2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733863 بازدید | 90151 پست
سلام به همه ی مامانای گل... من دوتا زایمان طبیعی داشتم سال ۸۹ و ۹۳... الان هفته ۲۲ بارداری سوم هست ...

افتادگی رحم و این مشکلات عوارض بارداریه نه زایمان. ممکنه یکی زایماناش سزارین باشه ولی باز افتادگی داشته باشه. شکم سوم مطمئنا خیلی  راحتتر و کوتاه تر زایمان میکنی. 

بنظر من که در حق خودت جفا نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اهان. خب دکتر گفت نهایت تا آخر هفته 40 وقت میدم بعدش سزارین. 

من تا پایان ۴۱ هفته دردام با تحریک و این چیزا شروع نشد و مجبور شدم روغن کرچک بخورم. 

شمام اگه واقعا راهی نداری آخرین روز یه روغن کرچک کامل بخور 

ولی وقت داری. ان شاالله شرایطت خوب باشه و دکتر بهت مهلت بده

من تا پایان ۴۱ هفته دردام با تحریک و این چیزا شروع نشد و مجبور شدم روغن کرچک بخورم.  شمام اگه ...

ممنون عزیزم. ان شاء الله. سه شنبه باید برم پیش دکتر. تا ببینم چی پیش میاد. امید به خدا. اگه مجبور شدم میخورم دیگه. دعا کن 

نمیدونم. حقیقتش من دمنوش ها رو اصلا نخوردم.ففط دو سه هفته آخر هر روز خاکشیر  تا آب گرم میخوردم ...

ماما بهم گفت ۳۹ و هفته و سه روز بیا معاینه تحریکی کنم تا کم کم دردات بیاد...شما هم‌معاینه تخریکی می کردید؟

بله عزیزم دقیقا. امروزم 1 ساعت راه رفتم تو خونه.  دعا کنید

ایشاا... هرچی ب صلاحته برات پیش بیاد ولی با ۱ ساعت دردی دوا نمیشه رونوار بهداشتی گلاب بریز استفاده کن‌ شیاف مغربی  پیاده رویی رو هم بیشتر کن حالت چمپاتمه هم بشین  ملث پنگوئن راه برو پاهاتو بکوب زمین     خودم استفاده کردم و نتیجه گرفتم ک بهت میگم    روزای اخر من تو خونه حتی بیشتر از دوساعت راه میرفتم

ماما بهم گفت ۳۹ و هفته و سه روز بیا معاینه تحریکی کنم تا کم کم دردات بیاد...شما هم‌معاینه تخریکی می ...

زایمان اولم تقریبا یه روز درمیون. باردوم یکی دوبار. ولی بی فایده بودن . کلا ماساژ سینه و اینچیزا هم برام اثر نداشت

ولی تو اشخاص متفاوت ممکنه نتیجه بخش باشه. منتهی من به همه این راه ها به عنوان گزینه آخر و موقع شروع درد به عنوان تسهیل کننده نگاه میکنم.

سلام عزیزان

کسی بوده جنینش بریچ باشه و دیر سفالیک بشه؟

تا هفته ۳۰ سفالیک بود، توی ۳۴ هفته که رفتم سونو گفت بریچ شده متاسفانه

ورزش و پیاده روی زیاد انجام میدم ولی پوریشنش تغییری نکرده همچنان

لطفا دعا کنید منو🌹

من هفته ۳۲ هستم و زایمان اولم بدلیل افت ضربان قلب متاسفانه سزارین شدم  مشهد هستم کسی دکتر خوب ...

اره عزیز دکتر ایتی ویبک انجام میده بیمارستان بنت الهدا    اگه اشتباه نکنم    دکتر انصاری بیمارستان پاستور   شما برو پیداشون کن

سلام عزیزان کسی بوده جنینش بریچ باشه و دیر سفالیک بشه؟ تا هفته ۳۰ سفالیک بود، توی ۳۴ هفته که رفتم ...

سلام عزیز. من خودم هفته 30 آخرین سونو بود رفتم سفالیک بود، همین نگرانی رو داشتم از ماما پرسیدم گفتم ممکنه چرخیده باشه چون لگدهاشو توی پهلو حس میکنم. گفت نه دیگه وقتی سفالیک باشه سرش سنگین تره و نمی‌چرخه! الان برا شما این اتفاق افتاده ان شاء الله بچرخه دوباره سفالیک بشه. شما برا چی سونو دادید 34 هفته؟