2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733800 بازدید | 90148 پست
به به چه خاطره ای😍😍 مبارک باشه ان شالله خدا بچه های عزیزت رو برات حفظ کنه ماشالله چه خانواده ی ح ...

سلام عزیزم. ممنونم از لطفت🌷

خدا گلهای تورو هم حفظ کنه و مایه چشم روشنیتون باشن❤

خواهر، من فکرمیکنم عدم یبوست توی بارداری و متعادل کردن طبع و خوردن مرتب روغن های مجاز، و عدم مصرف سودازاها، کمک کننده باشه. یعنی کانال زایمان باید نرم باشه. واقعا زور زدن از آدم انرژی میگیره. من شاید از زمانی که زور زدم تا به دنیا اومدن بچه بیست دقیقه طول کشید ولی خیلی بهم فشار اومد و بعد از زایمان هم تمام عضلات کف لگنم ملتهب شده بود و درد میکرد

سلام عزیزم اول و آخرش رو باید سپرد به خدا... ❤ بقیه فقط وسیله ن خداروشکر که وضعیت دهانه رحمت خوبه ...

سلام رستاجان ، خیلی خییلی ممنونم بابت کمک های مادرانتون و دلسوزانتون ، توصیه هاتون خیلی بدردم خورد ،خدا خیرتون بده،با توصیه هایی که کردین انقباضام شروع شد  و الحمدالله با درد رفتم بیمارستان ، تاپیک فیروزه جون هم خیلی عاای بود مخصوصا تکنیک تنفسش خیلی بکارم اومد خییییلی ،هیچی به اندازه تنفس کمکم نکرد ، یک حرف شماهم خیلی کمک کننده بود که موقع درد تصور کنم هنوز اولشه و نباید کم بیارم خودمو برای درد بزرگتری آماده کنم

به لطف خدا و کمک شما من تونستم طبیعی زایمان کنم،

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگفتم اینو؟؟؟؟ سرم از دو ماه و نیمی گونه چپش شروع کرد به جوش زدن  اولش کم بود ولی طی سه هفته ک ...

عزیزم اینا اگزماست و دلیلش هم ۹۰ درصد آلرژیه. با یه متخصص اطفال حاذق مشورت کن و رژیم لبنیات و میوه های آلرژن مث کیوی  و چیزایی مثل کنجد و ارده رو فعلا حذف کن. دختر من صورتش اگزما شده بود و با رژیم همش رفع شد 

با توجه به اینکه میگی رفلاکس هم داره احتمالش بالاست. چون آلرژی و رفلاکس با همن.  

به به چه خاطره ای😍😍 مبارک باشه ان شالله خدا بچه های عزیزت رو برات حفظ کنه ماشالله چه خانواده ی ح ...

وقتی بچه عشقش نمی‌کشه بیاد پایین مادر رو سرویس میکنه. کلا حال میکنه نیاد🥴

منم قبلی چندین ساعت تو زور بودم 

سلام عزیزم ممنون ار دعای قشنگت... همچنین برای شما، فرزندان و نسلتون ان شاءالله❤ اراده و تلاشت ستود ...

ممنونم عزیزم. به دعای شما ان شاءالله...

رستاجان من خاکشیر رو از شب قبل خیس میکردم، توی دمای محیط، صبح، آبجوش میریختم روش و یه بشقاب میذاشتم روی لیوان که دم بکشه.

اینو که میخوردم تاثیر برعکس داشت برام. تابستونا هم هروقت شربت خاکشیر میخورم، احساس میکنم گوارشم به هم میریزه. نفخ و سنگینی و یبوست و... نمیدونم چرا!

بخاطر همین اینجا نوشتم، گفتم شاید به بعضیا مثل من نسازه، که البته خیلی بعید میدونم😄

عزیزم اینا اگزماست و دلیلش هم ۹۰ درصد آلرژیه. با یه متخصص اطفال حاذق مشورت کن و رژیم لبنیات و میوه ه ...

اشتباه گفتم 

رفلاکس نداشت کولیک داشت 

من همه چی رو که باعث اگزما میشد حذف کردم 

ولی تاثیر نداشت 

می دونی اگزماش از کجا شروع شد؟؟؟ 

جاتون خالی ما میخواستیم بریم عروسی رفتیم بازار تا لباس بخریم اوایل مهر بود و پسرم دو ماه و ده روزش بود  ظهر رفتیم واسه ناهار پیتزا لبنانی که بهش میگن بلبکی گرفتیم انقدر تند بود تند بود تند بود 

فکر کن منی اصلا یه ذره فلفل توی غذام نمیزنم و خونه مامانم که میریم مامانم به ذره فلفل بزنه من متوجه میشم چنین غذای فوق تندی رو خوردم 

دو روز بعدش به وضع فجیعی اگزماش شروع شد 

بلبکیه انقدر تند بود که مامانم که سس خالص فلفل میخوره با غذاش گفت این چه قدر تنده

پسرم قبل ۴ ماهگی سرما خورد واکسنش رو که زدیم بعدش خواهرم حجامت پشت گوش زد واسش ۵۰ درصد اگزامش خوب شد 

یک هفته قبل ۶ ماهگیش بازم خورد و به خاطرش یک هفته دیرتر واکسنش رو زدم 

به قول خواهرم این سرماخوردگیا یه حکمتی داشت که اگزمای پسرم خوب شد 

گرمیش خیلی بالا بود سرما که خورد گرمیش رو گرفت

الان دیگه اگزما نداره 

فقط چون بچه های من ژنتیکی به باباشون رفتن و پوست شون خشکه گاهی گونه ش خارش داره که با آیروکس رفع میشه

الهی بگردم برات خواهر تو ام خیلی داری سختی میکشی خدااجرت بده

یعنی هرچی دخترام آروم و ساکت و بی سروصدا و بی اذیت بودن 

این پسرم داره جبران می کنه 

همه می گن پسرم ازون شیطون باهاست که اگه پا دربیاره از دیوار راست میره بالا 

که هرچند توی خانواده مادرشوهرم همه پسراشون همین جورین