2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
کاش بشه... تنها آرزویی که شب و روز با خودم میکنم اینه که در سلامتی کامل و عافیت ختم به زایمان طبیعی ...

توکلت به خدا باشه

فعلا مواظب بارداریت باش

ان شاءالله همه چی درست میشه

از دعا و توسل غافل نشو

در حالت اضطرار دعا مستجابه مخصوصا زن باردار...

ریز و دقیق و جزیی همه خصوصیات فرزندت رو با اشک و استغاثه طلب کن

زایمانت رو...

طول بارداری هم صدقه زیاد بدید و مستمر خون بریزید حتی در حد یه خروس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودم رفتن

پس اصلا نگران وزنشون نباش

اگه به خودت رفتن، ۵ کیلو هم بشن واسه زایمان مشکلی پیش نمیاد

رو نرمی دهانه رحم تمرکز کن

حرکات تند و جهشی نداشته باش

سلام دوستای گلم خوبین؟ ببخشید چند روز بی خبر رفتم دردای پراکنده کمر و زیر دل داشتم کارامم زیاد بود ...

سلام عزیز

خیلی به خدا نزدیک شدی. رو بال فرشته هاییی... تو رو خدا فقط دعا کن... 

برای همه دعا کن. اگه یادت بود منو ویژه دعا کن. یکی اینکه این هماتومه رفع بشه یکی هم اینکه بتونم اربعین برم. 

اگه برم ویژه دعات میکنم... 

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
عزیزم... اگه همون وقت استراحت میکردی و اردو نمیرفتی دچار هماتوم نمیشدی و اگه الان استراحت نکنی سر خ ...

از کجا معلوم؟! من که نمیدونم قبلش داشتم یا نه. من سونو که نرفته بودم تا الان. الانم هرچی میگذره نوع لکه ها عوض میشه و کمتر میشه برعکس اینکه میگی اگه ادامه بدم سر خونریزی میفتم. یعنی خروجیم بیشتر نشده کمتر شده...

دو هفته مونده تا سفرمون برای اربعین. فرصت زیادیه. هرکاری ازم بربیاد میکنم مابقیش هم دست خود امام حسینه... 

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
شیاف حکم درمان رو داره برای هماتوم یا فقط لکه بینی رو قطع میکنه؟ من اون اوایل که لکه بینی داشتم گاهی ...

وقتی مادر دچار هماتوم میشه یعنی جفت سر جاش محکم نشده

پروژسترون تجویز میکنن که جداره رحم ضخیم و جفت محکم بشه

شیاف واسه هردو خوبه. هماتوم بزرگ بشه بچه سقط میشه

و قطع لکه بینی به معنای جذب هماتوم نیست

ممکنه لکه بینی قطع بشه، هماتوم در حال جذب باشه که با تحرک و گرما دوباره به خونریزی بیفتی

پس تا قطع شد فکر نکن هماتوم خوب بشه

خواهرم تا آخر بارداریش هماتومش سرجاش بود و استراحت مطلق شد

یه هماتوم ۲ سانتی بود که با عدم رعایت، هفته ۱۲ شد ۱۳ سانت!!!!

اینقدر خونریزی داشت و لخته دفع کرد گفتیم بچه ش سقط شد

ولی خداروشکر با استراحت مطلق و شیاف و آمپول پروژسترون خونریزیش به مرور قطع شد.

البته به خاطر هماتوم تا آخر استراحت بود.تا آخر بارداریش حموم نرفت. فقط واسه سرویس از جاش بلند میشد

وضو، نماز و... همه درازکش

الان واسه شما کوچیکه. پس رعایت کن که جذب شه

ان شاءالله رفع شد اون وقت برید زیارت

قربون دل پاکت ان شاءالله روزیت بشه من هشت هفته هستم یعنی اصرار کنم به رفتن، توکل به خدا، دلم اونجا ...

تبریک میگم بارداری  هدیه جان 

ان شا الله میری و به سلامت برمی‌گردی عزیزم

رفتید التماس دعا🤲❤️

نمیدونم این هماتوم چقدر میتونه مهم و آزاردهنده باشه اما من بد اخلاقی دارم اونم اینکه تو راه زیارت هی ...

چون نیت کردی و دلت کربلاست برو عزیزم 

ان شا الله که هیچ اتفاقی نمیفته و به سلامت میری و بر میگردی 

خود امام حسین نگهدارت باشه🥺🥺❤️

مراقبت ویژه کن و استراحت تا میتونی تا لکه بینی برطرف بشه 

رفتی التماس دعای ویژه😢😢❤️

شماها الله وکیلی، به من یاد بدید چجوری تو اون دردا، نجواهاتون درونیه😐 مثلا تو دردای ۹سانت تو دلیتون ...

😅😅😅

آره. تو دلم توسل میکنم و دست به دامن اهل بیت(ع) میشم

یعنی هر ثانیه به یکی دخیل می بندم

بعد سر زایمانام دکتر شریفی و دکتر مصطفایی همش میگفتن بگو یا زهرا ... بگو یا حسین... یا ابالفضل

یه سلام به اباعبدالله بده...

شاید پیش خودشون میگفتن این چرا اصلا اهل توسل نیست

ولی کلا از داد و بیداد حین خوشم نمیاد

فقط اذیت میشدم با صدای نالانی میگفتم من دیگه نمیتونم

البته ویبک اول چن دقیقه خیلی داد و بیداد کردم

ولی سر دومی دردام خیلی بهتر بود و من بیجون تر از اونی که بتونم واسه داد زدن انرژی بذارم!

دوس دارم وقت زایمان تو حال خودم باشم

عزیزم ان شالله که خدا کمکت کنه فقط یه چیزی کاری به شرایط بارداریت و اینا ندارم که اگه من جات بودم ...

ما امسالم میریم ان شاءالله

بچه ها رو باید از نظر روحی آماده کرد که از راه رفتنشون لذت ببرن

تو این سفر، عنایات و انواری هست که بچه هام آروم و صبور میشن

باقیشو باید با عشق تحمل کرد...

واسه گرما هم برنامه ها رو شب تنظیم می کنیم

سلام عزیز خیلی به خدا نزدیک شدی. رو بال فرشته هاییی... تو رو خدا فقط دعا کن...  برای همه دعا ...

سلام صفاجان

به به تبریک میگم بهت مامان قهرمان😊🥰

ان شاءالله به سلامتی، نگران نباش بالام جان منم  بارداری قبلی هماتوم داشتم برطرف شد ان شاءالله زیارت اربعین هم قسمتت میشه.... از شما و همه بچه ها التماس دعا دارم، امیدوارم دردا جدی تر بشه و فردا زایمان کنم.