2777
2789
عنوان

مامان شدن چه حسی داره

122 بازدید | 11 پست

من هنوز شرایطش واسم پیش نیومده مامان بشم اونایی که مامان شدن چه حسی دارید بنظرم خیلی قشنگ باشع ی موجودی تو وجود پرورش بدی البته در کنار سختی هاش 

وقتی فهمیدید باردارید همسرتون ذوق داشت من همسرم خیلی ذوق داره بابا بشه نمیدونم بعدن همینطوری بمونه یا نه

غیر قابل توصیفه در کنار همه سختی ها خیلیییییی شیرینه مخصوصا وقتی حرکت هاشو حس میکنی و همش تو دلت وول میخوره🥲😍

انشاءالله دامن همه چشم انتظارها سبز بشه

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوبی هاش بهتر از سختی هاش

از طرفی بچه دوم ب بعد چون تجربه داری راحت تر و بهتر

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
خوشبحالت ک مامان نیستیبنظرم تاوقتی خوبه ک بجت سالم باشه وای ب روزی ک بچت مشکل داشنه باشه ازهرچی بچه ...

انشاالله دخترت خوب بشه♥

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

عزیزم اگه بارداریت زیاد ویار نداشته باشی

و بعد زایمان کسی باشه کمکت کنه خوب میگذره

مثلا من مامانم ۱ ماه میاد پیشم

کارای خونمو. میکنه بچرم میگیره

بعدش میرم پیش مادر شوهرم میمونم یه ماه

اینجور راحت تر میگذره

هنوز سه ماهمه البته

ولی بهترین حس دنیاست گاهی کلی جیغ میزنممم🤣♥♥

خیلی حس شیرینیه، من وقتی به همسرم گفتم باردارم اصلا خوشحال نشد کل ۹ ماه و موقع زایمان حامیم بود ولی بی حس بود ولی موقعی که بچه رو دید شد همه دنیاش الان دخترمونو از منم بیشتر دوس داره

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
😔😔ازبس دعا کردم دیگه اعتقادی نمونده برام

مگه مشکلش چیه عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40