سلام عزیزم
سونو کالرداپلر و رشد بود، که الحمدلله چسبندگی نداشتم. ۲۸هفته و ۵روز بودم. گفت رشد قدی و دور سرش خوبه اما یه مقدار دور شکمش لاغره، و از شکمت هم مشخصه. چون کوچیک هست. گفت میانگین وزنش بخاطر استخونها و دور سرش نرمال هست، یعنی استخونا و دور سر نرمالش، به کمک وزنش اومدن، وگرنه دور شکمش یه خرده لاغره. بهتره دو سه هفته دیگه حسابی به خودت برسی و سونو رو تکرار کنی.
اما جواب رو که پیش دکتر خودم بردم چیزی نگفت و گفت همه چی خوبه. اوردر تکرار هم نذاشت.
یه مشکل دیگه که دارم ذخیره آهنم خیلی خیلی پایینه. که بخاطرش دکتر برام آمپول آهن تجویز کرده، سر پسر اولم این مشکل رو نداشتم. آخر ۳۹ هفته با وزن ۳۴۰۰ به دنیا اومد.
حالا نمیدونم برا وزن این بچه ام حجم غذام رو بیشتر کنم یا نه. آخه میترسم درشت بشه و واسه ویبک به مشکل بخورم. از طرفی هم میگم یه وقتی زیاد کم وزن به دنیا نیاد.
واسه آهنم هم نمیدونم چیکارکنم. با وجود اینکه هرروز ۷عدد انجیر و زیتون و خرما و ۱۰عدد بادام و مغزیجات دیگه میخورم، بعلاوه شربت شیره و قرص های خون طب اسلامی و سنتی، میوه و... ولی انگار تاثیر چندانی نداره. فکرکنم بخشی از سرگیجه و نفس تنگیم هم به همین مربوط میشه.
من سر این بارداریم هیچ قرص مولتی ویتامین و آهن صنعتی مصرف نمیکنم، بجز گاهی ویتامین دی.
چون حس میکنم روی پسر اولم، عوارض داشت.