2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733733 بازدید | 90148 پست
زایمان طبیعی قطعا از سزارین بهتره. بدون هیچ شک و تردیدی عوارضی که اکثرا گلایه دارن هم بیشتر عوار ...

رستاجان میشه اسم شیاف رو لطف کنی بگی. ببخشید رک اینو میپرسم شما خودت دچار عوارض زایمان طبیعی نشدی؟ واژنتون کامل جمع شد؟

سلام‌دوستان من ۲۲ روزه سزارین کردم میتونم شکم بند ببندم؟؟ضرر نداره برای عمل؟وقتی میزنم احساس درد پید ...

سلام عزیزم

هنوز زوده... بخیه های داخلی هنوز جراحت دارن، شکم بند استفاده کنی باعث چسبندگی میشه

موندن شکم بهتر از چسبندگی شدیده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رستاجان میشه چند نا مامای طب اسلامی معرفی کنی

حضوری بخوای بری لیلا تبریزیان. که قطعا بهتر از ماماهای دیگه هستن

قم هم سودابه بیوس

ولی مجازی شماره تماس یکیشونو گذاشتم

چقدر دکتر عوض کردی😅 نمیدونم پیش مرضیه شریفی برم یا ماما صابریان  دوستم پیش خانم صابریان رفته ...

من دکتر عوض نکردم عزیز. دکترم ویبک اول دکتر شریفی بودن... سر ویبک دومم با ایشون بودم که وقت زایمانم تهران نبودن، دکتر مصطفایی رو واسم هماهنگ کردن

از ایشونم خییلی راضی بودم

دکتر امیرآبادی رو هم هنوز ندیدم. ولی میدونم حمایت خیلی خوبی دارن

شما ببین کی به دلت می شینه. هر پزشک یا مامایی به دلت نشست باهاش ادامه بده

اصلا نمیدونم تفاوتشون چیه بر اساس دفترچه انتخاب کنم یا چیزای دیگه از طرفی الان تقریبا همه بیمارس ...

همه بیمارستانا با همه بیمه ها قرارداد ندارن و هزینه ی زایمانشون یکسان نیست

باید با حسابداری هر بیمارستان تماس بگیری، اسم بیمه ت رو بگی و نوع زایمان ها رو...  با توجه به بیمه و نوع زایمان میزان پرداختیت رو میگن

اختلاف هزینه های بیمارستانا گاهی بیشتر از ۱٠ تومن میشه!

رستاجان میشه اسم شیاف رو لطف کنی بگی. ببخشید رک اینو میپرسم شما خودت دچار عوارض زایمان طبیعی نشدی؟ و ...

اسمشو نمیدونم چیه. به اسم تنگ کننده عرضه ش میکنن

من خداروشکر بعد زایمانام درگیر عارضه نشدم.  تا جایی که میدونم کسایی که طبع تری دارن بیشتر درگیر عارضه میشن.  مخصوصا طبع سرد و تر... بلغمی ها

مادر باید بعد زایمان گرمی مصرف کنه و شیاف یا آبزن قابض که خشک کننده ن بشینه

ولی تدابیر بعد زایمانو همه باید داشته باشن

شیاف ماریانا هم یکی از شیاف هاییه خاصیت جمع کنندگی داره

اسمشو نمیدونم چیه. به اسم تنگ کننده عرضه ش میکنن من خداروشکر بعد زایمانام درگیر عارضه نشدم.  ت ...

خداروشکر😊

مصرف گرمی باعث تشدید زردی نوزاد نمیشه؟؟،چون اکثر نوزادا مقدار کمی زردی رو دارن

سلام سلام 

رستا خانم گل 

ببخشید احتمالا سوالم تکراریه ولی ممنون میشم راهنماییم کنین

الان 36هفته هستم 

بچه سفالیکه خداروشکر 

امروز ویزیت شدم دکتر گفت بچه هنوز بالاست 

طول سرویکسمم 4هست که گفت زیاده،😔دکتر بهم 15فروردین وقت داده😐

گفت دیگه هرکاری می تونی انجام بده تا آماده زایمان بشی ورزش و پیاده روی و گل مغربی واسم نوشت 

حالا ممنون میشم راهنمایی کنین دقیقا چکار کنم  دمنوشی 

کار خاصی اگه باید انجام بدم که شروع کنم 

ویشاپیش سپاس🙏🌹

خداروشکر😊 مصرف گرمی باعث تشدید زردی نوزاد نمیشه؟؟،چون اکثر نوزادا مقدار کمی زردی رو دارن

مصرف خاکشیر+روغن بادوم شیرین رو به صورت ناشتا شروع کن که ان شاءالله بچه ت درگیر زردی نشه

زردی بچه از صفرای مادره.  بله.  گرمی هم تا حدی تشدیدش میکنه.  ولی باید پیشگیری کرد که بعد تولد واسه مصرف گرمی منعی وجود نداشته باشه

من سر دخترم تو بارداری غلبه صفرا نداشتم. ماه آخر مرتب ناشتا خاکشیر+روغن بادوم خوردم. اصصلا زردی نداشت

ولی پسرا هردو داشتن. اولی خیلی کم ولی دومی بستری شد

علتشم غلبه ی صفرای بارداری بود و ماه آخرم خاکشیر زیاد نخوردم متاسفانه

هرشب ۲_۱ قاشق خاکشیر رو بشور.  تمیز که شد آبشو بریز و  فقط چن قاشق آب سرش نگه دار. بعدش در ظرفو ببند و تو دمای محیط بذار تا صبح بمونه. فرداش با یه قاشق روغن بادوم شیرین مخلوط کن و به صورت ناشتا بخور

تا نیم ساعت بعدشم صبحانه نخور. سعی کن صبحانه م ارده شیره بخوری

سلام سلام  رستا خانم گل  ببخشید احتمالا سوالم تکراریه ولی ممنون میشم راهنماییم کنین الا ...

سلام عزیزم

اولا توکلت به خدا باشه... همه کاره فقط خداست. دکتر و بیمارستان فقط وسیله ن. به خودش بسپر و کاملا آروم باش و به تلاشت واسه زایمان ادامه بده

بالا بودن بچه تو این هفته کاملا طبیعیه

طول سرویکستم درسته خیلی زیاده ولی اگه دهانه رحم نرم باشه باز میشه. از این جهتم نگران نباش

هرشب ۱٠٠٠ میل قرص مغربی رو خیییلی عمیق شیاف کن. طوری که اپلیکاتور کامل وارد شه

از هفته ۳۸ شبی ۲ عدد بذار. و هفته آخر تعداد و دفعاتشو بیشتر کن

خاکشیر+روغن بادوم رو شروع کن

هرشب ۲_۱ قاشق خاکشیر رو بشور.  تمیز که شد آبشو بریز و  فقط چن قاشق آب سرش نگه دار. بعدش در ظرفو ببند و تو دمای محیط بذار تا صبح بمونه. فرداش با یه قاشق روغن بادوم شیرین مخلوط کن و به صورت ناشتا بخور

تا نیم ساعت بعدشم صبحانه نخور. سعی کن صبحانه م ارده شیره بخوری

هرشب شکم و کمرت رو با روغن زیتون ماساژ بده

سجده های طولانی داشته باش.  چهاردست و پا برو.  و چرخش کمر رو انجام بده

هر دو دستتو بذار رو میز.  به جلو خم شو...  پاهاتو بیشتر از عرض شونه ها باز کن و تو این حالت باسنت رو نیم دایره بچرخون. طوری که انگار داری یه نیم دایره رسم میکنی.  یه بار از راست به چپ. یه بار از چپ به راست

روزی ۱ ساعت پیاده روی آروم و بی جهش داشته باش. راه رفتن پنگوئنی و ضربدار خیلی بهتره

پیاده روی هم وقتی برو که بچه بیداره و حرکت داره

رابطه کامل رو شروع کن. با پوزیشنی که به بچه فشار نیاد

از زیر سینه تا زیر باسن رو با پارچه پشمی ببند و گرم نگه دار

روی کیسه آب گرم بشین.  گرمی پایین تنه به باز شدن دهانه رحم و حرکت بچه به سمت پایین کمک میکنه

تمرکزت رو بذار روی نرمی دهانه رحم

دو هفته آخر هر روز دود کندرماده+اسپند به رحم برسون

هفته آخر هم چن سری داخل آبزن بشین

و علاوه بر شیاف مغربی، هرشب روغن حیوانی رو هم واژینال تزریق کن

مصرف ترشیجات حتی میوه ترش و سردیجات ممنوع

سرما ممنوع

لم دادن و طاقباز خوابیدن ممنوع

ناراحتی و استرس و عصبانیت ممنوع

سلام سلام  رستا خانم گل  ببخشید احتمالا سوالم تکراریه ولی ممنون میشم راهنماییم کنین الا ...

کارایی که گفتم رو در کمال آرامش،  بدون جهش و فعالیت سنگین انجام بده

اگه یبوست داری هم حتما رفع کن و هر روز قبل و بعد وعده های غذایی زیتون بخور.  مزاج مادر باردار ۳ ماه آخر باید روون باشه 

مادر باردار نباید خسته بشه، اذیت بشه، شوک بخوره و فشار روحی زیاد داشته باشه

حرکات تند جهشی هم نداشته باشه

آروم باش و به خدا توکل کن...  ان شاءالله بهترینا واست رقم بخوره🌺

از دعای این ماه غافل نشو...  تا جایی که میتونی روزه بگیر و از اعجاز دعای افطار خودتو محروم نکن

بقیه میگن بچه رو زودتر ختنه کنیم هم برای زردیش خوبه و هم عفونت ادراری  دوستان مشهدی نمیدونین ک ...

سلام عزیز

درست میگن. بعد ختنه زردی خیلی زود رفع میشه 

واسه پسرایی که عفونت ادراری دارن هم توصیه میکنن زود ختنه کنید

پرس و جو کنید ببیند تو شهرتون کدوم پزشک ختنه سنتی انجام میده و حرفه ایه

سراغ ختنه با حلقه و لیزر و...  هم نرید.  فقط سنتی ختنه کنید

راستی واسه زردی قطره بیلی ناستر بهش ندادی؟