2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
سلام عزیزم من خوندم ۲۵ هفته و ۵ روز🤦‍♀️ بعد چک کردم ۲۸ بود... واسه این هفته رشدش خوبه واسه لاغری ...

ممنون که وقت میذاری عزیزم🌹

از لحاظ خونرسانی هم چک کرد دکتر، مشکلی نبود.

اچ بیم ۱۱ ونیم هست. همیشه ۱۳ یا ۱۴ بود

البته پایینتر بود چندوقت پیش، این مدت که رعایت کردم یه مقدار بهتر شد. فقط فقر آهنم هنوز پابرجاست

باشه عزیزم‌ حتما مصرف تره رو بیشتر میکنم. تصمیم گرفتم سه چهاربار در هفته کباب چنجه بخورم ببینم تاثیرش چطوره. احتمالا جذب آهنم از منابع گیاهی پایینه.

اتفاقا انار هم زیاد میخورم.

توکل به خدا ببینیم چی میشه

سلام عزیزم خوبی؟ خداروشکر که داری به سلامت میگذرونی توکلت به خدا باشه... ان شاءالله موفق میشی❤️ & ...

ن عزیزم سونو داپلر متاسفانه یادم رفت  لم ندادم طاق باز هم نخوابیدم ایشاا... از این ب بعد جدی مواظب خوراکم هستم ورزشو نگفتی چ ورزشی انجام بدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون که وقت میذاری عزیزم🌹 از لحاظ خونرسانی هم چک کرد دکتر، مشکلی نبود. اچ بیم ۱۱ ونیم هست. همیشه ...

اگه خونرسانی خوبه، اصلا جای نگرانی نداره‌‌ . ان شاءالله ماه ۸ دوباره سونو داپلر بده از بابت خونرسانی مطمئن شی

هموگلوبین ۱۱/۵ که خیلی خوبه

نگران فقر آهن نباش. نونت رو اصلاح کن. نون کامل بخور‌ . نمک رو طبیعی بخور. نمک تصفیه استفاده نکن

از تره اصلا غافل نشو. واسه کمخونی حرف نداره. جعفری هم خوبه

دکترا میگن تاخیر رشد که بیشتر از ۲ هفته شد باید بچه رو خارج کنی!!! من بچه اولمو واسه همین سز شدم! البته یکی از شریان های رحم کمی مقاومت داشت. ولی چون رشد شکمش ۳_۲ هفته عقب بود سز شدم!

سر دومی خونرسانی که نرمال شد دیگه به حرفاشون اهمیت ندادم... ماه آخر رشد شکمش ۵ هفته عقب بود. خداروشکر طبیعی هم زایمان کردم‌ بدون هیچ مشکلی!

سعی کن تاخیر رشد شکمی خیلی زیاد نشه. اما اگه تا ماه آخر به ۵_۴ هفته رسید جای نگرانی نداره. فقط باید بیشتر مراقبت کنی و چک بشی

ان شاءالله فرزندت رو به سلامت و عشق بغل بگیری❤️

راستی رستا جان بچه از چند هفتع ب بعد کامله 

بستگی داره!

یه نوزاد ممکنه ۳۵ هفته دنیا بیاد کامل باشه ... ولی یه نوزاد ممکنه هفته ۳۹ و ۴۰ هم بره زیر اکسیژن!

پارسال چندین مورد دیدم هفته ۳۸ و ۳۹ دنیا اومدن و NICU بستری شدن

ن عزیزم سونو داپلر متاسفانه یادم رفت  لم ندادم طاق باز هم نخوابیدم ایشاا... از این ب بعد جدی مو ...

ورزش... سجده های طولانی، پروانه، الاکلنگ، پیاده روی نرم و آروم، ۴ دست و پا

اگه بچه سفالیکه، همینا کفایت میکنه

اگه خونرسانی خوبه، اصلا جای نگرانی نداره‌‌ . ان شاءالله ماه ۸ دوباره سونو داپلر بده از بابت خونرسانی ...

باشه چشم ان شاءالله تکرار میکنم.

آب و نمک و روغنمون رو چندساله که اصلاح کردیم. نون هم اتفاقا همیشه سفارش میدیم یه خانم با آرد کامل برامون میپزه، منتها هر از گاهی دلم رو میزنه و سنکگ و لواش هم میخورم. ولی تره رو حتما مصرف میکنم. اصلا یادم نبود و غافل شده بودم که حتی قرص خون امام رضا(ع) هم ماده اصلیش مقل و آب تره هست!

خداروشکر که سالمن بچه هات❤

ممنون از دعای قشنگت عزیزم🌹

از ته دل از خدا برات همه خیرات و خوبیهارو میخوام، بخاطر این همه وقتی که برای بچه های تاپیک میذاری

ان شاءالله خودت و نسلت عاقبت بخیر بشید💚

باشه چشم ان شاءالله تکرار میکنم. آب و نمک و روغنمون رو چندساله که اصلاح کردیم. نون هم اتفاقا همیشه ...

قربونت عزیز

لطف داری❤️

ان شاءالله در پناه امام زمان(عج) همیشه سلامت و شاد باشید

رستا جان بعد از زایمان تو بیمارستان چی بخوریم مقویی باشه  بهم میگی کسیو ندارم میخوام درست کنم بعدن برام بیارن    روزی ک مرخص میشدم کیک صبحونه با چایی خوردم پرستاره با تعجب نگا میکرد😂😂

سلام عزیز سعی کن استراحت کنی. تو این هفته نباید انقباض داشته باشی واسه اطمینان میتونی NST بدی که م ...

چقدر این دوران پراز استرسه😥

شما بعد غذاخوردن مشکلی نداشتین؟ من به محض اینکه معدم پر میشه دیگه نمیتونم راه برم به حدی شکمم سفت میشه که گریم میگیره 

رستا جان بعد از زایمان تو بیمارستان چی بخوریم مقویی باشه  بهم میگی کسیو ندارم میخوام درست کنم ب ...

بهترین تغذیه بعد زایمان رطبه. هیچی جایگزین رطب نمیشه

رطب و بادوم بخور

من رطب، مغزه جات خام و کمپوت گلابی بردم

سمنو هم بتونی واسه ۱ ماهت درست کنی خییبیلی عالیه

چقدر این دوران پراز استرسه😥 شما بعد غذاخوردن مشکلی نداشتین؟ من به محض اینکه معدم پر میشه دیگه نمیت ...

روده هات روون کار میکنن؟

معده درد نداری؟

بعد همه غذاها اینطور میشی؟

سلام خانما من هفته 10 بارداری هستم از سزارینم 9 ماه گذشته قصد ویبک دارم  قم هستم دکتری می‌شناس ...

سلام عزیزم فقط دکتر شاه بداغی قبول مسیولیت جدی میکنه تو این زمینه دکتر لطیفی بری همش بازیت میده تا روز اخر همش میکشونتت میبرتت اخرم میگه باید سز بشی 

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
روده هات روون کار میکنن؟ معده درد نداری؟ بعد همه غذاها اینطور میشی؟

آره روونه ولی وقتایی که سفت هم باشه بیشتر اذیت میشم ، نه معده درد ندارم ، بعد این حالت هم فقط موقع راه رفتنه اگه بشینم خوبم

آره بعد همه ی غذاها ، خودم حس میکنم از همین روده موده هاس😐 دوروزه شروع کردم به روغن زیتون خوردن ببینم بهتر میشه🤔