2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
هدیه _تیرماه.     هفته ۲۸ ( یک سز . دومی ویبک    مستانه۷    هفته۲۸ sa ...

سلام سامی جان. خوبی؟! 

اون علامت قرمزی که جلوی اسممونه چیه؟!😁

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
مبارکه عزیزم مممون که خاطرت رو نوشتی خدا خیر بده به دکتر آیتی

ممنونم.

وظیفه خودم دونستم بیام و خاطرمو بگم. همون طور که خاطرات بقیه توی این تاپیک به من در انتخاب درست نوع زایمان کمک کرد امیدوارم خاطره من هم به سایر دوستان کمک کنه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خدمت دوستان عزیز و قهرمانی که با قدرت برای یه زایمان طبیعی عالی تلاش میکنید  رستا جان عزی ...

ان‌شاءالله با کمک خداوند متعال و ائمه اطهار علیهم السلام شما هم به آرزوت برسی. 

لحظات درد کشیدن به یاد همه دوستان این تاپیک بودم و براشون دعا کردم. توکلتون به خدا باشه.

ساره جون ماما همراهتون کی بودن؟ راضی بودید ؟ چقدر فعال بودند و چقدر تاثیر گذار؟

ماما همراهم خانوم تجددی. عالی بودن. عالی. هم فعال بودن. هم مهربون و صبور. موقع دردها من بهشون میگفتم دستتو بده تو دستم. با آرامش دستمو می‌گرفت و من از شدت درد دستشو فشار میدادم. الهی بگردم که چقدر صبور بود و همش قربون صدقه  آدم می‌رفت.

ماما همراه خیلی مهمه. خیلی. یک کسی که داوطلبه ویبکه اول باید به فکر ماما همراه باشه.

ضربان قلب بچه من افت داشت. مثل زایمان اولم. زایمان اول سریع بردن سز. اما ماما همراهم گفت اصلا نگران نباش. درست میشه. اونقدر من و وادار کرد نفس عمیق بکشم و اکسیژن وصل کرد که همه چی اکی شد. 

سلام تبریک میگم❤️❤️ یه سوالی داشتم چرا از بی حسی استفاده نکردید؟

سلام. ممنونم.

اینم به خاطر راهنمایی ماما همراه بود. ماما همراهم قبل زایمان گفت از من می‌شنوین استفاده نکن. گفت: یک مامان توی کل دوران بارداریش یک استامینوفن هم استفاده نمیکنه که برای بچه مضره. 

اما چه طوری حاضر میشه بی حسی های به اون قوی ای که همش مواد مضر و شیمیایی هست رو اون لحظه مهم که بچه داره به دنیا میاد استفاده کنه.

بماند که عوارضی هم برای مادر داره.

همسایه ما بی دردی زده بود.از همون موقع همش کمردرده. میگه بچه اولم بدون بی دردی خیلی راحت تر بودم اما بچه دوم که اپیدورال زده بود خیلی شاکی بود.

سلام عزیزم. تبریک میگم بهت قهرمان. شما بی شک قهرمانی که تونستی با اون همه هجمه و حرفای چرت و پرت، خو ...

سلام عزیزم. ممنونم. لطف دارین.ان‌شاءالله شما هم بتونی. من ماه ششم بود به نظرم که رفتم پیششون. حالا دیرتر هم بری فرقی نمیکنه. ولی خب زودتر بهتره. کلاس های ماما همراه و از هفته ۲۹ رفتم.

ماما همراهم قرار بود خانوم حوتی باشن اما سر زایمان همکارشون اومد خانوم تجددی.

دوتاشون اخلاقاشون و کارشون عالیه. 

برای شروع دردها کار خاصی نبود فقط همون روزش خیلی پیاده روی زیاد داشتم. دقیق ۳ ساعت شد. شب قبلش هم که دکتر آیتی معاینه کردن. دهانه رحم بسته بود. دمنوش رازیانه هم دو روز بود خورده بودم. 

شیاف گل مغربی هم از هفته ۳۷ میذاشتم.

ماما همراه وقتی میاد که دهانه رحم ۴ سانته. همه ماما همراه ها همون موقع میان. چون تا ۴ سانت دردا رو میشه تحمل کرد.

تا لحظه آخر آخر هم پیشته.یعنی زمانی که کم کم می خوان ببرنت بخش. 

هزینه ماما همراه همه جای مشهد یک میلیون و ۱۰۰ تومنه.

دو تا کلاس هم دارن که هر کدوم ۷۰ هزار تومانه.

هزینه وی بک مثل هزینه زایمان طبیعیه. بستگی به بیمه داره. بیمه نیروهای مسلح هستم. شد ۴ میلیون و ۸۰۰ تومن. 

تماس بگیری بنت الهدی قسمت پذیرش بهت میگن.

بچه ها دارو چی میخوردین تو بارداری؟ من الان 27هفتم فقط کلسیم و دی و آهن و زینک منظمم نمیخورم یادم میره

دکترم فعلا نمیتونم برم نوبت دیر میده چیکار کنم تا ماه دیگه ک برم پیشش دارویی چیزی هست خودم بگیرم بخورم

مولتی ویتامینم نگرفتم گفتم چاق میشم

اللهم  صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

سلام وقت بخیر 

رستا جان من با کمک تاپیک شما تونستم ویبک کنم و دعاگوتونم .  چندبار پیام دادم و کسی جوابی نداد و میدونم سر خودتونم شلوغ ولیکن باز هم وظیفه خودم دونستم ازتون تشکر کنم و بگم که دعاگوتون هستم ، هم شما هم دوستانی که از اول تاپیک از تجربیاتشون استفاده کردم . اجرتون با خانم حضرت زهرا 

من بعد زایمان مشکلی برام پیش اومد و شبش عمل شدم‌

و به خاطر معاینه های مکرر بعد از بخیه زدن و عمل ، بخیه هام اذیتم کرد. رفتم خ صابریان گره بخیه هام زد ولی الان که یک ماه گذشته چند روز میسوزه خیلی ، کسی تجربه استفاده از پماد داره بتونه کمکم کنه ، لطف می کنید بگید 

سلام عزیزدلم ،چه عجب این طرف ها     آره میبینی   چقدر کم مونده!!! سعی میکنم خیلی ...

عزیزم ببخشید که من جواب میدم ، اولا مبارک باشه آن شاالله سالم بغلش کنی ، هر وقت برید با روی باز قبولتون میکنن ولی ۳۲ هفته اینا بهتره برای انجام کارهایی که میگن 

عزیزم ببخشید که من جواب میدم ، اولا مبارک باشه آن شاالله سالم بغلش کنی ، هر وقت برید با روی باز قبول ...

ممنونم دوست عزیز که جواب دادید،خیلی هم خوشحال شدم  ، شما با خانم صابریان زایمان داشتید؟؟

اگر امکانش هست آدرس جدید مطب ایشون وشماره ی پاسخگویی مربوط بهشون رو دارید، بزارید ،ممنون میشم.

سلام عزیزم بسته بودن دهانه رحم فعلا طبیعیه هرشب ۳_۲ عدد شیاف ۱۰۰۰ میلی مغربی رو به صورت خیلی عمیق ...

سلام رستا جان دخترم شدیدا بی قرارهروی پاهاشم اکزماهاش شدید شده چکار کنم یبوست هم داره و دل درد و اگزما پره روی پاهاش یهو ریخته بیرون یک سالشه

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
پیش دکتر معصومه صابریان رنجبر میرم مامان هستن و ویبک انجام میدن.ما هم ویبک شدید؟ پیش کدوم دکتر؟

اهان خانوم صابریان خوبه کارش  مشهد بدون دکتر بیمارستان دولتی