2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
کسی دکترسراغ داره مشهد ویبک انجام بده  اگه میشناسید اسم دکترو اسم بیمارستانی که هست رو بگید م ...

#قابله_های_طب_اسلامی_مشهد 👇
#مشهد
#زایمان_در_منزل

#خانم_ترابی
۰۹۱۵ ۷۹۷۸۷۹۲

#خانم_رزمی
۰۹۳۰۳۲۳۵۴۴۰

#خانم_میرزایی
۰۹۰۱۹۸۷۵۷۲۹

#خانم_رشیدیان
۰۹۱۰۵۰۰۵۶۴۷

جوری خدا رو توی تک تک لحظه سزارین شدنم لمس کردم،که اگه طبیعی میشد،درک نمیکردم.ممنون خدا جون،که همیشه حواست هست و قشنگترین لحظه ها رو برام میسازی.تو بخواهی،سومی طبیعی میارم😁😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای عزیزم‌ تبریک‌ میگم😍 نمیدونی چقدر با این خبر خوشحال شدم. یه مدت همش تو فکر شما بودم و براتون از ...

قربونت عزیز ایشاا... همه مامانای گروه بچهاشونو سالم بغل کنن اونایی هم ک زایمان کردن خدا براشون نگهداره

#قابله_های_طب_اسلامی_مشهد 👇 #مشهد #زایمان_در_منزل #خانم_ترابی ۰۹۱۵ ۷۹۷۸۷۹۲ #خانم_رزمی ۰۹۳۰۳۲۳۵۴۴۰ ...

مرسی عزیزم 

من همینجوریشم ترس از زایمان دارم 

شباکابوس میبینم زایمان درمنزل رو اصلا نمیشه فکرکنم بهش

من امروز برای اولین دفعه به خاطر این تایپیک وارد نی نی سایت بشم گفتم یه کم آروم شم اماکسی جواب سوالامونداد😔

وقت زیادی هم ندارم توی ۳۹ هفته ام

ازیه طرف بی هوشی بهم نمیسازه ازیه طرف میترسم مثل بچه اول دهانه رحمم باز نشه

خدا همه مادرانی که این حس الان منو دارن رو کمک کنه

من امروز برای اولین دفعه به خاطر این تایپیک وارد نی نی سایت بشم گفتم یه کم آروم شم اماکسی جواب سوالا ...

جان دل برا یکی مثل من و تو ک هیچ دکتری قبول نمیکنه باید دردارو تو خونه بکشی بعد بگی یه دفه دردم شروع شد و زود اومدم بیمارستان 

هر بیمارستان بری ب ناچار قبول میکنن 

اگه میخوای دوباره خودتو سرزنش نکنی ک چرا نشدو بقیه تونستن باید ایندفه تموم سعی خودتو کنی طبیعی زایمان کنی نشدم مهم نیست دیگه چون میدونی تلاش خودتو کردی و صلاح ومصلحت چیز دیگه ایه

اللهم  صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
سلام عزیزم. هفته ی چندی؟ چن سال از سزارین اول و دومت میگذره؟

سلام گلم،  الانکه هفته 37 خداروشکر، از زمان سزارینم پنج سال میگذره،  بچه دوممو بعد دونیم سال طبیعی اوردم، الان ابن یکی سه سال بعدشونه، سعی دارم طبیعی بشه به امید خداااا🤲🏻🤲🏻🤲🏻

هدف راحتی نیست، هدف رشد کردنمونه🌹
کسی دکترسراغ داره مشهد ویبک انجام بده  اگه میشناسید اسم دکترو اسم بیمارستانی که هست رو بگید م ...

عزیز پیام منو خوندید؟  خانم طوبی موقر مقدم توی مشهد، من یبار تجربه ویبک فوقالعاده پیش ایشون داشتم،  و عقیده بر طبیعی هم دارن و چقدرم ارامش بخشن... حتما پیش ایشون برین، عالی ان

سلام. پزشکتون کیه؟ پزشکایی که تو قم ویبک انجام میدن، امکان نداره گزینه ای مثل شما که تجربه ی یه زای ...

الان پزشکم طیبه قاسمی هست ک بیمارستان گلپایگانی قم بمن معرفی کرد، گفتن ایشون اینجور زایمانارو انجام میدن معمولا، این هفته وقت گرفتم تازه برم ببینمشون

منکه تصمیم گرفتم دردامو تا جایی ک میشه بکشم بعد برم بیمارستان، بعدشم میسپارم بخدا❤

عزیز پیام منو خوندید؟  خانم طوبی موقر مقدم توی مشهد، من یبار تجربه ویبک فوقالعاده پیش ایشون داش ...

نه ندیدم عزیزم تازه اومدم نی نی سایت بلدنیستم کجا جوابا میاد آخریارو میخونم ک نبود😁

ممنون خانومی بابت معرفی دکتر حتماباهاش مشورت میکنم

سلام خانما خوبین؟من هفته ۲۷رو تموم کردم.

حدود۷سال پیش سزارین اجباری داشتم چون جای رحمم تنگ بود و بچه نچرخیده بود و به پا بود.

االان میخوام پیگیر ویبک باشم. فقط نمیدونم چه ورزشایی یا چه کارایی کنم که هم بچه بچرخه و به سر قرار بگیره هم در قدم بعدی  اماده طبیعی بشم وزایمان برام راحت تر بشه

میشه تجربه ای دارین بهم بگین

سلام گلم من سال 98 پسرم با وزن 3کیلو طبیعی دنیا اومد  پسر دومم 20 روز پیش اورژانسی سز شدم چون ...

سلام عزیزم

اینکه بچه تا زمان پاره شدن کیسه آب بریچ مونده و دفع هم داشته، نشونه اینه که تحت فشار بوده و شرایط سفالیک شدن رو نداشته. پس از این بابت ناراحت نباش

کدوم بخیه هات پرسی بودن و باز شدن عزیز؟ بخیه های شکمی یا رحم؟

اگه بخیه شکمی باشه واسه ویبک مشکلی نداره. چون حین زایمان انقباض ماهیچه های رحم رو درگیر میکنه نه پوست شکم رو

در مورد تنگی لگن هم واسه بارداری بعد باید مواظب وزن بچه باشی

به خاطر مشکل بخیه ها، واسه ویبک بهتره بیشتر از ۲ سال بین بچه هات فاصله بندازی