2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733800 بازدید | 90148 پست
چکار کنم نی نی منم تپل بشه، تازه وارد ماه هفتم شدم

دنبال یه راهی هستی فقط سزارین شی😂😂

اگه میدونستی سزارین چقدر سخته اینقدر تقلا نمیکردی😅

واسه تپل شدن نی نیت، روزانه چن قاشق محصول «سِرِمام» آی بانو رو بخور

سلام رستا جان  لکه بینی داشتم و امروز عصر لخته های کوچیک خون که چسبناک بودند رفتم بیمارستان گف ...

فاصله ویبکت خوبه عزیز.  مگه اینکه انقباضات خیلی شدید باشن و طولانی مدت درد بکشی

همینکه دهانه رحم شروع به باز شدن کرده خیلی خوبه. با اپلیکاتور شیاف مغربی عمیق بذار.  طوری که اپلیکاتور کامل وارد شه.  هرسری ۴_۳ عدد بذار و بعدش چن ساعتی دراز بکش

مواظب خونریزیت باش. شدید بود سریع برو بیمارستان و ان اس تی بده

حواست به فشارخونت و تکونای بچه هم باشه

سجده های طولانی داشته باش.  رو کیسه آب گرم بشین.  چهاردست و پا برو.  الاکلنگ، پروانه و قر دادن کمر به چپ و رو هم انجام بده.  

اسکات هم خوبه تا جایی که اذیت نشی

رو نرمی دهانه رحم تمرکز کن که ان شاءالله وقتی دردات شروع شد زودتر فول بشی

خاکشیر+روغن بادوم شیرین رو هم فراموش نکن

مستمر سوره قدر، عصر و کوثر بخون و به حضرت زهرا(س) و امام زمان(عج)  هدیه کن.  صلوات هدیه کن

زایمانت رو بسپر

ان شاءالله بهترینا واست رقم بخوره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دنبال یه راهی هستی فقط سزارین شی😂😂 اگه میدونستی سزارین چقدر سخته اینقدر تقلا نمیکردی😅 واسه تپل ...

نی نی تپل دوست دارم کلا، سرمام محصول مطمئنی هست؟ لیدی میل هم شنیدم ولی میگن بیشتر مادر چاق میشع

نمیدونم چن هفته زایمان کردی..  ولی این دور سر اصلا نرمال نبوده شما غربالگری ها و سونو رو انجام ...

چرا سونو انومالی رو دادم  و آزمایشات. گفتن اوکیه. نه هیچکدوم اتفاق نیفتاده . غیر از ماهی دریا. شیرماهی معمولا مصرف میکردم. اشکالش چیه؟

سلام عزیزم خوبی؟  الان پسرت چطوره؟  زردیش پایین اومد؟  ان شاءالله به حق امام حسین(ع ...

سلام گلم ،خداروشکر الان مرخص کردن، زردیش ۹ شد

گروه خونی جفتمون  A مثبت هست ، خیلی عجیبه که با این وجود زردی بالایی گرفته🤔

چرا سونو انومالی رو دادم  و آزمایشات. گفتن اوکیه. نه هیچکدوم اتفاق نیفتاده . غیر از ماهی دریا. ...

شیرماهی نباید مبخوردی عزیزم، جیوه بالایی داره، غذای دریایی ممنوعه تو بارداری، فقط ماهی قزل پرورشی مجازه

سلام دوستان خوب هستین لیست دکترای ویبک تهران رو می خوام 

من خودم پیش دکتر شریفی ویبک ۲شدم یه بنده خدایی دوبار سز شده می خواد طبیعی بیاره دکتر شریفی رو معرفی کردم گویا دکتر خیلی مایل نبوده بنده خدارو نا امید کرده 

اگر دکتر دیگه ای میشناسید پایه باشه واسه ویبک ۲ممنون میشم معرفی کنید،😘