2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
 من میخوام اول و اخرش دست خدا باشه     خدا خودش کمکم کنه همه چیز خوب پیش بره ان شا ...

انشاءالله همه چی خوب پیس میره 

امام علی هم فرمودند از تنبلی و کسلی بپرهیزید😊 

پس باید تلاش کنیم تا به نتیجه برسیم🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز... مشکل کمخونی شدید داری؟ واسه چی قرص میخوری؟ چرا منابع طبیعیشو مصرف نمیکنی؟ این قرصا همشون ش ...

نه کم خونی ندارم خداروشکر

دکتر داده  سر اولی هم داده بود

سرمام رو از کجا میتونم تهیه کنم؟

من کم کاری تیروئید هم دارم که براش رفتم فوق تخصص غدد و یه قرص داده که باید تا آخر بارداری مصرف کنم

هر ماه هم آزمایش تیروئید میدم😥

از طرفی چون چهار ماه اول حالت تهوعم زیاد بود ۶ کیلو کم کردم

الانم که ۶ ماهمه بازم اضافه نمیکنم نگران وزن بچه هستم

عزیز... مشکل کمخونی شدید داری؟ واسه چی قرص میخوری؟ چرا منابع طبیعیشو مصرف نمیکنی؟ این قرصا همشون ش ...

دقیقا بچه اول منم همین جوریه😢

نمیدونستم تاثیر میزاره😢

رستا جان خودم اگه داخل خونه با مغز گردو و بادام و... و شیر معجون درست کنم بخورم اشکالی نداره به نظرت؟

زیاد گرمی نیست؟

آخه میگن باعث زردی بچه میشه

نه بابا خودتو زیاد درگیر نکن.این همه خانمای باردارراستفاده میکنن مگه چی شده؟من خودمم مصرف نمیکردم دی ...

البته قرص خون تو بارداری برای خیلی از مزاج ها منع مصرف داره

دوستان با تجربه سلام 

پسرم بینیش گرفته شب ها خس خس می کنه حس میکنی ترشح میریزه پشت حلقش 

بخور سرد میذارم ، سرش بالا میذارم ، قطره منتول استفاده می کنم ،با فین گیرم که خالی می کنم 

شما راهکاری دارید زودتر خوب شه ؟

ممنونم ازتون

فعلا برام مهمه که دکتر خوبی باشه و باهام همکاری کنه تعریف خانم صابریان رو زیاد شنیدم ولی فکر کنم ب ...

سلام عزیزم،  اگر به عنوان ماما عامل می خواید ، پارسیان و پیامبران بیشتر میرن که پارسیان قبول دارن چون رئیس بیمارستان کاملا موافق طبیعی هست و به ماما و پرستارا خیلی سخت میگیره بچه رم الکی نگه نمی‌دارن.

الان قیمتش کم کرده طبیعی ۱۲ ت وی بک ۱۴ ت

نه بابا خودتو زیاد درگیر نکن.این همه خانمای باردارراستفاده میکنن مگه چی شده؟من خودمم مصرف نمیکردم دی ...

من سرپسرم هیچ مکملی مصرف نکردم به دکترم هم نمیگفتم خداروشکر خیلی آرام و صبور بود و اصلا اذیتم نکرد ولی دندوناش هم دیر دراومد هم زود خراب شد تو ۴سالگی ۳تا از دندوناشو عصب کشی کردیم. حالا میگم نکنه از مصرف نکردن ویتامین دی باشه و خودمو سرزنش میکنم. الانم سر این بارداریم سعی کردم کم و بیش مکمل استفاده کنم ولی با ترس😟

نمیدونم قرص خون طب اسلامی همون نتیجه رو داره؟ کسی استفاده کرده؟ منابع آهن هم زیاد استفاده میکنم ولی انگار تاثیری نداره

دوستان با تجربه سلام  پسرم بینیش گرفته شب ها خس خس می کنه حس میکنی ترشح میریزه پشت حلقش  ...

سلام عزیزم منم خیلی وقته میخوام این سوال رو تو تاپیک بپرسم. پسرم یکی دو ماهه کلا بینیش گرفته و شبا حتی خروپف میکنه روزا هم تو دماغش حرف میزنه نمیدونم چیه باید ببرم پیش متخصص؟ چون سرماخوردگیشم خوب شده و علائم دیگه ای نداره

من سرپسرم هیچ مکملی مصرف نکردم به دکترم هم نمیگفتم خداروشکر خیلی آرام و صبور بود و اصلا اذیتم نکرد و ...

منم اولی ک مکملارو استفاده کردم دقیق اروم و خوب بود قطره هاشم میدادم ولی نمیزاشتم ب دندوناش برسه بعدش زود آب میدادم دندوناشم خداروشکر خوبن.ولی خواهرشوهرم همه ی بچه هاش دندوناش افتضاحن ممکنه ژنتیکی هم باشه 

من سرپسرم هیچ مکملی مصرف نکردم به دکترم هم نمیگفتم خداروشکر خیلی آرام و صبور بود و اصلا اذیتم نکرد و ...

قرص خون به بعضی مزاج ها نمی سازه و به نظر بعضی از ماما های طب اسلامی کلا تو بارداری نباید مصرف کرد

سلام عزیزم منم خیلی وقته میخوام این سوال رو تو تاپیک بپرسم. پسرم یکی دو ماهه کلا بینیش گرفته و شبا ح ...

با منتول رقیق میشه خوبه ، اگر امتحان نکردی ضرر نداره 

پسر من ۵۰ روزش ، گفتم شاید روشی بلد باشن دوستان عزیزم