2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733800 بازدید | 90148 پست
حتما از یه مرکز معتبر سونو بده و میزان مایع رو چک کن سونو بیوفیزیکال باشه بهتره.  داپلر دادی؟& ...

رستاجان من تا حالا این سونوهایی که شما میگی رو ندادم هفته ۳۱هستم دکترم هم چیزی برام ننوشته. چه سونوهایی لازمه که بگم برام بنویسه؟ چسبندگی جفت و خونرسانی و این چیزا رو میگم

سلام عزیز تا شنبه هر روز چن نوبت با اپلیکاتور شیاف عمیق مغربی بذار و استراحت کن.  هربار ۴_۳ عد ...

خیلی ممنون از توصیه هاتون 🌺 

شیاف منم تعداد بالا میذارم ، دیروز دکتر معاینه تحریکی کرد گفت دهانه رحمت خیلی خوبه و نرمه ولی هرچی پرسیدم سر بچه داخل لگنه یانه نگفت 😐 همش میگفت تو چیکار داری اون با ماست😶🤦🏼‍♀️

ولی موقع معاینه گفت آب بچه خیلی کم شده ،چطوری فهمید؟🤔 اولش گفت الان برم بیمارستان بعد ان اس تی گرفت گفت اگه تکوناش خوبه همون شنبه

سطح شیبدار هم دوبار فقط تونستم برم ،شوهرم خیلی دیر میرسه خونه و فقط دیشب تونستیم یک سر بریم حرم همونجا توی صحن یکمی راه برم 

به قول شما بقیش باید سپرد به خدا 😢

از دیروز هم خیلی کمردرد و دلدرد دارم😥 میگیره ول میکنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خدا یعنی پسرم داره به دنیا میاد؟! اونم طبیعی! سریع لباسم رو عوض کردن و بردنم اتاق زایمان. روی ص ...

سلام عزیزم

خوبی؟  ممنون که وقت گذاشتی و خاطره زایمانت رو تعریف کردی

خداروشکر که زایمان خوبی داشتی و فرزندتو به سلامت بغل گرفتی🥰

چقدر دقیق و با جزئیات... انگار خودم زایمان کردم😂

با تصور اینکه با اون حجم از کار و خستگی وارد پروسه زایمان شدی،  جون از تنم رفت.  تجربه ش رو دارم🥲

الحمدلله... که به لطف خدا و اهل بیت(ع) و اراده ی راسخ خودت،  به نتیجه ی مطلوبت رسیدی...❤

.

علت دفع مکونیوم هم همون فعالیت سنگینی بوده که داشتی... واسه شما که الحمدلله توسلاتت نتیجه داده و همون شب پروسه زایمانت شروع شده... 

ولی مادر ماه آخر نباید فعالیت خیلی سنگین و جهشی داشته باشه.

خداروشکر... ان شاءالله عمر و عاقبتتون به خیر و عشق...  وقت شیردهی دعامون کن🌹

سونو دادم البته نمیدونم بیوفیزیک بو یا نه اما مایع آمنیوتیک ۸بود گفتند خوبه  داپلر تم ندادم از ...

سلام عزیزم

مایعت خوبه خداروشکر.  مواظب فشارخون خودت و حرکات بچه باش

اول و آخر توکل و توسل... هدیه سوره، صلوات، دعا و... 

بعدش... 

وقتی بچه بیداره،  پیاده روی داشته باش.  اگه شهر سردی،  تو خونه پنگوئنی و ضربدار راه برو.  سرما خوب نیست

از زیر سینه تا زیر باسن رو با پارچه پشمی ببند

رو کیسه آب گرم بشین و به کمرت بگیر. سجده های طولانی و نرمشای بارداری رو انجام بده

شیاف رو پرتعداد و عمیق بذار.  

به همسرت بگو با روغن زیتون کمر و شکم و پهلوت رو ماساژ بدن

صبحانه ارده شیره بخور.  قبل و بعد وعده غذایی روغن زیتون بخور یا به غذاهات روغن حیوانی بزن

کباب و سوپ جو با گوشت مرغ و کرفس و هویج فراوون واسه ماه آخر خوبن

سردی نخور.  سبزی تره، شوید و شنبلیله بخور

دمنوش رازیانه رو هم شروع کن

به هیچ عنوان لم نده و طاقباز نخواب

رابطه هم داشته باشید. با ارگاسم باشه بهتره

وای خدا یعنی پسرم داره به دنیا میاد؟! اونم طبیعی! سریع لباسم رو عوض کردن و بردنم اتاق زایمان. روی ص ...

سلام عزیزم مبارکتون باشه.🥰ممنون میشم راهنماییم کنید چه کارهایی انجام بدم من هفته ۳۳ هستم و منتظر ویبک و حسرت بدلم بدجورررررر.چیکارکردید وزنش زیاد نشد؟

رستا جان حداقل بهم بگو صفحه چند ماشالله ۶ هزار صفحست🤪🤪🤪

هرچیزی که واسه اسهال خوبه،  قابضه

سماق، زرشک، عدس، ماش

نبات

خیار،  سیب و بـِـــه ترش،موز نارس، گردو،  فندق و تا حدی پسته

انار ترش،  خرمالو،  آلبالو و...

مرکبات ترش مخصوصا لیمو

کشک و دوغ و... 

شما مغزه جات، عدس و میوه های ترش رو رعایت کن و سعی کن دیگه ترشی نخوری

لبنیات هم ماه آخر نخور.

منم شیاف میزارم اما با تپلیکاتور میترسم نمیتونم اشکالی نداره:؟؟؟؟

با اپلیکاتور بذار و عمیق...  اپلیکاتور کامل وارد شه فقط چن میل واسه تزریق بیرون بمونه

از چی میترسی؟  دهانه رحم بالاس و به ضخامت چن سانت بسته

هرچیزی که واسه اسهال خوبه،  قابضه سماق، زرشک، عدس، ماش نبات خیار،  سیب و بـِـــه ترش ...

ممنون عزیزم همه رعایته الحمدالله.فقط ماه هشت هستم ماست شیرین توصیه شده بخورم چه کنم؟

و اینکه ابزن یا شیاف و دمنوش الان نباید بخورم هفته ۳۳ هستم؟ و چقدر تو سجده بمونم؟ بچمم میخوام وزنش زیاد نشه برای اون‌چه کنم؟ الان ۱/۷۷۰ بود تو سونو .چند دقیقه ورزش و پیاده روی داشته باشم؟میخوام لیست کارهامو بنویسم قوی انجام بدم نمیخوام دیگه سز بشم خدای نکرده😭😣کمکم کنید

رستاجان من تا حالا این سونوهایی که شما میگی رو ندادم هفته ۳۱هستم دکترم هم چیزی برام ننوشته. چه سونوه ...

به دکترت بگو سونو داپلر واست بنویسه واسه بررسی چسبندگی جفت و وضعیت خونرسانی شریان های رحمی

بعضی پزشکا بند ناف رو هم تجویز میکنن

مهم تر از خود سونو،  مرکزیه که انجامش میدی

تا هفته ۳۶ میتونی انجامش بدی

خیلی ممنون از توصیه هاتون 🌺  شیاف منم تعداد بالا میذارم ، دیروز دکتر معاینه تحریکی کرد گفت ده ...

سلام عزیزم

اول و آخرش رو باید سپرد به خدا... ❤

بقیه فقط وسیله ن

خداروشکر که وضعیت دهانه رحمت خوبه. به شیاف پرتعداد و عمیق ادامه بده که دهانه رحمت با کمترین درد باز بشه

کاری به پایین اومدن بچه نداشته باش. با شروع درد خودش پایین میاد

نرمش داشته باش.  تو خونه نرمشا رو انجام بده و پنگوئنی و ضربدار راه برو. هوا خیلی سرد شده.  بهتره بیرون نری. سرما خودش قابضه

وقتایی که بچه بیداره، پروانه، الاکلنگ، چرخش کمر، چهاردست و پا، گربه و...  رو انجام بده

سجده های طولانی داشته باش

رابطه کامل با ارگاسم

روزی چن سری زیر پتو رو کیسه آب گرم بشین و به کمرت هم بگیر. روغنمالی هم انجام بده

قبل شیاف هم رو کیسه آب مایل به داغ بشین که انبساط ایجاد بشه جذب روغن بالا بره

آب بچه رو با دست زدنم میشه تشخیص داد.  با مترم اندازه بزنن میفهمن کمه یا زیاد

سونو دادی گفت مایعت چنده؟ 

ممنون عزیزم همه رعایته الحمدالله.فقط ماه هشت هستم ماست شیرین توصیه شده بخورم چه کنم؟ و اینکه ابزن ی ...

ماست طبع بلغمی داره و زمستون طبعش بلغمه

غلبه ی بلغم هم زایمان رو سخت میکنه.  پس سعی کن این مدت رو لبنیات نخوری

از بین لبنیات، روغن گاوی خوبه و شیر گاو علف خور

فعلا عجله نکن. پروانه و الاکلنگ رو شروع کن و سجده روزی ۳۰-۲۰ دقیقه

اگه یبوست داری خیلی زود رفع کن.  با روغن زیتون،  انجیر،  گلابی و... 

شیاف فعلا زوده.  واسه ماه آخر

طاقباز نخواب.  لم نده.  حرکات تند و جهشی نداشته باش