2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733796 بازدید | 90148 پست
حالا جالبه من آنقدر پرس و جو کردم اصلا اسم چیزی نشنیدم فرشچیان وی‌بک کنه. شاید جدیدا قبول میکنه.

من دفعه آخر که رفتم مطب یه خانومه اومد می خواست ویبک ۲ کنه 

آیتی از مریضا می پرسه بارداری قبل کجا رفتی و واسه چی سز شدی 

خانومه گفت سز اولش رو به خاطر افت ضربان قلب سز شده و دفعه دوم هم چون اطلاع نداشته سز شده ولی بارداری آخرش رو چون آگاهی پیدا کرده بود می خواست ویبک بشه 

آیتی پرسید پیش کدوم دکتر رفتی؟؟؟ 

خانومه گفت رفتم پیش فرشچیان گفته فقط ویبک ۱ قبول می کنم ریسک ویبک ۲ به بالا زیاده 

بعد خانونه رفته بود زیر نظر ماما حسینی اون بهش گفته بود برو زیر نظر آیتی 

توی مسهد فقط آیتی ویبک ۲ به بالا قبول می کنه و الکی الکی نمیبره سزارین 

یا اینکه وزن جنین واقعا بالا باشه مثل دوستم که وزن دخترش ۴۹۰۰ بوده 

یا مثل من که با اینکه درد داشتم و ۴ سانت بودم چون افت ضربان قلب ریسک جون بچه رو داشت سزارین شدم 

بهانه های الکی دکترای دیگه که آی موکونیوم دفع کرده و خیلی ریزه و خیلی درشته و لگنت تنگه و ..... نمیاره 

چون تجربه ش بالاس  

من هر دفعه ازش می پرسیدم میشه ویبک کنم 

میگفت چرا نشه من ویبک ۲ که زیاد حتی ویبک ۳ داشتم

ممنون عزیزم چشم  چیکار کنم دردهای شروع بشه  دکتر گفت تا ۲۳ بهمن وقت داری درغیراینصورت بی ...

شیاف مستمر،  پرتعداد و عمیق مغربی... 

و رابطه کامل بدون فشار به بچه و همراه با ارگاسم میتونه محرک باشه. بعد رابطه یه ساعتی حموم نرو 

مایع منی باعث نرمی دهانه رحم و ارگاسم باعث ترشح طبیعی اوکسی توسین میشه

نمیگم ماساژ سینه و نقاط فشاری! چون فقط انقباض و درد ایجاد میکنه و ممکنه دهانه رحم آماده نباشه و خیلی اذیت بشی

۲۳ بهمن دقیقه چن هفته و روزی؟  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خواهرجون ممنونم از لطفت عزیزم😘🌷 اتفاقا اولش قصد نداشتم با جزئیات بنویسم چون فرصتمم کم بود، ...

سلام عزیزم

ممنون ار دعای قشنگت... همچنین برای شما، فرزندان و نسلتون ان شاءالله❤

اراده و تلاشت ستودنی بود🌹 لطف خدا و اهل بیت(ع) هم شامل حالت شد،  الحمدلله... 

راستی،  خاکشیر حرارت دیده رو معمولا واسه درمان اسهال تجویز میکنن.  شاید واسه همین اذیت شدی

خاکشیر واسه خاصیت لین بودنش،  باید تو دمای محیط خیس بخوره

کولیکش خوب شده  ولی تقریبا هفته پیش یک شب تا ساعت ۵ و نیم صبح گریه می کرد و جیغ میزد  دل ...

احتمالا سردیش کرده

اینطور مواقع دمنوش زیره+نبات بده که هم نفخ احتمالی رو رفع کنه و هم سردی رو

هوام خیلی سرد شده. شکم و کمرشو گرم نگه دار. با پارچه پشمی یا پنبه ای از زیر بغل تا زیر باسنشو بپوشون

احتمالا سردیش کرده اینطور مواقع دمنوش زیره+نبات بده که هم نفخ احتمالی رو رفع کنه و هم سردی رو هوام ...

نگفتم اینو؟؟؟؟ سرم از دو ماه و نیمی گونه چپش شروع کرد به جوش زدن 

اولش کم بود ولی طی سه هفته که بردمش حموم هی زیاد میشد و کل گونه ی چپش پر از کهیر شد 

بردمش دکتر پوست گفت ببرش اطفال 

بردمش اطفال کالاندولا داد با آیروکس آتوپیک که کالاندولا فقط پوستش رو خشک میکرد و چون خارش داشت مدام پسرم گونه ش رو چنگ میطد و خونی میکزد و اوووویییییی دل من ریش میشد 

خلاصه که یه کرم آلوئه ورا داشتم اونو میزدم یکی دو روز التهاب گونه ش کم میشد ولی دوباره میریخت بیرون 

پوست گونه ش انقده زبر شده بود و پر از کهیر 

واکسن چهارماهگیش رو که بردم بهداشت چ ن وزنش کم بود خانومه گفت ببر پیش دکتر تا دکتر تایید کنه بعد بزنم 

دکتر گفت مشکلی نیست 

گونه ش رو گفت اگزما داره گفتم دکتر اطفال بردم کالاندولا و آیروکس داده 

گقت کالاندولا رو بریز دور ترمیاسینولون رو گفت فقط شب توی تاریکی اونم فقط سه شب بزن 

یک شب که زدم تمام التهابش خوابید و سر سه روز خوب شد 

دلی امام امان .... 

سر دوروز دوباره گونه ش میریخت بیرون 

انقده کاسنی و بارهنگ و.... دادم خودم خوردم شیرخشت و عرق کاسنی 

ولی فقط یه مدت اثر داشت 

وقتی خیلی التهاب گونه ش زیاد میشد تریامسینولون میزدم فقط یک شب خوب میشد 

خاله م گفت تریامسینولون پوست رو نازک میکنه و خودم که توی اینترنت خوندم نوشته بود مص ف طولانی مدت عوارض داره 

خداروشکر الان دو هفته ای هست که دیگه خوب شده 

فقط سه شب پیش توی خواب گونه ش رو خارونده بود زخمی کرده خودش رو 

برای همین قبل خواب یه کم آیروکس میزنم تا خشکی پوستش باعث خارش نشه 

پسرم مثل دختر دومیم اگزما داره 

دختر دومیم کف پاش قاچ قاچ میشه خصوصا توی تابستون که از التهاب کف پاش قزمز میشه و چاک میخوره و خون میاد و نمیتونه زیاد راه بره یا پای لخت روی خاک راه بره چون گردوخاک هم باعث میشه پاش خشک بشه و چاک بخوره

من دفعه آخر که رفتم مطب یه خانومه اومد می خواست ویبک ۲ کنه  آیتی از مریضا می پرسه بارداری ق ...

آره منم ویبک ۲ شدم. از منم علتشو پرسید و بعد گفت میتونی ویبک بشی.

گفت وی‌بک ۳ هم داشتم.

یا کسی هم بوده که وی‌بک ۲ داشته. بعد از وی‌بک ۲ سه تا زایمان طبیعی دیگه هم انجام داده. یعنی چهار بار زایمان طبیعی کرده بعد دو تا سزارین🤗

خدا به خانوم دکتر آیتی عمر طولانی و سلامتی بده. 🥰

بچه ها من امروز رفتم دوباره یه دکتر دیگه، الهام مهرآبادی، اونم گفت خیلی خطرناکه و بچه ات میمیره خدایی نکرده و خلاصه خیلی منو ترسوند

تا الان فقط دکتر موید محسنی یه چراغ سبز نشون داده اونم کلی بهم پیش زمینه داد که احتمال اینکه نتونم خیلی زیاده

استخاره هم حتی گرفتم امروز اختیار اومد

یعنی قشنگ وسط وسطم الان 

چیکار کنم من.....😢😢😢😢

...
وای خدا یعنی پسرم داره به دنیا میاد؟! اونم طبیعی! سریع لباسم رو عوض کردن و بردنم اتاق زایمان. روی ص ...

به به چه خاطره ای😍😍 مبارک باشه ان شالله

خدا بچه های عزیزت رو برات حفظ کنه

ماشالله چه خانواده ی حامی ای داشتی خداحفظشون کنه

دوستان من سوالی دارم

چطور بعد ۳یا ۴تا زور بچه به دنیا میاربد؟ چرا پروسه زور برا من چندساعت طول می کشید🤕😢

یعنی اگر به من بگن بیا ۹ماه بارداری رو برات آسون میکنبم کمردرد و لگن درد و سختی های بارداری نداری، یه بچه دیگه بیار  فقط به خاطر همین پروسه ی زور زدن دیگه دلم نمیخواد باردار بشم

وقتی بهش فکر میکنم یاد جون دادنم میفتم😭

کاش میفهمیدم چرا اینجوری میشم

سر دومی ۳ساعت سر سومی ۲ساعت تمام زور میزدم🤕دقیقا حس برزخ به آدم دست میده...

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
نگفتم اینو؟؟؟؟ سرم از دو ماه و نیمی گونه چپش شروع کرد به جوش زدن  اولش کم بود ولی طی سه هفته ک ...

الهی بگردم برات خواهر

تو ام خیلی داری سختی میکشی

خدااجرت بده

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
سلام عزیزم. خوبی؟ بلا دوره ان شاءالله... دلم واست ریش شد🤕 دست تنها، شهر غریب، بچه کوچیک و مریضی هم ...

سلام عزیزم چقدر دلم براتون تنگ شده بود

من نمیفهمم آدم نه چهره ی شماهارو میبینه نه میشناستتون این دلتنگی چیه دیگه

عزیزم یه ماه از اون موقع میگذره و شاید بگم دوباره دو دوره مریضی داشتیم تو این فاصله😢😢

خدایا شکرتاااا  ولی خسته شدم دیگه رستا

همش بچه هام مریضن

دیگه نمیدونم چی کار کنم

نوزادم شاید فقط بتونم بگم چه روزهایی مریض نبوده انقدر که این بچه همش مریض بوده

انگار سیستم دفاعیمون به یغما رفته😁

مال کوچیکه هم که کلا نصب نشده😁

حدودا ده روز پیش رفتیم مشهد از اون موقع ما همش درگیر سختی هستیم 

چندشبه نوبتی تب می کنن امروزم چایی ریخت رو دستگاه شیردهیم سوخیدم کلا 

نمیدونم شماهم نگاه دیگران روتون سنگینی می کنه یا نه ولی  وقتی جایی میریم خیلیا یه جوری نگاهمون میکنن

مخصاصا ما چون کسی رو نداریم بچه هارو پیششون بزاریم تقریبا همه جا ۵نفری میریم

حرز انداختم گردشون صدقه میدم ولی بازم...

سلام مامانی جان.ممنون از توجهت عزیزِدل🤍 اتفاقا خیلی ذهنم درگیرشه،خیلی هم بهش نیاز دارم.اینقدر که م ...

سلام گلم یه ماه از این پیام میگذره نمیدونم تا الان گرفتی یا نه😁

ولی هیچ مشکلی الحمدلله ایجاد نکرد

از سه ماهگی مااستفاده کردیم الانم که خداروشکر بچه میشینه کمتر استفاده میکنیم

ولی خیلی به دردمون خورد

نگران نباش انقدری بچه توش قرار نمیگیره که بخواد فرم پاهاش رو عوض کنه یا کمرشو دردبیاره