2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
تا اون جا که میشه سعی کردم خوب بخورم و خودم رو گرم نگه دارم و یه توصیه اگر شکم بند پشمی دارید بعد زا ...

خداروشکر

ان شاءالله خیلی زود سرپا بشی و از تک تک لحظات مادریت لذت ببری🥰

حس و حال داشتن نوزاد با این فاصله ی کم سنی چطوره؟!

تعامل دومی و سومی خوبه؟

من الآن این تاپیکو دیدم با اینکه از سال ۹۴ در نی نی سایت عضوم و یه پسر متولد۹۵دارم الآن میخوام اقدام ...

سلام عزیز

خوش اومدی🥰

شما اگه سر اولی آگاهیت حول زایمان طبیعی رو بالا میبردی، قطعا نه میترسیدی و نه زایمان سختی تجربه میکردی

زایمان طبیعی با طبع سرد و دخالت و آمپول فشار و بدون استفاده از تسهیل کننده ها حتما سخت میشه...

شما میگی یه بار شکم برش خورده چرا بازم برش نخوره؟!

میدونی این جراحی چقدر سنگینه و با هربار تکرارش مادر چقدر بیشتر اذیت میشه؟؟؟ عوارضش به کنار...

بخیه های طبیعی چیزی نیست! یه پوست نازکه که خیلی زود جوش میخوره

قیاسش با بخیه های سزارین شبیه یه شوخیه!!!

میدونی ماها بعد سزارین چقدر درد و سختی تحمل کردیم؟ چقدر درگیر افسردگی و مشکلاتش شدیم؟!

نوزادی که باید عاشقانه دوسش میداشتم، به خاطر افسردگی ازش متنفر شده بودم؟

چون تو اولیات زندگی خودمم مونده بودم! 

نمیخوام روزای تلخمو مرور کنم اما ماهایی که تجربه ی هردو زایمانو داشتیم میدونیم زایمان طبیعی چه نعمتیه!

از هر نظر...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اصلا بنارو میزاریم به درست بودن صحبتهای شما ولد بودن واکسن.چرا قدیم این همه بچه ها به خاطر بیم ...

قدیما سرخک سرخجه و... زیاد بود چون این بیماری بر اثر گرمی زیاد به وجود میاد و طبع قدیمیا چون گرم بود بیشتر درگیرش میشدن

الان تغذیه مون سرد شده، فضولات گرمی تو بدنمون نیست که با سرخک سرخجه دفع شه... تهش با آبله مرغون و تبخال رفع میشه

👈قدیم فلج میشدن چون بچه که تب میکرد نمیتونستن تبو کنترل کنن به مغز بچه آسیب میرسید فلج میشد

عفونت و تبی که مهار نشه، باعث آسیب مغزی و نخاعی هم میشه

پس عامل اکثر فلج شدنا زمان قدیم، یا نرسیدن اکسیژن حین زایمان بوده که الانم هست...

یا بعد تولد بر اثر تب های شدید کنترل نشده!

الانم تب بالا و بعضی سموم و سردی خیلی زیاد میتونه باعث فلجی بشه

سموم مستقیا رو عملکرد مغز و سیستم نخاعی اثر میذارن

بعدشم... کی گفته فلجی بین بچه ها وجود نداره و ریشه کن شده؟!!! 🤔

اتفاقا درصد بالایی بر اثر تزریق واکسن فلج اطفال و عوامل دیگه فلج شدن و بین ماها زندگی میکنن

اما چون همه شون واکسینه شدن آمارشون کاملا محرمانه س و به چیزای دیگه ربطش میدن

عزیز... هیچ وقت نگفتم واسه بچه هاتون واکسن بزنید یا نه..‌‌. یا اینکه واکسن زدن درسته یا غلط!

اینا در حیطه ی اختیارات خودتونه و هیچکس نباید بدون پشتوانه علمی واسه موضوعی به این مهمی تصمیمی بگیره

صرفا از بعضی عوارضش گفتم

و هر پدر و مادری به خاطر امانت الهی که بهشون سپرده وظیفه دارن حول واکسن و همه ی داروها تحقیق کنن و حرف و استدلال طرف های مختلف رو بشنون و تحلیل کنن

نهایتا استدلال هرکدوم درست اومد تصمیم بگیرن

سلام خواهرا منم سزارین شدم به دلیل دفع موکونیوم غلیظ هیچ تجربه ندارم برای بعد عمل خواهش میکنم هرکس ...

سلام عزیز

قدم نورسیده ت مبارک

ان شاءالله فرزندت از صالحین و اولیا باشه و عمر و عاقبتش به خیر و عشق❤

فقط به خاطر دفع بچه سزارینت کردن؟ 

واسه دردش هر ۱۲ ساعت شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ بذار

هر روز دود عنبرنسا+اسپند+کندر به رحم برسون

زیاد حموم نرو

کاچی با ادویه و روغن گاوی فراوون و رطب زیاد بخور

باقیشم استراحت...

ان شاءالله خیلی زود سرپا بشی

خانومای خوب و مومن میخواستم بپرسم ورم درمان داره؟ پرهیزاتش به جز نمک چی هست؟ نمک کم کنم یاقطع کنم؟ ا ...

سلام عزیز

تستای مربوطه رو چک کردی؟

خواب و استراحت کافی داری؟

این هفته نباید ورم داشته باشی!

دکترت چی میگه؟ فاکتورای خونیتو چک کرده؟

فشار خونت نرماله؟

سلام مامان بی اعصاب و شاکی😅 آقا من دستام بالاست سرمم کج شما هرچی خواستی بیا به ما بگو. و لی اینقدر ...

سلام عزیز

خوبی؟

فدای سر خودتون و بچه هاتون. خداروشکر که خودتون سلامتید🥰

خسارت و ضرر مالی تو این مسیر همه خیره

ولی سعی کنید زیاد صدقه بدید و خون بریزید

سلام دوستان برای کنترل قند و پایین آوردنش در بارداری راهکاری دارید؟ قند ناشتام ۱۰۲ بوده. میخوام یه ...

قند ۳ ماهه و  ۲ ساعته رو هم چک کردی؟!

عزیز... تست مقاومت انسولین بده

خیلی از ماها ممکنه مقاومت به انسولین داشته باشیم! حتی با قند ناشتای ۷۰ !!!

الان مصرف قندو قطع کنی تا حد زیادی نتیجه می بینی و میتونی کنترلش کنی اما اگه مقاومت به انسولین وجود داشته باشه، مشکل دوباره عود میکنه

مقاومت به انسولین درمان بشه قندم پایین میاد

خواستی پیج دکتر محمدی پورو بفرستم بهشون پیام بده.

تستا رو خودتم بدی میتونی پی به مقاومت ببری

قند ناشتا+ انسولین ناشتا تقسیم بر ۴۰۵

این عدد باید زیر ۲ باشه وگرنه مقاومت به انسولین وجود داره

سلام عزیز خوش اومدی🥰 شما اگه سر اولی آگاهیت حول زایمان طبیعی رو بالا میبردی، قطعا نه میترسیدی و ن ...

واقعا؟؟؟من طبق گفته های اینایی که میگن سزارین راحته دوست دارم سزارین رو واینکه طبیعی هم ده بیست روز اول نمیشه نشست روی بخیه ها و پروسه ی سختیه ولی ممنونم از راهنماییتون

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
قند ۳ ماهه و  ۲ ساعته رو هم چک کردی؟! عزیز... تست مقاومت انسولین بده خیلی از ماها ممکنه مقاوم ...

رستا جون سردیحات مثل ماست و نیر و خیار و....از چن هفتگی دیگه نباید خورد؟ راستی ماههای اخر میشه عناب خورد که بچه زردی نگیره؟

نگو که دلم خووونه😣 پسرم کلاس اول که بود، مدارس به اسم کرونا تعطیل بودن نمیدونی چییی کشیدم!  ...

عزییزم زدی به هدف آفرین دقیقا منم همچین حسی می کنم

اینا میخوان از طریق رابطه ی بیش از اندازه والدین با کودک و امرو نهی ها، از لحاظ عاطفی مشکل ایجاد کنن

خیلی حرفات دردناکه خیلی

میفهمم

من خیلی غصه میخورم...همش میگم ما آخرالزمونی ها همون مستضعفین تو قرآنیم! کسانی که از همه لحاظ ضعیف شده اند...جسمانی روحی دنیایی...

دیدن پیچش مو خیلی غصه میاره

ولی اشتباه می کنم

میخوام بیخیالی طی کنم

باقی رو سپردم دست خدا و امام زمان

خدایا🙏 خودت هدایتشون کن

از دست من هرکاری بربیاد انجام میدم وای نهایت تربیت باتوست

خدایا تورو به حق امام زمان، دل بچه هامون که انقدر داره بهشون ظلم میشه رو با دیدن روی گل حضرت مهدی و چشیدن طعم شیرین امام داشتن، شاد کن🙏🙏

خدایا مارو هم همینطور🥲

بسمونه دیگه

امام مارو پس بده😭

چه باب دلی باز شد رستا

یه صلوات بفرستید

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
سلام خواهرا منم سزارین شدم به دلیل دفع موکونیوم غلیظ هیچ تجربه ندارم برای بعد عمل خواهش میکنم هرکس ...

سلام صبراجان تبریک فراوااان🌹🌹🌹

خودت خوبی؟ اوکیی؟؟

نامدار و عاقبت بخیر باشه

عزیزم من تنها چیزی که میدونم خیلی مهمه اینه که شما باید حواست به نرمی شکمت باشه

هرروز صبحانه کاچی باروغن محلی فراوان بخور مخصوصا این ده روز، این خیلی مهمه

آب سرد ممنوع

برای این که شیرتم زود جاری بشه خیلی دوش آب گرم بگیر و مایعات گرم زیاد بخور چون سزاربن شدی احتمالا تو شیردهی یک مقدار اذیت بشی و دیر تر شیرت جاری بشه فقط توصیه میکنم بری زیر دوش آب گرم و مدام سینه هات رو ماساژ بدی

برای دردها هم که شیاف بزن

سعی کن حواست باشه یه وقت سرمانخوری که بعدش به سرفه بیفتی

ان شالله که این روزها به سلامتی و خوشی برات سپری بشه🌹

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
سلام مامان بی اعصاب و شاکی😅 آقا من دستام بالاست سرمم کج شما هرچی خواستی بیا به ما بگو. و لی اینقدر ...

والا بعضیا یادشون میره که اصلا ایتا رو برا خودش نصب کردم🙄 الان دیگه میزونم 

ماشالله بهت عزیزم باور نمی کنم که همه ی راه رو پیاده خودتون رفتید عزیزم بااین همه اتفاقاتی که افتاده براتون، عاشق این روایت کردنتم که هیچ غری تو کلماتت ندیدم هیچ آه و ناله ای

چقدر تو قوی ای آخه

دوست دارم به خاطر همین چیزا❤

امام حسین نگهدار خودت و خانواده ت

سلام عزیز تستای مربوطه رو چک کردی؟ خواب و استراحت کافی داری؟ این هفته نباید ورم داشته باشی! دکتر ...

سلام عزیزم نه چیزی نگفت گفت تو بارداری قبلیت مشکلی داشتی گفتم نه دیگه ازمایشی ننوشت بعد این که در مورد ورم ازش سوال نکردم 

تقریبا ۳،۴هفته بیش رفتم پیشش برام ازمایش غربالگری که نوشت گفت برو همین طبقه پایین انجام بده حتما همین و انجام بده بعد هزینه زیاد بود شده بود ۴و خوردی شوهرم گفت نمیخواد ازمایش بدی بعد گفت پیش این دکترم نمیخواد بری این با اون ازمایشگاه دوسته بیماراش رو میفرسته اونجا خلاصه خوشش نیومد منم دیگه نرفتم دکتر 

دنبال یه دکترم