2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
رستا جون به هیچ وجه نمیشه کسی که وی بک داره اپیدورال کنه؟ تو یه تاپیک یکی میگفت زایمان طبیعی با اپی ...

سلام عزیزم.  معمولا واسه وی بک اپیدورال انجام نمیدن!  چون روند زایمان رو کند میکنه و ریسک زایمان رو بالا میبره!

ولی بازم هستن پزشکایی که انجام دادن! 

حین زایمان اگه بخیه ها در حال پارگی باشن،  مادر متوجه میشه.  ولی اگه بیحس باشه این خطر رو حس نمیکنه! 

هرچند درصدش ضعیفه...  ولی بازم احتیاط بهتره.

اپیدورال رو بعد 6 سانت انجام میدن و واسه همه م اینطور نیست که اینقدر روند زایمانی پیشرفت داشته باشه! 

مامای خصوصی خیلی بهتر از اپیدوراله... چون در جریان زایمان خیلی کمک کننده ست و بی عارضه!  

والا منم وضعیتم نمیدونم . بلاتکلیفی . دکترم که بعد معاینه تعریف کرد ولی ظاهر شکمم انگار بچه بالاست. ...

باید خییییلی پیاده روی داشته باشی.  در حد روزی 6-5 ساعت. پله م بالا پایین کنی...  اسکات،  پروانه،  الاکلنگ و... 

همه تلاشتو بکن...  اگه لگنت خوبه،  حیفه ! 

البته واسه ایران بانو هم تا وقت زایمان بچه پایین نیومد! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر ناراحتم كه تصميم گرفتم از مطب تا خونمون رو پياده برم من بايد تا شنبه دردم بگيره برام دعا كنيد ...

سلام عزیزم.  چرا باید تا شنبه دردت بگیره؟!  مگه 2 هفته ت نمونده؟! 

باید خییییلی پیاده روی داشته باشی.  در حد روزی 6-5 ساعت. پله م بالا پایین کنی...  اسکات، & ...

پیاده روی منظمم شبی یک ساعت تا یکساعت و نیم میرم خیلیم خسته میشم بقیه ش پراکنده انجام میدم

برای حال دلم صلوات مهمونم میکنی؟  
پیاده روی منظمم شبی یک ساعت تا یکساعت و نیم میرم خیلیم خسته میشم بقیه ش پراکنده انجام میدم

ورزشا رو که مرتب انجام نمیدی! 

پیاده رویتم اصلا مناسب ماه آخر نیست!

باید پیاده روی تند باشه و سنگین! 

تو خونه م پنگوئنی و ضرب دار راه برو. 

نرمشا رو زیاد انجام بده.  علاوه بر اون ورزشا،  حرکت گربه و چهاردست و پا و سجده و...

رستا جونم هرموقع وقت کردید از معایب سزارین بگید من هرکی میاد ازم میپرسه ب منو من میفتم   &nbs ...

ببین دوستم! توی سزارین حفره شکم به طور عمیق باز میشه. روده ها جا به جا میشن. تمام عضلات و عصب ها بریده میشن. دیدی بعد سزارین حتی گاهی برای همیشه اطراف محل بخیه بی حسه؟

خب حالا این جابه جایی روده ها که آدمو مستعد چندین نوع بیماری گوارشی میکنه.

بریده شدن رحم! خیلیا بعد از سزارین دوم دچار چسبندگی میشن. حالا با درصدای مختلف. چسبندگی چیکار میکنه؟

هیچی دیگه یه وقت دیدی توی سن 30 و چند سالگی، طرف مجبوره رحمشو در بیاره.

خصوصا اگه توی بارداری آخر مثلا جفت قدامی باشه یعنی بخش جلوی رحم. جفت همزمان با رشد، ریشه میدوونه توی عضلات رحم که قبلا بخیه خورده. چی میشه؟ سر سزارین بعدی از جاش در نمیاد و باز هم رحمو مجبورن دربیارن.

گرچه این مسائل هیچوقت 100درصد اتفاق نمیفته، ولی متاسفانه کم هم نیستن. یعنی یه خانمی که سه تا سز کرده، به احتمال بسیار زیاد چسبندگی هم داره. بیهوشی هم که دیگه هیچی. فقط کادر پزشکی میدونن چه بلایی سر دستگاههای مختلف بدن میاره. اینا فقط یه کوچولو از معایب سزارینه. حالا بعضیا میان مثلا با افتادگی رحم و زخم دهانه رحم توی طبیعی قیاس میکنن یا اینکه به طور خنده داری بخیه هاشو مشابه میدونن. ضمنا ریسک مرگ توی سزارین بیشتر از طبیعیه.

همسر فلان شخصیت دولتی یه لیپوساکشن عادی میکنه میمیره! حالا عمل بزرگ سزارین....!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
نميدونم گفت اگر تا شنبه دردت نگرفت سونو بده بيا ببينم تا كي ميشه صبر كرد؟

استرس نداشته باش!  فقط تحرکتو زیاد کن...  خیلی زیاد!  

استرس باعث ترشح آدرنالین و اسپاسم عروق و ماهیچه ها میشه و جلوی زایمان رو میگیره!  

پس خیلی خونسرد باش و فقط تلاش کن! به هیچ وجه عطر استفاده نکن!  مانع پایین اومدن بچه میشه...  ورزشا و پیاده روی و پله و... 

إن شاءالله تا یه هفته دیگه پایین میاد.  همه سعیتو بکن.  تو خونه م با ضرب و پاهای بار پیاده روی کن.

پله ها رو هم همینطور.... 

سلام بچه ها

ی سوال داشتم اگه کسی میدونه ممنون میشم جواب بده

این که میگن تو بارداری ، موقع خواب، برای این پهلو و اون پهلو شدن باید بنشینی و این کارو بکنی وگرنه بندناف میپیچه دور گردن بچه! این درسته یا اشتباهه؟

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
انقدر ناراحتم كه تصميم گرفتم از مطب تا خونمون رو پياده برم من بايد تا شنبه دردم بگيره برام دعا كنيد ...

عزیزم فعالیتتو زیاد کن

تمام تلاشتو بکن که بعدا پشیمون نشی

پیاده روی زیاد

دمنوش ها

ورزش ها

درجه اول سلامتی خودت و بچت رو درنظر بگیر بعد روش زایمان

واسه آرامش خودت همه چیز رو بسپار به خدا بگو هر چی برام خیره پیش بیاد

ی نذر معنوی هم بکن ایشاله تا روز عرفه که آخر هفته دیگه است طبیعی نی نی نازتو به دنیا بیاری

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
سلام بچه ها ی سوال داشتم اگه کسی میدونه ممنون میشم جواب بده این که میگن تو بارداری ، موقع خواب، بر ...

سلام عزیزم.  بند ناف هر بچه ای شرایط خودشو داره. 

بعضیا بند نافشون کوتاهه. طوری که کل بارداری رو باید استراحت مطلق باشن و نهایتا هم سز شن!  

بعضیا بند ناف متوسط دارن که با یکی دو دور پیچیدن،  مانع خروج بچه و زایمان میشه !

بعضیام بند ناف بلندی دارن اینقدر که 3 دورم دور گردنشون بپیچه بازم مانع زایمان نمیشه! 

در هر صورت باید رعایت کرد.  دکتر به من میگفت حرکات جهشی و یهویی خوب نیست!  

چون در حالت عادی هم بچه با دستش با بند ناف بازی میکنه و دور خودش می پیچه...  و ممکنه بازم خودش بازش کنه!  

حرکات جهش و یهویی مادر باعث میشه این اتفاق بیشتر بیفته!  

وگرنه پیچیدن بند ناف دور جنین یه اتفاق معمولیه! 

بعضی وقتا هفته های آخر بارداری بند ناف بدجور دور بچه می پیچه...  طوری که خونرسانی دچار مشکل میشه! 

بدن مادر واسه اینکه بچه آسیب نبینه،  فشار خون رو بالا میبره که خونرسانی به جنین بهتر صورت بگیره.

بعضی از مواقع علت بالا رفتن فشار مادر تو هفته های آخر،  کشیدگی بند نافه! 

و بعضی از مواقع هم علت نیومدن بچه داخل لگن در حین پروسه زایمان هم علتش پیچیدن بند ناف دور بچه س... 

ولی در کل جای نگرانی نداره! 

پزشکام این حرفو که وقت خواب اول بشینید بعد بچرخید رو قبول ندارن!

عزیزم زایمانت با کدام دکتر و کجا هست؟

ناامید نباش

من هم تا دو روز قبل از زایمانم علامت خیلی خاصی نداشتم

سعی کن فعالیتت را زیاد کنی

هر وقت که از پایین اومدن بچه مطمئن شدنی 

رابطه را تو دستور کارت قرار بده 

باعث میشه دهانه رحمت نرم بشه

ورزش ها واقعا تاثیر گذار هست

حرکت اسکات و پروانه 

و پیاده روی و پله 

ان شاالله زایمان خوبی داشته باشی🤗

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
استرس نداشته باش!  فقط تحرکتو زیاد کن...  خیلی زیاد!   استرس باعث ترشح آدرنالین و اس ...

ممنون عزيزم

تمام اين دو هفته همين كارو ميكردم

ديروز از مطب تا خونه پياده اومدم

صبحم بعد از نماز كلي ورزش كردم

من نميخوام تحت هيچ شرايطي سزارين بشم

من شكستش ميدم👍🏻🙏🏻