2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ساره ۹۹۹۹۹.       ❗✅ ویبک دو . مشهد. دکتر آیتی.بیمارستان بنت الهدی. فاصله تا سز ۳ سال. 

سامی۹۹      هفته ۴۱بوشهر  (فاصله سزارین قبل ۲سال)

زیبای_فریب_دهنده.     هفته ۳۸

مامااااان_ویدا.    هفته۳۸(بارداری چهارم.  اولی طبیعی.دومی سز انتخابی.سومی ویبک)

zynabbaba         هفته ۳۷

سرزمینننععحایب      هفته ۳۶

موناجونی          هفته ۳۶

_پرتو_     هفته ۳۶

مارشمالو     هفته    ۳۴

طلا_شاکر.    هفته  ۳۴

minooooooooooo     هفته ۳۳ ویبک دو ان

marmargis     هفته ۳۰

هدیه _تیرماه.     هفته ۲۸ ( یک سز . دومی ویبک    مستانه۷    هفته۲۸

safa1424           هفته۲۷❗ تولاک دو (بارداری چهارم. اولی سز .دومی ویبک .سومی سز

گل_نرگسm313.      هفته۲۷. سزارین در ۱۴۰۰ بعلت عدم پیشرفت. تهران.زیر نظرماما صابریان

ریحان۷۶                 هفته ۲۶(کرمان)

iliajoon             هفته ۲۶

وارش۴.             هفته ۲۴❗ تولاک دو    baranomahtab     هفته ۱۷  قم

@نهان610       هفته ؟  ❗دوسزارین قم

عبدالزهرا۷۵        هفته.   ۱۴

ساغر ۷۸۲۲       هفته ۱۲

@نانازمن‍          هفته؟   . ویبک n 

@nazilajoooon‍      هفته ؟   ❗ ویبک دو . شیراز

سلام خدمت دوستان عزیز و قهرمانی که با قدرت برای یه زایمان طبیعی عالی تلاش میکنید 

رستا جان عزیز ممنون بابت این همه اطلاعاتی که بی دریغ بهمون میدی الهی عمر و عاقبتت بخیر و نشاط و صحت عزیزم

فیروزه جون و بقیه دوستان هم که خیلی تو این تاپیک زحمت کشیدید الهی همیشه سلامت و خوش باشید عزیزانم

من از سال ۹۸ همراه این تاپیک هستم چون قصد بارداری داشتم و اینکه سال ۹۰ سزارین کرده بودم میخواستم این یکی رو طبیعی به دنیا بیارم که باز هم قسمتم نشد چون فروردین۴۰۰ باردار شدم و مرداد ۴۰۰ غیر منتظره تو خونه سقط کردم اما چون جفتم نیومد مجبور شدم کورتاژ کنم. اما از همون موقع مطالب تاپیک رو میخوندم و با شما جلو میومدم تا به الان و با همه ی بزرگواران تاپیک احساس همدردی میکردم و با زایمانهاتون غرق در خوشحالی میشدم.

اخرین خاطره ویبک دوست مشهدیمون هم عالی بود الهی خوشبختی و عاقبت بخیری فرزندتون رو نظاره باشید عزیزم.

الهی از این زایمانهای با حال نصیب تک تکتون.

برای منه منتظر هم خیلی دعا کنید لطفا .خدا به همه منتظران فرزندانی سالم و اهل صالح و یار امام زمان عج و خوش روزی و خوش قدم و باهوش بده ان شاءالله .

خیلی دوستتون دارم و برای تک تکتون ارزوی بهترینها رو دارم.

رستا جون یه مشورت میخواستم ازت نمیدونم شاید جواب سوال من و ندونی اما دوست داشتم که باهات مشورت کنم عزیزم

من ۳۳ سالمه پیشتر گفتم از سال ۹۸ اقدام به بارداریم که ۴۰۰ با زدن ۳ تا امپول که الان یادم نیست چی بود باردار شدم و ۵ ماهگی ایست قلبی کرد و سقط شد از قبلش تا به الان که زیر نظر دکتر هستم .میگه همه چیز عالیه و مشکلی نداری .

کم کاری تیروئید دارم که قرص میخورم و کنترل شده خدارو شکر، کبدم گرید ۲ هست و بعد از سقط ازمایش دادم انعقاد خون دارم که دکتر گفت به محض حاملگی باید انوکسا بزنی.

مزاج و اینطور چیزامم نمیدونم چطوره چون نمیدونم کجا برم که دقیق راهنماییم کنه (مشهدیم) 

به نظرت چه کنم عزیزم ؟از انتظار یه جورایی اذیت دارم میشم.

عزیزم ان‌شاءالله شما هم میتونی.  من هم خیلی ناامید بودم. وقتی رفتم دکتر آیتی، ایشون به من گفتن ...

سلام عزیزم. تبریک میگم بهت قهرمان. شما بی شک قهرمانی که تونستی با اون همه هجمه و حرفای چرت و پرت، خودتو در مسیر زایمان طبیعی قرار بدی. 

درباره دکتر آیتی چندتا سوال دارم... شما از کی رفتی زیر نظر دکتر آیتی؟ مشهدی هستی اصالتا؟ 

ماماهمراهت کی بود؟

تدابیری که قبلش انجام دادی چیا بود؟ 

برای شروع دردهات کاری کردی یا معاینه شدی فقط؟

مامای همراهت از کی اومد پیشت؟ تا آخر کنارت بود؟ 

هزینه بیمارستان و ماماهمراه رو هم اگر بگی ممنون میشم.

ببخشید سوالام زیاد شد😅

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954