2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
سلام عزیز معاینه لگنی دیگه نیازی نیست. حرکات بچه و فشارخونت رو مواظبت کن حتما هرشب شیاف مغربی رو پ ...

ممنون عزیز انجام دادم پد گلاب بزارم بنظرت دهانه رحمو باز میگنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام رستاجان ببخشید یه سؤال داشتم،من الان بچم ۱سال ویک ماهشه ولی هنوز پریود نمیشم به نظرتون طبیعیه؟

سلام عزیزم

اگه بچه شیر میدی، پریود نشدن تا ۲ سال هم طبیعیه

ولی پوست مادر خراب میشه

رقیق کننده و محرک مصرف کن زودتر پریود شی

ممنون عزیز انجام دادم پد گلاب بزارم بنظرت دهانه رحمو باز میگنه

سلام عزیزم

خوبی؟ در چه حالی؟

گلاب طبیعی به صورت خوراکی و بخور استفاده کن. پد هم میشه

گلابش اصل باشه نه اسانسی

سلام عزیزم اگه بچه شیر میدی، پریود نشدن تا ۲ سال هم طبیعیه ولی پوست مادر خراب میشه رقیق کننده و م ...

آره  شیر میدم عزیزم، پوستمم خیلی بد شده😑،از طرفی گاهی اوقات از لحاظ روحی هم خیلی حالم بد میشه عصبی میشم وحالت افسردگی میگیرم خودم فکر میکنم واسه همین پریود نشدنم باشه....

رقيق کننده ومحرک مثلا چه چیزایی مصرف کنم عزیزم؟

سلام مامانا

من امروز پیش دکتر بردم خیلللللی ناراحتم خیییلی

اینجا یکی گفت دکتر فاطمه حاجی باقری (شیراز هستن) ویبک قبول میکنه من رفتم پیشش گفت چون دوتا سز داشتی قبول نمیکنم سزارین هم فقط بیمارستان خصوصی هستن ک30تومن بیمارستان میشه ده تومنم گفت دستمزد خودمه 

اصلا یه حالیم 

نمیدونم چ کنم

اللهم  صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم