2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
اهان. خب دکتر گفت نهایت تا آخر هفته 40 وقت میدم بعدش سزارین. 

شما چن روز پیش دکترت نری، دکتر زنگ نمیزنه که چرا نیومدی😁 

حرف دکتر وحی منزل نیست که

آخر هفته ۴۰ یه سونو بیوفیزیکال بده، اگه خوب بود و فشارخونت هم نرمال بود، میتونی تا یه هفته ی دیگه م صبر کنی

ولی اواسط هفته ۴۱ میتونی از محرک استفاده کنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم. ان شاء الله. سه شنبه باید برم پیش دکتر. تا ببینم چی پیش میاد. امید به خدا. اگه مجبور شد ...

خب نرو پیش دکترت😊

به جاش برو پیش یه دکتر دیگه واست سونو بیوفیزیکال بنویسه

من هفته ۳۲ هستم و زایمان اولم بدلیل افت ضربان قلب متاسفانه سزارین شدم  مشهد هستم کسی دکتر خوب ...

سلام 

مشهد بهترین و حامی ترین پزشک، دکتر آیتی هستن

بعد ۱ و ۲ سزارین ویبک قبول میکنن

شما چن روز پیش دکترت نری، دکتر زنگ نمیزنه که چرا نیومدی😁  حرف دکتر وحی منزل نیست که آخر هفته ...

عزیز چرا اینجوری بهش میگی از ۴۰ هفته به بعد امکان خفگی نوزاد تو شکم هست بمونه تو خونه اگه یه وقت برای بچه اتفاقی بیوفته کی جوابگو هست 

سلام عزیزان کسی بوده جنینش بریچ باشه و دیر سفالیک بشه؟ تا هفته ۳۰ سفالیک بود، توی ۳۴ هفته که رفتم ...

سلام عزیزم

واسه من روزای آخر سفالیک شد

اگه مانع جدی نداشته باشه خودش سفالیک میشه. اگرم مانع وجود داشته باشه، سفالیک هم بشه، طبیعی دنیا نمیاد

پس بدون استرس و نگرانی، همه چیز رو به خدا بسپر

واسه سفالیک شدنش هم سجده های طولانی مدت، پیاده روی طولانی، چهاردست و پا و حرکت گربه خیلی خوبه

اگه تهرانی، تو خونه راه برو و نرمش کن

بچه‌ها ببخشید من خوندم اینجا گفتن خاکشیر شب خیس کنم تو آب و صبح ناشتا با روغن بادام شیرین بخورم. چند ...

بعدشم حالت بد بود یا فقط بر اثر طعم بد معده ت تحریک شد؟؟

هفته آخر بالا آوردن خیلی خوبه و نشونه ی نزدیکی زایمانه

عزیز چرا اینجوری بهش میگی از ۴۰ هفته به بعد امکان خفگی نوزاد تو شکم هست بمونه تو خونه اگه یه وقت برا ...

هفته های آخر واسه همین موارد سونو بیوفیزیکال میدن

وقتی سونو میدی و همه چی خوبه، بچه چرا باید خفه شه؟

سلام به مامانای باردار عزیز، ان شاء الله همگی به سلامتی نی نی هاتونو بغل کنید و خدا براتون حفظشون کن ...

سلام عزیزم

علت بالا کشیدن سر بچه رو نپرسیدی؟

بند نافه یا زائده ی لگنی؟؟؟

خیره ان شاءالله... نی نیتو بغل گرفتی واسه ما هم دعا کن

ان شاءالله سزارینت بدون کمترین درد و عارضه باشه

سلام عزیزم علت بالا کشیدن سر بچه رو نپرسیدی؟ بند نافه یا زائده ی لگنی؟؟؟ خیره ان شاءالله... نی نی ...

سلام رستا خانم ممنون عزیزم از راهنمایی هات. سلامت باشید. گفت به خاطر زائده لگنی. گفت لگنت از بیرون خوبه ولی از داخل مانع هست. 

فکرشو کردم بد هم نگفت، سر بچه اولمم 5 سال پیش 39 هفته و5 روز از 4 صبح دردم گرفت و منظم و تند شد اما 11 شب اورژانسی سز شدم. دهانه رحم 2 سانت بیشتر نشد ضربان قلب بچه افت کرد. از اینکه طبیعی نتونستم خیلی ناراحت شدم و افسردگی بعد از زایمان گرفتم ولی خداروشکر کردم بچم سالم به دنیا اومد. الانم سپردم به خدا. حتا این بارداری رو اول پیش همون دکتر قبلی میرفتم اون نا امیدم کرد گفت 90 درصد همون مشکل رو داری. بخاطر این حرفش دکترمو عوض کردم رفتم پیش دکتر غروی که توی اصفهان برا ویبک معروفه. امروز ایشون تشخیص داد که واقعا نمیشه. گفت تو تلاشت رو کردی منم تا می‌شده بهت فرصت دادم 

سلام  مشهد بهترین و حامی ترین پزشک، دکتر آیتی هستن بعد ۱ و ۲ سزارین ویبک قبول میکنن

ممنون عزیزم خیلی خوشحال شدم جواب دادی آخه پست های اولت مال سه چهار سال پیشه میتونی کمکم کنی ؟ و راهنمایی ام کنی تا به زایمان طبیعی برسم آخه دست تنها هستم و یه دختر کوچولو دارم کسی نیست که همراهیم کنه ممنونم

اهان عزیزم ان شاء الله نی نیت به سلامتی به دنیا بیاد. وزنشم نگران نباش منم بچه اولم سونو رشد وزنش کم ...

ممنون عزیزم. همچنین نی نی شما🌹

سر پسر اولم همچین مشکلی نبود، با وزن ۳۴۰۰ آخر ۳۸هفته به دنیا اومد. اما این پسرم ظاهرا رشدش کمه و دور شکمش لاغره. البته استراحت خودمم نسبت به بارداری اول خیلی کم شده. توی این‌ شرایط فقط سلامتیش مهمه برام

آره یه سری حرکات هست دارم انجام میدم. دیگه توکل برخدا

التماس دعا😘

سلام عزیزم واسه من روزای آخر سفالیک شد اگه مانع جدی نداشته باشه خودش سفالیک میشه. اگرم مانع وجود د ...

سلام عزیزم.

چشم. دقیقا همین حرکات رو دارم روزی چندبار توی خونه همراه با پیاده روی انجام میدم. دیگه توکل برخدا

من شیرازم عزیزم. درسته هوا آلوده نیست، ولی انقدر سرد هست عصرا، که ترجیح دادم توی خونه پیاده روی رو انجام بدم

التماس دعا🌷

سلام عزیزم خوبی؟ زایمان اولشه؟

سلام رستا جان دسته گلات خوبن.؟خیر زایمان سومشه اقاشون روحانی عقیدتی سپاه هستش بارداری چهارمشه اما دیر فول میشه و امپول فشار حتما میزنن بعد ۴۱ هفته که زایمان میکنه خیلی هن ترسو هست هر کاری واسه زایمان نمیکنه مثلا نزدیکی و گل مغربی و...میترسه اما پیاده دوی و تغذیه رعایت میکنه یه متخصص میخاد حامی زایمان طبیعی باشه و کنارش باشه نه دقیقه نود بگه نمیام