سلام عزیزم. خوبی؟
چقدر دلم برات تنگ شده بود. کجااااااایی؟ 🥰
عزیزم... منم مثل خودت. با این تفاوت که سر اولی کم بود و سر دومی دیگه نا نداشتم. البته بندنافم یکی از علل مهم بود😐
خیلی سریع و راحت فول میشم ولی امان از بعدش
همیشه واسم سوال بود چی میشه یکی از چن هفته قبل بچه ش کامل فیکس میشه واسه من وقت زایمانم پایین نمیاد؟
به خاطر مشکل فیزیولوژیه؟ خب اگه مشکل داشتم اصلا موفق به ویبک نمیشدم!!!
طبعه؟ خب اگه طبع سرد و قابض بود چرا زود و کم درد فول شدم؟
خلاصه این سوال چن سال ذهنمو درگیر کرده بود تا اینکه بالاخره بعد ویبک دوم تو پیج یه قابله ی طب اسلامی به جوابش رسیدم!
گفته بود دیر پایین اومدن بچه، به خاطر خشکی وا. ژنه... یا به دلایل هورمونی ترشحات کم میشن یا طبع خشک واژ. ن ..
که باعث میشه حین زایمان رحم و دهانه پایین میاد ولی به خاطر خشکی برمیگرده!!! که معمولا از هفته ۳۷ معاینه انجام میدیم طبع وا. ژن دستمون بیاد. بعدش بسته به میزان خشکی، روغن مناسب تجویز می کنیم
میگفت روغن حیوانی معمولا به همه طبعی میخوره... ولی بهتره با معاینه باشه
گفتش واسه رفع خشکی معمولا ۲ هفته توصیه به تزریق روغن خاص می کنیم
.....
خب حالا به نظرت عوارض خشکی بیشتره یا تری؟؟؟
واسه زایمان خشکی ... ولی واسه حین و بعد زایمان تری زیاد!!!
اونی که سر بچه ش زود فیکس میشه و با کمترین زور زدنی بچه ش دنیا میاد، زایمان مطلوبی داره اما بعدش در معرض انواع عوارض بارداری و زایمانه. مثل هموروئید، افتادگی ها، گشادی و...
چرا؟ چون پوست اگه خاک باشه هرقدر تری(آب) بهش اضافه کنیم گِل، شل تر میشه و جز با حرارت قوام نمیگیره
واسه همین مادرایی که طبع تری دارن، هم رحمشون دیر جمع میشه، هم شکم، هم بیشتر دچار افتادگی میشن
پس خوبه طبع خشک باشه و موقت با روغن و... تر بشه
قدیما این عوارضو نداشتن... چرا؟؟؟ چون ماه آخر تدابیر واسه تسهیل زایمان داشتن و بعد زایمان هم تدابیر واسه جمع شدن رحم و وا. ژن... ۴۰ روز گرمی(حرارت) مصرف میکردن و داخل چن سری داخل آبزن های قابض می نشستن!!!
الان اکثرا بعد بارداری درگیر افتادگی، هموروئید و گشادی ین!!! حتی سزارینی ها.
حالا تو باردار شو... میفرستیمت پیش ماما طب اسلامی، موانع زایمانتو رفع کنه با ۴-۳ زور بزایی😅