2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733799 بازدید | 90148 پست

[QUOTE=325278859]سلام دوستان من 19 دی ماه همین سال سزارین کردم به دلیل افت قلب جنین . 33 هفته بودم و درد زایمان داشتم ...[/QUOTوای عزیزم واقعا متاسفم آجر زایمان با با خانم فاطمه زهرا انشالله خودشون نسل پاک و سالم بهتون هدیه کنند

ممنون عزیزم ، بله کاملا درست میگید  شاید باید قبول نمیکردم و بیمارستان نمی‌رفتم تا شروع درد ، ...

خواهش میکنم عزیز

ان شاءالله از طریق طب اسلامی پیگیر کاهش عوارض باش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکترم رضوان بیات. اینجا با یکی از ماماهای بیمارستان که مرکز مامایی هم داره صحبت کردم گفت یه سر برو پ ...

خیره ان شاءالله... 

واسه کمخونیت باید موقت دارو بگیری. شکرسرخ رو هم به صورت روزانه بخور

آره دکتر برام توضیح داد که ساعت ۱۰شب به بعد متخصص بیهوشی ندارن اگه مشکلی پیش بیاد باید زنگ بزنن بیاد

ان شاءالله شما نیازی به پزشک بیهوشی پیدا نمیکنی

گیرم نیازم پیدا کردی..‌. زنگ بزنن بیاد! فقط وقت پول گرفتن میشن متخصص و فوق تخصص؟! موقه انجام وظیفه بیمار باید تاوان استراحت و خواب اونا رو پس بده؟؟؟

الحمدالله خوبم😊  این آدرس بی بی سلیمانی هست  حرعاملی 48 چهار دوم سمت راست 32۴ قبل رفتن ...

ببخشید عزیز

میشه در مورد ایشون توضیح بدی؟ دقیقا چیکار میکنن؟

به همه یه مدل دارو میدن یا تجویزاشون متفاوته؟

داروهاشون از چه مدله؟

@hfhjhfbmgcn    

بلافاصله سراغ لاپارا نرو‌ عزیز

اول از طریق طب اسلامی واسه باز شدن لوله راست اقدام کن

لاپارا درمان تهاجمیه و اگه علت بسته شدن لوله رفع نشه، بازم برمیگرده

خیلیا با مشکلات حاد از طب اسلامی نتیجه گرفتن

چسبندگی اگه سطحی باشه با شیافا و داروهای طب اسلامی رفع میشه

با لاپارا محیط شکمی مجددا سرد و اسیدی میشه و احتمال پسر شدن بچه کاهش پیدا میکنه

واسه ویبک همه ی تلاشتو بکن که سردی و سموم از رحمت رفع شه

کدوم شهری؟

نه کم خونی ندارم خداروشکر دکتر داده  سر اولی هم داده بود سرمام رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ ...

نگران نباش. محصول سِرِمام آی بانو رو تهیه کن. روزی چن قاشق بخور. ان شاءالله علاوه بر تامین همه ی نیازهاش، وزنشم نرمال میشه

@ibanoo_mom  لینک محصولات آی بانو

اینستا، ایتا ، روبیکا و بله

دقیقا بچه اول منم همین جوریه😢 نمیدونستم تاثیر میزاره😢 رستا جان خودم اگه داخل خونه با مغز گردو و ...

از آی بانو محصول هفت جوانه ، سویق کامل و سویق برنج رو هم بگیر با مغزیجات مخلوط و مصرف کن که صفرات غلبه نکنه

@ibanoo_mom

میوه زیاد مصرف کن و ماه آخرم هر روز ناشتا خاکشیر+روغن بادام شیرین مصرف کن

آی بانو واسه بعد زایمانم کاچی آماده دارن. بدون زحمت آماده میشه

من سرپسرم هیچ مکملی مصرف نکردم به دکترم هم نمیگفتم خداروشکر خیلی آرام و صبور بود و اصلا اذیتم نکرد و ...

خرابی دندونا از حبس صفرا در بدن و یا مصرف قند زیاده

و البته بالا بودن قند شیر مادر