2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733733 بازدید | 90148 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیمه ت که خوبه. کدوم شهری؟ هموگلوبینت پایینه عزیز. شکرسرخ بخور و اگه غلبه ی صفرا داری یا صفراوی هست ...

همدانم. حالا به نظرت با حرفای دکترم برم بیمارستان خصوصی یا دولتی؟

خطرناکه این میزان هموگلبین؟ شکرسرخ رو همینجوری خالی بخورم یا با چیزی مخلوط کنم؟ قرص خون و داروهای گیاهی چی؟ فکرکنم بلغمی باشم

اگه احساس فشار و سنگینی داری بهتره فعلا ورزش نکنی سونو دادی؟ بچه سفالیکه؟

آخرین بار همون آنومالی بود که سفالیک بود. بعضی وقتا فکرمیکنم بچه کامل اومده پایین انقدر که بین پاهام درد میکنه. آخه جالب اینجاست از طرف معده هم زیاد فشار میاره🙁

همدانم. حالا به نظرت با حرفای دکترم برم بیمارستان خصوصی یا دولتی؟ خطرناکه این میزان هموگلبین؟ شکرسر ...

یکی از بچه های همدانی تاپیک پارسال رفت قم با دکتر شاه بوداقی ویبک شد. هیچ پزشکی قبول نمیکرد. پزشک شما کیه؟

اگه قصد داری حتما همدان زایمان کنی همه چی بستگی به شرایطت داره. اگه شرایطت خوب بود، برو خصوصی با پزشکت ویبک شو

گفتی بیمارستان خصوصی شبا متخصص بیهوشی ندارن. درسته؟

هموگلوبینت نباید پایین باشه. فاکتور آهنت رو هم چک کن ببین کاهش سطح هموگلوبین از کمبود آهنه؟

اگه کمبود آهن داشتی موقتا با قرص برطرفش کن. بعد اساسی درمان کن

شکرسرخ رو میتونی خالی بخوری

آخرین بار همون آنومالی بود که سفالیک بود. بعضی وقتا فکرمیکنم بچه کامل اومده پایین انقدر که بین پاهام ...

اگه تو سونوی آخر طول سرویکس نرمال بود، این دردا طبیعیه

سلام عزیزم علائم خاصی داری؟؟؟ مثل خونریزی؟ کمخونی؟ سرگیجه؟  حتی اگه یکی دو سانت از رحمم باز ش ...

سلام عزیزم. ممنون جواب دادی. خدا رو شکر خوب شدم. نه خونریزی و سرگیجه نداشتم. فقط درد داشتم که آره احتمالا رحم جمع می‌شده. الان خوبم خدا رو شکر. 🙏

سلام عزیزم بله. من بعد دخترم یه ویبک دیگه هم داشتم شما که بچه اولت دفع داشته، این بارداری هم باید ...

خدا براتون حفظشون کنه ان شالله.خب ۴۰ هفته هم گذشته بود برا بارداری اولم فک میکنم بخاطر همینه ک بچه دفع داشته الان باید سعیمو کنم ک زودتر زایمان کنم ان شالله.راستی من ی مشکلی داشتم‌دوس داشتم‌نظر شمارم بدونم.من دو سال بعد اقدام‌بچه دوممو باردار شدم‌دیگه دکتر عکس رنگی نوشت برام متوجه شدن ک‌لوله ی سمت راستم‌بستس گفت این ماه باردار شدی شدی نشدی لاپاراسکوپی باید انجام بدی ک خداروشکر همون ماه باردار شدم.حالا اولی دختره دومی‌هم‌دختره خیلیا میگن لوله ی راست برای پسره لوله ی چپ برا دختر؟بنظرتون حقیقت داره؟دکتر خودم تو دزفول ک ردش کرد گفت ربطی نداره و چنتا ماما تو اینستارم ک پرسیدم میگن ربطی نداره ولی دکتر شهلا فانی اهواز ظاهرا گفته لوله ی راست اگه فولیکولای غالبی داشته باشه بچه پسره.حالا موندم ‌چ کنم واسه بارداری بعدی 

اره گفته بودن عالیه سر اولی تلاش کرد ضزبان نامنظم شد سر دومی هم اینجور

افت ضربان که علل مختلفی میتونه داشته باشه...

اگه سر هردو بچه داخل کانال گیر کرده، احتمالا یا مشکل فیزیولوژی داره یا یه زائده تو لگنش هست

عکس رنگی دقیقتر نشون میده

خدا براتون حفظشون کنه ان شالله.خب ۴۰ هفته هم گذشته بود برا بارداری اولم فک میکنم بخاطر همینه ک بچه د ...

سلام عزیزم. ممنونم

اثر تخمدان راست و چپ بر جنسیت یه چالشه مبهمه

نمیشه با قطعیت گفت اثر داره یا بی تاثیره... و این اثر از تخمک و تخمدانه یا جهت بدن!!!

مثلا روایت داریم از امام صادق(ع) که برای دختر شدن بچه حین رابطه، زن و شوهر به پهلوی چپ باشن و زن تا مدتی بعد رابطه به پهلوی چپ باشه... و به پهلوی راست بودن روی پسر شدن بچه اثر میذاره

اینکه به خاطر تخمکه یا چیز دیگه مبهمه

احتمالا دما یا ph دو طرف رحم با هم متفاوت باشه

Ph رحم اثر خیلی زیادی روی جنسیت داره. واسه پسر شدن بچه از ۳ ماه قبل اقدام، باید بدن مادر قلیایی بشه. با تغذیه سرشار از پتاسیم و سدیم

موارد نقض وجود داره که جنسیت داشتن تخمک رو رد میکنه... مثل اینکه بعضیا با یه تخمدان هردو جنسیت بچه رو دارن

و اینکه حین تعیین جنسیت آزمایشگاهی، صرفا با جداسازی اسپرم x و y جنسیت رو تعیین میکنن

شمام واسه بارداری سوم میتونید با رژیم غذایی و تدابیر قبل و حین و بعد رابطه واسه تعیین جنسیت اقدام کنید

راستی...شما با عکس رنگی متوجه بسته بودن لوله راست شدی؟

حالا به هر دلیلی که بوده این مشکل واسه شما پیش اومده شما شرایط خیلی خوبی داشتی. نیازی هم به دخالت ح ...

ممنون عزیزم ، بله کاملا درست میگید 

شاید باید قبول نمیکردم و بیمارستان نمی‌رفتم تا شروع درد ، از ترس دفعه قبل که درد شروع نشد و سز شدم شاید بی تجربگی کردم .

چشم حتما سعی می کنم برم .

ممنون از این زمانی که میذاری عزیزم