2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733800 بازدید | 90148 پست
شیاف چی دقیقا؟ چه مقدار و از چند هفته؟

قرص گل رز مغربی رو از داروخونه تهیه کن با چن بسته اپلیکاتور پماد...  واسه ماه آخر

داروی زایمان آسان طب اسلامی هم خیلی مفیده.  از اول هفته ۳۷ مصرفش شروع میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم مایعت خوبه خداروشکر.  مواظب فشارخون خودت و حرکات بچه باش اول و آخر توکل و توسل... ...

ممنون عزیزم چشم 

چیکار کنم دردهای شروع بشه 

دکتر گفت تا ۲۳ بهمن وقت داری درغیراینصورت بیا برای سز

عزیزم خیلی خیلی مبارک باشه ان شاءالله حضرت زهرا نگهدار همه باشه چه جوشونده ای نباید میخوردی ک خوردی ...

سلام عزیزم. ممنونم😘

ان شاءالله...

دکتر میگفت بخاطر دمنوش هایی که خوردی بچه مکونیوم دفع کرده، اما من بعید میدونم. چون سر پسر اولم خیلی بیشتر و به شکل غلیظتر خورده بودم اما مکونیوم دفع نکرده بود. بنظر من بخاطر فعالیت زیادی بود که روز قبلش داشتم

چقدر عالی عزیزم  مبارکت باشه خدا نتیجه صبر و تلاشت رو داد برای من هم دعا کن هفته ۳۹ هستم و دل ...

ممنون عزیزم. ان شاءالله به حق حضرت زهرا(س) یه زایمان ویبک خوب توی بهترین زمان و مکان داشته باشی و بیای خبرش رو همینجا بهمون بدی.

عمیقا متوسل شو به ائمه عزیزم و بدون که اونها خاندان لطف و کرم هستن. حتما به کمکت میان و تنهات نمیذارن

واقعا خوش به حالتون برای ما هم دعا کنید چقدر دلم میخواد بتونم زایمان طبیعی رو تجربه کنم😊 انشاالله ...

ممنونم عزیزم. لایق نیستم اما دعاتون میکنم

ان شاءالله به خواسته قلبیتون برسین🌷

سلام عزیزم خوبی؟  ممنون که وقت گذاشتی و خاطره زایمانت رو تعریف کردی خداروشکر که زایمان خوبی د ...

سلام خواهرجون

ممنونم از لطفت عزیزم😘🌷

اتفاقا اولش قصد نداشتم با جزئیات بنویسم چون فرصتمم کم بود، اما دلم نیومد، احساس کردم گفتن جزئیات برای استفاده دیگران، خالی از لطف نیست و کمک میکنه گاهی به کنترل شرایط😄 چون خودمم از جزئیات خاطرات دیگران استفاده بردم...

خودمم همین فکر رو میکنم رستاجان. من سر پسر اولم هم دمنوش خورده بودم حتی بیشتر و غلیظ تر، اما مکونیوم دفع نکرده بود. بنظر خودمم بخاطر فعالیت زیاد روز قبل بود. اتفاقا توی این بارداری خیلی رعایت این مساله رو میکردم و مدام مراقب بودم که هفته های آخر خودم رو خسته نکنم. اما نمیدونم چرا یهو روتین به هم خورد و درگیر این حجم از کار شدم. شاید چون انتظار نداشتم دردام حالا حالاها شروع بشه. همش به خودم میگفتم این بچه ۴۲ هفته به دنیا میاد😄

ممنونم عزیزم😘 ان شاءالله نسلت امام زمانی و عاقبت بخیر بشن💚

سلام عزیزم مبارکتون باشه.🥰ممنون میشم راهنماییم کنید چه کارهایی انجام بدم من هفته ۳۳ هستم و منتظر وی ...

سلام عزیزم. ممنونم😘

ان شاءالله روزی شما باشه...

مهمترین مساله ای که مراقبت میکردم، عدم یبوست توی بارداری بود که خداروشکر از ابتدا تا به انتها رعایت کردم و مبتلا نشدم. هرشب ۷عدد انجیر با آب گرم خیس میکردم و صبح ناشتا میخوردم. بعلاوه مصرف معمول روغن زیتون توی پخت و پز و عدم مصرف مواد غذایی قابض و خیلی سرد. ماه آخر هر روز بعد از نمازصبح، انجیر خیس کرده رو میخوردم بعلاوه یک قاشق روغن زرد و یک قاشق روغن زیتون میخوردم و ۱ قاشق غذاخوری کنجد رو خوب میجویدم. جالبه که من خاکشیر دم کشیده رو مصرف کردم و بهم نساخت و یه حالت انسداد برام پیش اومد. اونو حذف کردم و بجاش هرروز صبح شیر گرم محلی با زرده تخم مرغ محلی و یه قاشق مرباخوری عسل میخوردم که هم بهم انرژی زیادی میداد و هم شکم و بافت واژنم بسیار نرم میشد.

از ۳۲ هفته پیاده روی رو شروع کردم. روزی نیم ساعت

و رفته رفته بیشترش کردم تا به یکساعت رسوندم. و دو هفته آخر سعی میکردم بیشتر روی سطح شیبدار پیاده روی داشته باشم و پله نوردی رو هم هروقت میتونستم میرفتم منتها ملایم و به خودم فشار نمیاوردم. روزهای آخر پیاده روی پنگوئنی و ضربدار رو بیشتر انجام میدادم.

از بین ورزش ها، توی چند نوبت در روز اینهارو انجام میدادم:

گربه، الاکلنگ، پروانه، اسکات، سجده های طولانی، چهار دست و پا توی خونه حرکت کردن، قرکمر گاها، و اواخر بارداری حرکات چمباتمه و به حالت دستشویی ایرانی نشستن و به حالت رخت شستن نشستن هم بهشون اضافه شد.

از اواسط ۳۸هفته شیاف گل مغربی رو شروع کردم. شبی دو یا سه عدد میذاشتم.

من فرصت نکردم از آبزن استفاده کنم. اما دمنوش هارو از ابتدای هفته ۳۸ شروع کردم. اول با غلظت کمتر بعد رفته رفته غلظتش رو بیشتر کردم. ترکیب: رازیانه، آویشن پهن و باریک، بابونه، تخم شوید، و روزهای آخر گل گاوزبان رو هم اضافه کردم. اما زعفران رو استفاده نکردم. روزهای آخر گلاب رو هم اضافه کردم.

توی خونه هم فعالیتم زیاد بود و مدام در حال تمیزکاری بودم😄

و مهمتر از همه توکل و توسل مدام بود. من حقیقتا همه این مسائل و دکتر و شرایط بیمارستان و... وسیله میدونستم. همه امیدم به خدا بود

سلام عزیزم مبارکتون باشه.🥰ممنون میشم راهنماییم کنید چه کارهایی انجام بدم من هفته ۳۳ هستم و منتظر وی ...

راجع به وزنش هم که پرسیدی، من کار خاصی نکردم!😄

توی خاطره زایمان نوشته بودم که دور شکم جنین هفته های آخر همش ۲ یا ۳ هفته عقبتر بود و ریزه میزه بود😄

توفیق اجباری بود دیگه😄

اما پسر اولم وزنش خوب بود و مشکلی نبود.

سلام عزیزم. ممنونم😘 ان شاءالله روزی شما باشه... مهمترین مساله ای که مراقبت میکردم، عدم یبوست ت ...

عزیزم ممنون از لطفتت که کامل و جامع توضیح دادی🌹🙏🙏🙏🙏🌸🌸🌸🌸انشالله که هنه ویبکی ها و من بتونیم موفق بشیم با توکل بخدا و دعای ۱۴ معصوم س.

دعامون کن عزیزم

مگه هنوزم کولیک داره؟  اگه از نفخ و دل دردش میترسی،  میتونی به غذاهاش کمی شوید تازه و پود ...

کولیکش خوب شده 

ولی تقریبا هفته پیش یک شب تا ساعت ۵ و نیم صبح گریه می کرد و جیغ میزد 

دلش درد گرفته بود نمیدونم سردیش شده بود 

چون از ساعت ۶ که آروم شد و خوابید تب کرد