2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733800 بازدید | 90148 پست
سلام عزیزم زایمان طبیعی هرقدرم عارضه داشته باشه، به پای درصدی از عوارض سزارین نمیرسه قبلا در مورد ...

والا من تا جای ک میدونم هردو عوارض خیلی زیادی دارن حتی طبیعی که تو ایران ماما و دکترا این خطراتو نمیگن خلاصه ک مادر شدن سختع چ طبیعی چ سزارین

.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم رستاجان آبزن های قابض از کی باید استفاده بشه و چه مدت؟ با این روش کاملا مثل قبل میشه؟

سلام

آبزن رو بعد ۲ هفته از تاریخ زایمان میشه استفاده کرد

باعث جمع شدن سریعتر رحم و وا. ژن میشه

واسه برگشت به حالت قبل، ماماهای طب اسلامی یه شیاف تجویز میکنن که بعضیا میگن از قبلشم بهتر شدن

گش. اد شدن بعد زایمان(طبیعی یا سزارین) شایعه و علتشم غلبه ی سردی و تریه

با شیاف های قابض و گرم و خشک، اندام رو به حالت قبل برمیگردونن

ممنون رستا جان از لطفت. آبزن که گفتید همون ابیه که توش میشینن؟ من الانم میتونم استفاده کنم یا بی ت ...

بله عزیزم.  هر زمانی میتونی استفاده کنی.  اما بهتره تحت نظر مامای طب اسلامی باشه

الان من چن مامای طب اسلامی رو دنبال میکنم واسه تنگ کردن وا. ژن شیاف تجویز میکنن

بلافاصله بعد زایمان نه عزیز. باید خونریزی تبدیل به لکه بینی بشه

سلام دوستان کسی اطلاعاتی درباره دکتر مرضیه شریفی داره برای ویبک؟ خوبه؟ الان هفته ۳۰ هستم میخوام بر ...

سلام عزیز

من از دکتر شریفی راضی بودم. ولی همراهی کاملشون واسه ویبک بستگی به خودت داره. انصافا بخیه زدنشون خیییلی عالی و تمیزه

من از دکتر مصطفایی هم خیییلی راضی بودم

دکتر امیرآبادی هم خیلی پایه ن ولی بعضی بچه ها میگفتن استرس میدن

دکتر ترکستانی ام هستن

با توجه به بیمه ت چن تاشونو انتخاب کن... ببین از کدوم حس بهتری میگیری😁

نمیدونم والا، دکتر گفت آزمایش تکرار کنیم ، آزمایش دوم بردیم گفت عفونت داره و دارو داد تا ده روز استف ...

سلام عزیز

نگران نباش.  عفونت ادراری بین نوزادا خیلی شایعه

اون سونو هم به صورت روتین تجویز میکنن. اگه تهرانی واسه سونو ببرش مطب دکتر صدری

و من هرچی تلاش میکردم نمیتونستم چون خیلی خیلی بی انرژی و خسته بودم و از اون بدتر کنترلی روی بدنم ندا ...

سلام عزیزم.  خدا رو شکر که به هدفت رسیدی و نی نیتو به سلامت بغل گرفتی🥰

چقدر بهت سخت گذشته🥺 

آفرین به اراده ت که کم نیاوردی🌹👏👏

از تجربیاتت زایمانتون میگید؟؟؟من باردارم و دارم تحقیق میکنم درمورد هردو با اینکه تحقیقاتم‌ کامل شده ...

زایمان طبیعی قطعا از سزارین بهتره. بدون هیچ شک و تردیدی

عوارضی که اکثرا گلایه دارن هم بیشتر عوارض بارداری و غلبه ی طولانی مدت طبع سرد و تره و اگه بعد زایمان تحت نظر مامای طب اسلامی باشی کاملا رفع میشه

خیلی از عوارضی که مامانا بعد زایمان طبیعی درگیرشن، سزارینی هام دارن...  البته همراه با عوارض جراحی، افسردگی طولانی مدت و هموروئید حادتر

والا من تا جای ک میدونم هردو عوارض خیلی زیادی دارن حتی طبیعی که تو ایران ماما و دکترا این خطراتو نمی ...

اتفاقا تو ایران از عوارض سزارین چیزی نمیگن

طرف طبیعی زایمان کنه درگیر کمترین عارضه ی بشه فورا همه ی دکترا فریادش میزنن و اولین توصیه شون همیشه سزارینه ولی هیچ وقت از میزان مرگ و میر حین سزارین و عوارض بیشمار بعدش چیزی نمیگن

انگار جراحی سنگینی مثل سزارین که تو کشورای غربی بهش میگن مرگ خاموش...! بخشی از خلقت زنه و همه باید بهش تن بدن!!! 

والا من تا جای ک میدونم هردو عوارض خیلی زیادی دارن حتی طبیعی که تو ایران ماما و دکترا این خطراتو نمی ...

واسه زایمان طبیعی باید کاملا آگاه باشی و پزشک و بیمارستان خوب انتخاب کنی

هربلایی سر مادرا میاد نه از عوارض بدیهی زایمان طبیعی،  بلکه اکثرا از کوتاهی عوامل زایمانه

سلام عزیز من از دکتر شریفی راضی بودم. ولی همراهی کاملشون واسه ویبک بستگی به خودت داره. انصافا بخیه ...

چقدر دکتر عوض کردی😅

نمیدونم پیش مرضیه شریفی برم یا ماما صابریان 

دوستم پیش خانم صابریان رفته خیلی راضیه

ویبکش رو خدا وشک. با موفقیت انجام داد