2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733863 بازدید | 90151 پست
ممنون خواهر جان‌.الحمدلله افتاد.وای من چقدر مشکل دارم,از بعد از زایمان دیگه دستشوییم(ادرار)نمیگیره.ی ...

منم بعد زایمان تا یه مدت اینجوری بودم، باید میرفتم دستشویی آب گرم می گرفتم تا ادرارم بیاد،خدا رو شکر بعد یه مدت خودش درست شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون خواهر جان‌.الحمدلله افتاد.وای من چقدر مشکل دارم,از بعد از زایمان دیگه دستشوییم(ادرار)نمیگیره.ی ...

خداروشکر

مشکل خودت یه بخشیش به خاطر اینه چن ماه آخر بارداری فشار به مثانه خیلی زیاد بوده، بعد زایمان جا وا کرده، واسه همین خیلی احساس فشار نمیکنی😁

سلام عزیزان من تونستم ۳۰۰صفحه بخونم ماشااله مطالب جامع وکامل بود خیلی امیدوارشدم واسه خودم فقط تو ای ...

سلام عزیزم

از تبریز اطلاعی ندارم. نشنیدم تا حالا

❌️❌️اگه دوستان مطلع هستن، به این دوستمون کمک کنن

واسه رسیدن به نتیجه، اول پزشکای حامی زایمان طبیعی تبریز رو شناسایی کن، بعد با مطبشون تماس بگیر و بپرس ویبک انجام میدن یا نه!

بین ماماها هم پرس و جو کن

یه راه دیگه م اینه که با بلوک زایمان بیمارستانای خصوصی تماس بگیری و ازشون بپرسی. ولی حضوری بهتر جواب میدن

بعضی وقتا تماس میگیری ممکنه کسی جواب بده که اطلاع نداره!

الان بارداری؟

سلام رستا جان خوبی بچهات خوبن منم شکر خدا رسیدم ب ۳۵ هفته و ۲ روز😍😍 امیدوارم بتونم ویبک کنم   ...

سلام عزیزم

خوبی؟ خداروشکر که داری به سلامت میگذرونی

توکلت به خدا باشه... ان شاءالله موفق میشی❤️

شرایطت خوبه؟ درد نداری؟

اون دو ورزشی که گفتی تا حالا نشنیدم

ولی از این به بعد مراقب تغذیه ت باش. مخصوصا اگه طبع سردی داری!

طاقباز نخواب... لم نده... فعالیت سنگین و حرکات تند و جهشی هم ممنوع!

مواظب فشارخونت هم باش

راستی داپلر ندادی؟

خداروشکر مشکل خودت یه بخشیش به خاطر اینه چن ماه آخر بارداری فشار به مثانه خیلی زیاد بوده، بعد زایما ...

امیدوارم حل شه،از بارداری تا زایمان هزار تا درد سراغم اومده‌.کمردرد شدید تو بارداری داشتم که همچنان ادامه داره،یه چیز دیگهههه مگه میشه روی برش سزارین مو در بیاد؟خیلی بده

عکس آخر چی گفته؟ ریزه یه مقدار. گفته دور شکم لاغره؟ این سونو رو دقیقا چن هفتگی دادی؟

سلام عزیزم

سونو کالرداپلر و رشد بود، که الحمدلله چسبندگی نداشتم. ۲۸هفته و ۵روز بودم. گفت رشد قدی و دور سرش خوبه اما یه مقدار دور شکمش لاغره، و از شکمت هم مشخصه. چون کوچیک هست. گفت میانگین وزنش بخاطر استخونها و دور سرش نرمال هست، یعنی استخونا و دور سر نرمالش، به کمک وزنش اومدن، وگرنه دور شکمش یه خرده لاغره. بهتره دو سه هفته دیگه حسابی به خودت برسی و سونو رو تکرار کنی.

اما جواب رو که پیش دکتر خودم بردم چیزی نگفت و گفت همه چی خوبه. اوردر تکرار هم نذاشت.

یه مشکل دیگه که دارم ذخیره آهنم خیلی خیلی پایینه. که بخاطرش دکتر برام آمپول آهن تجویز کرده، سر پسر اولم این مشکل رو نداشتم. آخر ۳۹ هفته با وزن ۳۴۰۰ به دنیا اومد.

حالا نمیدونم برا وزن این بچه ام حجم غذام رو بیشتر کنم یا نه. آخه میترسم درشت بشه و واسه ویبک به مشکل بخورم. از طرفی هم میگم یه وقتی زیاد کم وزن به دنیا نیاد.

واسه آهنم هم نمیدونم چیکارکنم. با وجود اینکه هرروز ۷عدد انجیر و زیتون و خرما و ۱۰عدد بادام و مغزیجات دیگه میخورم، بعلاوه شربت شیره و قرص های خون طب اسلامی و سنتی، میوه و... ولی انگار تاثیر چندانی نداره. فکرکنم بخشی از سرگیجه و نفس تنگیم هم به همین مربوط میشه.

من سر این بارداریم هیچ قرص مولتی ویتامین و آهن صنعتی مصرف نمیکنم، بجز گاهی ویتامین دی.

چون حس میکنم روی پسر اولم، عوارض داشت.

سلام خانما من هفته 10 بارداری هستم از سزارینم 9 ماه گذشته قصد ویبک دارم 

قم هستم دکتری می‌شناسید ویبک قبول کنه زیر نظرش باشم 

کسی شرایط مشابه من داشته با این فاصله کم و ویبک؟ 

امیدوارم حل شه،از بارداری تا زایمان هزار تا درد سراغم اومده‌.کمردرد شدید تو بارداری داشتم که همچنان ...

کمردردت به مرور بهتر میشه

باید یکی دو سال خیلی ملاحظه کنی و وزن سنگین برنداری. مخصوصا اینکه سزارین شدی

رعایت کنی به مرور خوب میشی. وگرنه روت میمونه‌. پس خیلی مراقبت کن

من بعد زایمان تا ۸_۷ ماه اصلا نمیتونستم پسرمو بلند کنم. مگه وزن نوزاد چقدره؟ ولی نمیتونستم‌. حس میکردم کمرم داره میشکنه . واسه تمیز کردن پوشکشم دستمال مرطوب استفاده میکردم.  چن ماهه دارم بچه رو میشورم

سجده های طولانی داشته باش. به بهبودی خونرسانی به کمرت و کاهش درد کمک میکنه‌. حرکت گهواره رو انجام بده و تا حد امکان سنگینی بلند نکن و در حالت استراحت و درازکش باش

سلام عزیزم سونو کالرداپلر و رشد بود، که الحمدلله چسبندگی نداشتم. ۲۸هفته و ۵روز بودم. گفت رشد قدی و ...

سلام عزیزم

من خوندم ۲۵ هفته و ۵ روز🤦‍♀️

بعد چک کردم ۲۸ بود... واسه این هفته رشدش خوبه

واسه لاغری دور شکم، داپلر بده و شریان های رحمی و بندناف رو چک کن. اگه خونرسانی نرماله، نگران نباش. ژنتیکیه

وزنشم زیاد نمیشه که واسه ویبک نگران باشی

واسه آهن هم تا میتونی تره بخور. تره جعفری واسه کمخونی خیلی خوبه. بعد مصرف منابع آهن و وعده های غذایی ویتامین سی مصرف کن

هموگلوبینت چنده؟

اگه مقدار کمخونی در حد معمول باشه جای نگرانی نداره

سعی کن تا حد امکان آمپول آهن نزنی

از راه تغذیه ... گوشت، ماهیچه، دل و جیگر، تره، منابع ویتامین سی و... جبرانش کنی

جبران نشد، قرص آهن بخور. تزریق نکن

انار شیرین زیاد بخور

سلام خانما من هفته 10 بارداری هستم از سزارینم 9 ماه گذشته قصد ویبک دارم  قم هستم دکتری می‌شناس ...

سلام عزیزم

یه سزارین داشتی؟

قم... دکتر شاه بوداقی، دکتر لطیفی، دکتر قاسمی حمایت خوبی واسه ویبک دارن

ویزیت بشید ببینید با شرایطی که دارید کدومشون بهتر ساپورت میکنن