2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733800 بازدید | 90148 پست
سلام عزیزم چقدر دلم براتون تنگ شده بود من نمیفهمم آدم نه چهره ی شماهارو میبینه نه میشناستتون این دل ...

بهشون آب سیب زیاد بده واسه تب خیلی خوبه 

عرق کاسنی با گلاب هم روی دختر من خیلی خوب جواب میده 

داروی امام کاظم هم عالیه واسه تقویت بدن در برابر ویروس 

من دختر دومیم شهریور که سز شدم هر دوهفته انفلوآنزا میشدم 

بدنم ضعیف شده بود

گافی بود شوهرم از سر کار بیاد بگه همکارم امروز سرماخورده بود 

من روز بعدش مریض بودم 

همش بهش می گفتم تو ویروسا رو باخودت میاری خونه به خورد من میدی 

داروی امام کاظم رو دو ماه استفاده کردم اینجوری که سه شب قبل از خواب و هر ده روز تکرارش کردم 

خداروشکر خداروشکر از اون موقع هرسال دو یا سه بارمریض بشم

پارسال که فقط یک بار توی زمستون من و بچه هام سرما خوردیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام رستاجان ، خیلی خییلی ممنونم بابت کمک های مادرانتون و دلسوزانتون ، توصیه هاتون خیلی بدردم خورد ، ...

سلام عزیزم

مبارک باشه😍

ان شاءالله عاقبتش به خیر و نیکی💚 زیر سایه لطف الله و پدرومادر بزرگ بشه

طبیبی که انتخاب می کنی مهمه.  حتما خبره و مسلط به مسائل زنان باشن مشخصات دفتر آقای تبریزیان👇 ...

ممنونم ازت واقعا ولی ما اینجا دوتا بیمارستان بیشتر نداریم خصوصی ک میگه حتی اگه رحمت ده سانتم باز باشه نمیزاریم وی بک کنی فورا سزارینت میکنیم.اون بیمارستان دولتی هم گفته با مسولیت خودت دکترم ک بالا سرم نمیاد مثه تهران همش دانشجو اطرافمو میگیرن واقعا موندم چ کنم ؟میگم میرم ان شالله واسه طبیعی دیگه هرچی خدا بخواد .خودم ک حس میکنم رحمم باز شده حالا چهارشنبه قراره برم معاینه لگن بشم برام دعا کنید لطفا🌹

دوستان ، اگر بچه دو ماهه ابله مرغون بگیره خیلی سخت میگذره ؟ خیلی نگرانم .

سلام اگه خودت قبلا آبله مرغان گرفتی بچه تا ۴ ماهگیش حداقل آبله مرغون نمی گیره چون آنتی بادی داخل بدنش داره 

پسر خودم دو ماهه بود در جمع کثیر بچه های آبله مرغون فامیل قرار گرفت و آبله مرغون نگرفت

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

هیچی عزیزم فقط چند شب کمردرد پریودی آمد دیگه هیچی سه روزه جوشانده غلیظ گل گاوزبان میخورم فکر کنم بخ ...

ان شاالله خیره. ولی سعی کن تا درد نداری جوشونده نخوری. کبد داغ میشه و همین گرمی کبد خودش باعث دفع مکنیوم میشه. این حرف رو  ماما گفت بهم. ان شاالله به وقتش دردا خودش شروع بشه و یه زایمان سالم و راحت داشته باشی

ان شاالله خیره. ولی سعی کن تا درد نداری جوشونده نخوری. کبد داغ میشه و همین گرمی کبد خودش باعث دفع مک ...

خب چرا پس دردها نمیاد؟

روزی یکساعت هم پیاده روی میکنم  زانوهام درد میکنه دیگه 

خداروشکر الان دو هفته ای هست که دیگه خوب شده  فقط سه شب پیش توی خواب گونه ش رو خارونده بود ...

سلام عزیز

پسر اولی منم پوستش خشک بود اگزما میزد،  دکتر صابون کرمدار واسش تجویز کرد بدنش خوب شد ولی صورت و لبه ی گوشش اکثر اوقات داشت ولی خفیف...  مستمر باید پمادای کورتون دار میزدم

تا اینکه یه سری خونه مادرشوهرم بودیم.  پدر همسرم رفتن چن شاخه از درخت گز رو آوردن گفتن شیره ش رو به اگزماش بزن... 

آخرین باری بود که صورت پسرم اگزما زد.✋ با شیره ی درخت گز کامل درمان شد

اینو فراموش کرده بودم.  تا چن روز پیش پسر کوچیکه پشت رون و کمی دور لبش اگزما زد...،  چن روز خیلی نگران شدم نکنه آلرژی باشه ولی بعدش یادم افتاد پسر اولیمم مدت طولانی اینطور بود. مخصوصا وقتی صورتشو رو فرش میذاشت. 

کلا پسرام پوستشون خشکه.  پسر دومی از بدو تولد تا دو هفته واسش لوسیون بدن میزدم

البته مواد اسیدی هم باعث اگزمای پوست خشک میشه. مثل مرکبات، کیوی و... 

رستا جان این شیاف پرتعداد که میگی یعنی چندتا حدودا؟

بیشتر از یکی دو تا😁

واسه هفته آخر یکی دو تا کمه

عمیق گذاشتن شیاف هم مهم تر از تعدادشه. اپلیکاتور کامل وارد شه

به به چه خاطره ای😍😍 مبارک باشه ان شالله خدا بچه های عزیزت رو برات حفظ کنه ماشالله چه خانواده ی ح ...

سلام عزیزم.  خوبی؟ 

چقدر دلم برات تنگ شده بود.  کجااااااایی؟ 🥰

عزیزم...  منم مثل خودت.  با این تفاوت که سر اولی کم بود و سر دومی دیگه نا نداشتم. البته بندنافم یکی از علل مهم بود😐

خیلی سریع و راحت فول میشم ولی امان از بعدش

همیشه واسم سوال بود چی میشه یکی از چن هفته قبل بچه ش کامل فیکس میشه واسه من وقت زایمانم پایین نمیاد؟ 

به خاطر مشکل فیزیولوژیه؟ خب اگه مشکل داشتم اصلا موفق به ویبک نمیشدم!!!  

طبعه؟ خب اگه طبع سرد و قابض بود چرا زود و کم درد فول شدم؟ 

خلاصه این سوال چن سال ذهنمو درگیر کرده بود تا اینکه بالاخره بعد ویبک دوم تو پیج یه قابله ی طب اسلامی به جوابش رسیدم! 

گفته بود دیر پایین اومدن بچه،  به خاطر خشکی وا. ژنه...  یا به دلایل هورمونی ترشحات کم میشن یا طبع خشک واژ. ن ..

که باعث میشه حین زایمان رحم و دهانه پایین میاد ولی به خاطر خشکی برمیگرده!!! که معمولا از هفته ۳۷ معاینه انجام میدیم طبع وا. ژن دستمون بیاد.  بعدش بسته به میزان خشکی،  روغن مناسب تجویز می کنیم

میگفت روغن حیوانی معمولا به همه طبعی میخوره...  ولی بهتره با معاینه باشه

گفتش واسه رفع خشکی معمولا ۲ هفته توصیه به تزریق روغن خاص می کنیم

..... 

خب حالا به نظرت عوارض خشکی بیشتره یا تری؟؟؟  

واسه زایمان خشکی ...  ولی واسه حین و بعد زایمان تری زیاد!!! 

اونی که سر بچه ش زود فیکس میشه و با کمترین زور زدنی بچه ش دنیا میاد،  زایمان مطلوبی داره اما بعدش در معرض انواع عوارض بارداری و زایمانه.  مثل هموروئید، افتادگی ها،  گشادی و... 

چرا؟  چون پوست اگه خاک باشه هرقدر تری(آب) بهش اضافه کنیم گِل،  شل تر میشه و جز با حرارت قوام نمیگیره

واسه همین مادرایی که طبع تری دارن،  هم رحمشون دیر جمع میشه،  هم شکم،  هم بیشتر دچار افتادگی میشن

پس خوبه طبع خشک باشه و موقت با روغن و...  تر بشه

قدیما این عوارضو نداشتن...  چرا؟؟؟  چون ماه آخر تدابیر واسه تسهیل زایمان داشتن و بعد زایمان هم تدابیر واسه جمع شدن رحم و وا. ژن...  ۴۰ روز گرمی(حرارت) مصرف میکردن و داخل چن سری داخل آبزن های قابض می نشستن!!! 

الان اکثرا بعد بارداری درگیر افتادگی، هموروئید و گشادی ین!!! حتی سزارینی ها. 

حالا تو باردار شو...  میفرستیمت پیش ماما طب اسلامی، موانع زایمانتو رفع کنه با ۴-۳ زور بزایی😅

سلام عزیزم چقدر دلم براتون تنگ شده بود من نمیفهمم آدم نه چهره ی شماهارو میبینه نه میشناستتون این دل ...

ای بابا...  هنوز درگیری؟؟؟😥🤕

چن سوال... حال داشتی جواب بده

روزی چن مرتبه خونه رو تهویه میکنی؟ 

چقدر به مصرف سیب و آب سیب مداومت دارید؟ 

گرمیجات مصرف می کنید؟ 

هوای خونه چن درجه س؟ 

چقدر لباس تنتون می کنید؟ 

مکمل مصرف می کنید؟ 

حین و بعد بیماری چه غذاهایی مصرف می کنید؟ 

مصرف گوشت قرمز،  لبنیات و منابع آهن، کلسیم، زینک،  ویتامین دی و ویتامین های گروه بی شما در چه اندازه ست؟ 

کجاها بیمار میشید؟ فقط وقتایی که بیرون میرید یا داخل خونه هم باشید اینطوره؟ 

علائم بیماریتون؟ 

عزیز...  مداومت داشته باشید به مصرف سیب و آب سیب... و جویدن کندر نر(مایل به شیری)، داروی امام کاظم(ع) و جامع امام رضا(ع)... ملاجتون رو هم با روغن بنفشه ماساژ بدید

قرص جوشان استیل سیستئین(ACC) هم خیلی عالیه. استیل سیستئین طبیعی داخل تره، سیر و پیاز هست. سعی کنید سیب و سبزی خوراکی رو هر روز بخورید

مخصوصا وقتی هوا آلوده به کمتریله یا وقتی بارون میاد و اون آلودگی می ریزه رو سر مردم... 

این شربتی که بهت میگم رو تهیه کنید. تا زمانی که کامل خوب میشید همتون بخورید...  شربت «ایمیونس» فاقد زینک!!! 

حتما دقت کنید زینک نداشته باشه. چون زینک خودش باعث تشدید بیماری میشه

این شربت به خاطر وجود مس و ویتامین سی حالتونو بهتر میکنه. امتحان پس داده س... بعد بهبودی کامل،  هفته ای ۲ بار واسه پیشگیری مصرف کنید

اگه فکر میکنی از چشم زخمه،  هر روز عصر اسپند+کندر دود کن.  معوذتین بخون.  آیت الکرسی... و دعایی که پیامبر(ص) بعد چشم خوردن امام حسن(ع) و امام حسین(ع) براشون مستمر میخوندن و برای پیشگیری و رفع چشم زخم بسیار مجربه: ... البته اول این دعا از ضمیر «کما» استفاده شده،  چون واسه ۲ نفر خونده شده.  واسه بیشتر باید ضمیر جمع استفاده بشه. 

رسول خدا(ص) حضرت حسن(ع) و حسین(ع) را به این کلمات تعویذ داد: 

« أُعِیذُکُما بِکَلِماتِ اللّٰهِ التَّامَّةِ، وَأَسْمَائِهِ الْحُسْنَیٰ کُلِّها عامَّةً، مِنْ شَرِّ السَّامَّةِ وَالْهامَّةِ، وَمِنْ شَرِّ کُلِّ عَیْنٍ لامَّةٍ، وَمِنْ شَرِّ حاسِدٍ إِذا حَسَدَ.» 

« شما را به کلمات کامل خداوند و همه نام های نیکویش پناه می دهم، از شرّ هر گزنده و خزنده و از شرّ هر چشم بد و از شرّ حسود آنگاه که حسد ورزد.» 

سلام رستاجان ، خیلی خییلی ممنونم بابت کمک های مادرانتون و دلسوزانتون ، توصیه هاتون خیلی بدردم خورد ، ...

سلام عزیزم

قدم نورسیده تون مبارک🥰  ان شاءالله فرزندتون از صالحین باشه و عمر و عاقبتش به خیر و عشق🌹

خداروشکر که موفق شدی... 

اول و آخرش فقط خداست عزیز... اگه اینجا هم توصیه ای به کارت اومده، بازم لطف خدا بوده و بس... 

الحمدلله کما هو اهله

دعامون کن...