2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
عزیزم ان شالله که خدا کمکت کنه فقط یه چیزی کاری به شرایط بارداریت و اینا ندارم که اگه من جات بودم ...

نمیدونم رفتی یا نه ولی یه کشش و جاذبه ای این وسط هست که اصلا نمیذاره به نرفتن فکر کنم... نه فقط من که بچه ها هم که کوچیکن یک ماهه دارن اربعین اربعین میکنن... به سختی هاش فکر نمیکنم و هیچ وقت سخت نبوده. پارسال هم رفتیم به لطف خدا با سه تاشون که محمدجواد ۷ ماهه بود. دختر دومیه مریض بود اول راه، شوهرم حال درستی نداشتن اما... اصلا وقتی افتادیم تو مسیر نجف حال همه خوب شد... این راه حال آدمو خوب میکنه... برای گرما هم تدابیر خاص خودمونو داریم خب... از نصف شب ساعت ۲ تا حوالی ساعت ۹ صبح راه میرفتیم خنک و عالی... بعدازظهر هم از ساعت ۴ تا ساعت ۶ کلا دوساعت میرفتیم مابقیش رو خواب بودیم تو موکبها یا بچه ها در حال بازی و خوشگذرونی بودن. 

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
صفاجوووون با این شرایط که داری واقعا میخوای بری کربلا🙁 لکه بینی هم که میگی داری  باید احتیاط ...

نمیدونم این هماتوم چقدر میتونه مهم و آزاردهنده باشه اما من بد اخلاقی دارم اونم اینکه تو راه زیارت هیچی جلو دارم نیست. سر دختر اولم که بی تجربه هم بودم لکه بینی داشتم. دکتر شیاف داد میذاشتم از ۶ هفته تا ۱۱ هفته تقریبا درگیر بودم خب اون موقع تهران بودیم خونمون طبقه سوم بود پله های زیاد، درس و کلاس دانشگاه و طبقات دانشگاه... سرتو درد نیارم شرایط فراهم شد برای عمره دانشجویی متاهلی...

هرچی شوهرم گفت اگر بریم و این بچه چیزیش بشه چی؟ گفتم نمیشه خیالت راحت... اون با ترس اومد جلو و من با قلب مطمئن گفتم باید بریم...همونم شد. نیت کردم ختم قرآن اون ماهم رو به امام رضا هدیه کنم و این قضیه تموم بشه... خدا هم لطف کرد از همون شب اول تو فرودگاه دیگه لکه بینی تموم شد که تموم شد که تموم شد...

راستش الانم خیلی وقته نیت کردم از شب شش محرم که این لکه بینی ها تموم بشه ختم قرآنم رو هدیه کنم به باب الحوائج شش ماهه امام حسین ولی با توجه به شرایطم و یکم هم تنبلی نرسیدم مرتب بخونم... شاید اگه مرتبش کنم قضیه حل بشه...

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای نگو که اربعین میری؟منم خیلی دلم میخواد اما همسرم قبول نمی کنه، تو حالت عادی خونه نشستیم نمی ذاره ...

نمیدونم چندماهته عزیزم ولی من وقتی باردار شدم تا دو هفته فقط خوراکم گریه بود بدون اینکه به همسرم بگم. همش میترسیدم بگه خب دیگه پس توبمون با بچه ها من میرم... داشتم نابود میشدم دیگه سپردم دست امام حسین گفتم من اصلا نمیتونم تصور نیومدن رو بکنم... می میرم بدون کربلا... همینجور مونده بودم چی کار کنم و چی بگم بعد دیدم خود همسرم گفت خب یکم بیشتر رعایت کن لکه بینیت تموم بشه که بعدا برای اربعین مشکلی نداشته باشیم. انگار دنیا رو بهم دادن... مونده بودم چی بگم اصلا. فقط مثل دیوانه ها ته دلم میگفتم قربونت برم حسین جان... 😭😭😭

نمیدونم رفتی یا نه ولی یه کشش و جاذبه ای این وسط هست که اصلا نمیذاره به نرفتن فکر کنم... نه فقط من ک ...

ماشالله بهتون

نه عزیزم متاسفانه قسمت نشده تاحالا

یه سال بنابود بریم پاسپورت و این چیزارو هم آماده کردیم که بحث کرونا و این چیزا نذاشت بریم..دیگه قسمت نشد

امسالم که با بچه یه ماهه کلا قیدشو زدم

تا چندسال آینده هم که میفته تو گرمای شدید...من مثل شماها نیستم تو شرایط سخت خیلی کم طاقتم خیلی...میفتم به غرو نق زدن تمام اجر سفرم به باد میره

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
نمیدونم چندماهته عزیزم ولی من وقتی باردار شدم تا دو هفته فقط خوراکم گریه بود بدون اینکه به همسرم بگم ...

عزیییزم

خوش به حالت . منو ویژه دعاکن تو این حال و احوالی گه داری

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
نمیدونم چندماهته عزیزم ولی من وقتی باردار شدم تا دو هفته فقط خوراکم گریه بود بدون اینکه به همسرم بگم ...

قربون دل پاکت ان شاءالله روزیت بشه

من هشت هفته هستم

یعنی اصرار کنم به رفتن، توکل به خدا، دلم اونجاست

دعا کنید ان شاءالله روزی همه بشه روزی منم بشه

منم خیلی دوست دارم برم ولی از مردای محرمم هیچکس چند روزه نمیره پیاده روی. یا نمیان یا خادمن یا یه روزه مسیرو هروله میکنن. منم که نه خودم میتونم تند و زیاد برم چون سابقه سقط دارم نه بچه ها میتونن چون کوچیکن و زود خسته میشن :( 

اگه کل مسیر پر بود شاید سعی میکردم تنهایی با بچه ها برم ولی مخصوصا آخراش خیلی خالی میشه. با کاروان هم قبلا رفتم. ولی راضی نبودم چون هی ماشین میگیرن ولی من دوست دارم کل مسیرو پیاده برم. برای همین نهایتا جدا افتادیم. حالا اگه کسی کاروانی سراغ داره که راضی بوده ممنون میشم معرفی کنه شاید روزی ما هم بشه

سلام عزیزان دل من ۸ هفته هستم و بارداری دوم هست اولی سزارین اجباری شدم.بهم میگید که حالا باید چیکارک ...

سلام عزیزم

از سزارین چن سال گذشته؟

هفته ۸ بخور و بخواب و خوش باش😅🥰

فقط گهگاه کگل رو انجام بده که به مرور با سنگین شدن بچه ماهیچه های رحم و مثانه شل نشن دچار افتادگی بشی!

سلام دوستای گلم خوبین؟

ببخشید چند روز بی خبر رفتم دردای پراکنده کمر و زیر دل داشتم کارامم زیاد بود فرصت نشد. امروز ۳۹ هفته پر شد اومدم ویزیت ۴فینگرم ۶۰ درصد افاسمان سر پایین شرایطم خوبه درد ممتد کمر و شکم دارم ولی قابل تحمل.... انقباض ندارم

قراره ورزش کنم و یکم از تدابیر انجام بدم اگر تا شب دردا شدید شد برم بیمارستان.... خیلی التماس دعا دارم از همگی

اگر بیمارستان رفتم حتما خبر میدم 

چرا برای خودم میپرسم... از اول این بارداری لکه بینی داشتم. با دمنوش به رفع میشد. اردوی جهادی رفتم ح ...

عزیزم... اگه همون وقت استراحت میکردی و اردو نمیرفتی دچار هماتوم نمیشدی

و اگه الان استراحت نکنی سر خونریزی می افتی ... یا باید تا آخر بارداری استراحت مطلق شی یا خدایی نکرده بچه سقط میشه

دور زیارت اربعینو خط بکش

هماتومت واسه این هفته کوچیک نیست و نیاز به استراحت داره

تحرک و فعالیت زیاد، گرما حتی حموم طولانی مدت، رابطه ، برداشتن سنگینی ممنوع!