2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
اصلا همچین چیزی هست اصلا؟ کسی دیده یا شنیده رحم پاره شه برا ویبکیا؟

علت سزارینای قبلت چی بود؟

اگه فاصله سزارین ها مناسب باشه، روشای محرک برای ایجاد انقباض و درد انجام نشه، و مادر ماه های آخر درد بخیه نداشته باشه و همه چی خوب پیش بره ویبک مشکلی نداره

در بهترین حالت درصد موفقیت ویبک ۲ حدود ۵۰ درصده

تلاشت رو بکن. ان شاءالله به هدفت برسی❤️

اگه تو شهرتون به نتیجه نرسیدی، نهایتا با لیلا تبریزیان یه ارتباط بگیر ببین راهی پیش پات میذارن؟

تا جایی که اطلاع دارم، از شهرای مختلف زایمان برمیدارن

ان شاءالله هرچی خیره واست رقم بخوره

سلام به رستاخانوم و بقیه مامانای پرانرژی! خیلی ازین تاپیک لذت بردم و خاستم منم تجربه مو به اشتراک ب ...

سلام. پزشکتون کیه؟

پزشکایی که تو قم ویبک انجام میدن، امکان نداره گزینه ای مثل شما که تجربه ی یه زایمان طبیعی داشتید رو رد کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم من سال 98 پسرم با وزن 3کیلو طبیعی دنیا اومد 

پسر دومم 20 روز پیش اورژانسی سز شدم چون هم بچه مدفوع کرد و کیسه ابم پاره شد و بچه بریچ بود

خیلی ناراحتم بخاطر سزارین شدنم و درد زیادی کشیدم و بخاطر عوارض سزارین هر روز استرس دارم و گریه میکنم.... بخیه ام پرسی بوده اما بعد 20 روز یه قسمتش باز شده و میسوزه و کل این 20 روز خون ریزیم لخته لخته بوده که خیلی نگرانم کرده و در کل بخاطر سزارین شدنم ناراحت و افسرده ام و عهد کردم دیگه بچه نیارم

اما اگه بشه طبیعی زایمان کنم دوباره بچه میارم😍

بخیه های سزارینم برای وی بک دوباره پاره نمیشه؟ 

درد زایمان بیشتر نمیشه مثلا قسمت برش های سز درد بگیرن؟ 

عوارض بدتری نداره وی بک؟ 

اینم بگم که لنگم تنگه اما پسر اولم با وزن 3 کیلو رو تونستم بدنیا بیارم

شهر یزد هستم❤️

سلام عزیزم. هفته ی چندی؟ چن سال از سزارین اول و دومت میگذره؟

سلام گلم الان23 هفتم 

سز اول97 بود حتی تا شش هفت سانتم دردشو تحمل کردم یه روز کامل هم بستری بودم آخرش یه مامای ترسو اومد معاینه کرد گفت ریسک نمیکنم و فرستادم سز هرچی گفتم تو روخدا نبرین سز این همه درد کشیدم خواستین عمل شم همون اول میبردین اتاق عمل.خلاصه نشد

سز دوم هم سال99

این یکی هم ک میشه  برج یک 1403

اللهم  صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
توکل به خدا🥰 ان شاءالله بهترینا واست رقم بخوره

سلام عزیزم من زایمان کردم دیروز اونم طبیعی ب لطف خدا😭😭😭😭 بافاصله ۲۲ماه  خداروشکر بزرگترین معجزه زندگیم رو ب چشم دیدم

خیلی حس بدیه اون لحظه ک میگن نه و هیچ دکتری قبول نمیکنه  امیدوارم یه روزی برسه ک ب ویبک هم مثل ...

عزیزم چند سال از سز دومت من تو بیمارستان دولتی با فاصله ۲۲ماه ویبک ۱ شدم پیش ی ماما خداروشکر راحت  تو 

ن گلم  بدون دکتر تو بیمارستان دولتی طبیعی زایمان کردم

وای خدا و شکر بسلامتی خیلی خوشحال شدم برای منم دعا کن منم بتونم ...بیا شرح زایمانت رو بگو ...ابزن و شیاف مغربی هم استفاده میکردی

سلام من ۳۸ هفته و دوروزمه 

تاریخ زایمانم ۳۰ آذره

سال ۹۱ سز داشتم الان میخام طبیعی زایمان کنم سونوگفته مشکلی نداره 

نمیدونم چرادکتر هی میگه بخیه هات پاره میشه و ریسکه ازاین جورحرفا

دکترخوب که تومشهد باشه و ویبک انجام بده هم سراغ ندارم

خیلی استرس دارم همش گریه میکنم

سلام عزیزم من زایمان کردم دیروز اونم طبیعی ب لطف خدا😭😭😭😭 بافاصله ۲۲ماه  خداروشکر بزرگترین م ...

وای عزیزم‌ تبریک‌ میگم😍

نمیدونی چقدر با این خبر خوشحال شدم. یه مدت همش تو فکر شما بودم و براتون از ته دل دعا میکردم

الهی شکر الهی شکر الهی شکر❤

ان شاءالله زیر سایه اهل بیت(ع) و در راه اهل بیت(ع) بزرگ و نامدار بشه

سلام عزیزم.  معمولا واسه وی بک اپیدورال انجام نمیدن!  چون روند زایمان رو کند میکنه و ریسک ...

واای چقد بد

من خیلی میترسم امیدم به اپیدورال بود

بچه اولم کیسه آبم پاره شد کلا یه سایز بازشدم هیچ دردی نداشتم

حتی امپول فشار هم زدن 

بعدگفتن ضربان قلب بچه داره کند میشه سزارینم کردن

الان ده روز به زایمانمه  همش ترس تووجودمه

سلام عزیزم من زایمان کردم دیروز اونم طبیعی ب لطف خدا😭😭😭😭 بافاصله ۲۲ماه  خداروشکر بزرگترین م ...

تبریک میگم عزییییزم🥺🥺 خدارو صدهزار مرتبه شکر. اینقدر نگران بودی... چه خوب که آخرش خوب بود