتر ازای ...

ممنون عزیزم..چقد نظر دکترها با هم متفاوته..آدم واقعا میمونه تکلیف شرعیش چیه و به حرف کدوم دکتر گوش بده!دکتر آیتی دکتر مومنی هستن؟!