2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733800 بازدید | 90148 پست
به لطف خدا من دیروز زایمان ویبک دوم کردم و تا زمان فول شدن بیمارستان نرفتم وقتی رفتم معاینه شدم با ه ...

وای عزیزم مبارکت باش 

منم بچه دوم و باردارم ۳۳ هفتم میشا توضیح بدی چه کارایی کردی برا زایمان راحتر و اینکه چطور تو خونه دردات شروع شد من سر بچه اولم دردای نا منظم داشتم که بستری شدم با آمپول فشار با دنیا اومد 

اللهم عجل لولیک الفرج 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  خداروشکر فاصله ت تا سزارین خیلی خوبه برجستگی بخیه و گوشت اضافه هم ربطی به جوش نخوردنش ن ...

سلام خیلی ممنون از راهنمایتون، الان نیازه کار خاصی انجام بدم ک احتمال ویبک موفق بره بالا؟؟

بله عزیز دم باید با بینی و خیلی عمیق باشه... و بازدم از طریق دهان دم از طریق دهان باشه گلو و سی ...

من بزرگترین مشکلم ترس از درد طبیعی هست، و اینکه سیاتیک پای چپم اذیته، موقع نرمش ها و ورزش ها و پیاده بهش فشار که میاد نمیتونم دگه قدم از قدم بردارم، با این اوصاف میتونم نامه برای سزارین بگیرم؟

خونریزی داری یا لکه بینی؟  لکه بینی طبیعیه ولی واسه خونریزی باید تحت نظر باشی افاسمان چن درصد ...

سلام رستا جان 

لکه بینی داشتم و امروز عصر لخته های کوچیک خون که چسبناک بودند رفتم بیمارستان گفتند دهانه رحم باز شده و یکسانتی فاصله درد هو هم هر ۱۵ دقیقه یعنی پیشرفت زیادی نداشتم 

زنگ زدند به دکتر جنابی گفت برو هر موقع خونریزی یا شدت دردها بیشتر شد بیا 

از طرفی هم ماما های بیمارستان امام حسین اینقدر بد باهام برخورد کردند که خیلی ناامید شدم

می‌گفتند میدونی داری با جون خودت و بچت بازی میکنی

میخوای رحمت و از دست بدی 

بااینکه فاصله ویبکم دوسال و ۷ ماه است 

فاصله سزارین اول و دومم سه سال و نیم . الان باردار نیستم می خواستم بدونم بین دوم و سوم چند سال باید ...

فاصله اول و دوم خوبه.  از دومی چن سال میگذره؟ 

واسه بارداری سوم از پزشک مشورت بگیر که ان شاء الله زمان ایمن تر باردار بشی. 

ولی تا جایی که یادمه داخل تاپیک، بعد ۳ سال از سزارین دوم داشتیم بچه هایی که ویبک شدن

مسلما هرقدر این فاصله بیشتر بشه بهتره

اینجا نمیتونم لینک بفرستم. خصوصی پیام بده برات ارسال کنم

نه دکتر معاینه نکرد که  بند ناف و از کجا باید چک میکردن  تو آخرین سونو همچی نرمال بود فک ...

نرمی دهانه رو با سونو چک نمیکنن.  خب اگه معاینه نشدی چطور گفتن دهانه رحم بسته س؟ 

بند ناف تو سونو پیداس.  معمولا ماه ۷ و ۸

سلام گلم ،خداببخشه عزیز به تعطیلات خوردیم میخواستیم دستگاه بگیریم تعطیل بودن، امروز رفتیم بگیریم که ...

سلام عزیزم

خوبی؟  الان پسرت چطوره؟  زردیش پایین اومد؟ 

ان شاءالله به حق امام حسین(ع) خیلی زود پایین میاد و ترخیص میشه

خبرشو بده بهمون

گروه خونی بچه ت چیه؟ 

معمولا وقتی بچه گروه خونیش با مادر یکی نیست،  هرکاری کنی زردی پایین نمیاد.  مخصوصا تفاوت گروه خونی A و O

واسه پسرام بدتره

سلام.اره عزیزم.الان ۷ هفته ام.بچه ام پارسال ۵ اسفند دنیا اومد.دیشب رفتم پیش دکتر آیتی گفت از ۱ سال و ...

واقعا به خاطر ضربان بالا سزارینت کردن؟ فکر کردم افت ضربان داشتی! 

ظاهرا وقتی رفتی که شیفت بیمارستان دنبال بهونه الکی واسه سزارین بودن!!!

ان شاءالله این بار موفق به ویبک میشی و خاطره شیرین زایمانتو برامون میذاری...🥰

نه بابا بدون سونو گف بچه درشته فقط با معاینه ی شکم ک گف چن هفته دیگه هم بمونی درشت تر میشه بچه و بری ...

دکترت گفت؟ 

از یه مرکز معتبر سونو بده و پیش یه پزشک یا مامای باتجربه و حامی زایمان طبیعی معاینه شو

باشه عزیزم. متشکرم🌷 منتظرم بخیه هام کامل ترمیم بشن بعد برم سراغ درمان.

مواد قابض به ترمیم بخیه ها هم کمک میکنن

یه نکته موثر دیگه هم اینه که خودتو با آب گرم نشوری

هم هموروئید و شلی واژ. ن با شست و شوی آب گرم تشدید میشه

همیشه خودتو با آب مایل به سرد بشور