2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
اتفاقا با من و شما خانم قمی ویبک شدن با دکتر صابریان که دختر 13 ماهه داشتن

آها یادم اومد. کاربریش هدیه خدا بود فکر کنم. همش شما دوتا هدیه رو باهم قاطی میکردم😅

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
سلام عزیزم، فاصله سه سال و نیم سعی میکنم ان شاءالله تا آخر شهریور شیر و بگیرم، ظاهرا از وقتی باردار ...

الان یعنی برای بار سوم بارداری؟ وای چه عالی... تبریک میگم عزیزم

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

دوستان برای رفع و کنترل هماتوم بارداری کسی نظری راه حلی چیزی داره آیا؟!

سلام عزیز امروز حالت چطوره؟ بهتر شدی؟

سلام مهربون

به لطف خدا امروز صبح تونستم از جا بلند بشم... دیروز خیلی وحشتناک بود خدا رو شکر که هرچی بود گذشت. 

بدن درد و تب و لرزم تموم شده. دیگه الان فقط گریپ شدنهای آخر و آبریزشهای آخرش مونده. 

امروز رفتم سونو... هماتوم داشتم. راهکاری داری؟

عزیزم شاید این چندروز که اونجا بودی خیلی بهت فشار اومده سعی کن تا میتونی استراحت کنی تا بهتر بشه...چ ...

نه لامصب ویروسه بد چیزی بود... یه کرونای واقعی بود به گمونم😂😂😂

خدا رو شکر خیلی بهترم الان. اتفاقا همش تو فکرم بود بیام ازت بپرسم اون حجم از کندر رو درست کنم بخورم ضرری نداره و بارداری؟!

بهت تبریک میگم صفاجون 😘 حتما لایقش بودی که خدا دوباره بهت فرزند داده عزیزم  می‌دونم خیلییییی ...

ممنونم عزیز

آره قرار بود برم دو سال دیگه برگردم یک و نیم سال بعدش برگشتم😂 محمدجواد الان یک سال و نیمشه. منم الان ۸ هفته و دو روزم. وقتی به دنیا بیاد تفاوت سنیشون باهم میشه دوسال و دوماه. چون تا حالا تجربه بچه پشت هم به این شکل رو نداشتم یکم برام غریبه. خیلی ناگهانی تصمیم گرفتم که اقدام کنیم برای بچه و از عجایب خدا اینکه همون بار اول هم گرفت... اونم در وضعیتی که کمترین احتمال بارداری میرفت... باور کن فردا صبحش شوهرم گفت برو قرص اورژانس بخور من گفتم نه من این کارو نمیکنم! همینقدر مصمم! ولی الان هی میگم خدایا نکنه فلان نکنه بهمان... شیطونه دیگه نمیذاره آدم از زندگی و لذتهای درست و حلالش لذت ببره...

خلاصه که سخت دعامون کن..

سلام مهربون به لطف خدا امروز صبح تونستم از جا بلند بشم... دیروز خیلی وحشتناک بود خدا رو شکر که هرچی ...

سلام عزیز

خداروشکر

این چن روز خیلی به فکرت بودم با تب و لرز و بدن درد هفته های اول چیکار میکنی؟🤕 نه میشه خیلی دارو خورد، نه دمنوش و...

۴_۳ ماه آخر خیلی مواظبت کن. من پارسال ماه ۷ گرفتم. ۳ شبانه روز از شدت بدن درد بی تاب بودم و مدام پهلو به پهلو میشدم کمی آروم بگیرم که بند ناف دور بچه پیچید

بعدشم که حین سرفه ها دنده م شکست

آب سیب زیاد بخور و داروی امام کاظم(ع) مصرف کن دیگه نگیری

اگه بچه مدرسه ای داری هر روز بینیتو با آب نمک طبیعی رقیق شست و شو بده و تو گلوت غرغره کن

بینی و گلو رو مواظبت کنی به ندرت میگیری

ان شاءالله بارداریتو به سلامت بگذرونی و به شادی نینیتو بغل بگیری❤

سلام مهربون به لطف خدا امروز صبح تونستم از جا بلند بشم... دیروز خیلی وحشتناک بود خدا رو شکر که هرچی ...

واسه هماتوم استراحت کن

واسه خودت که نمیپرسی؟ واسه کیه؟ سایزش چند میله؟

هماتوم هفته های اول اگه مادر رعایت کنه جذب میشه اگه رعایت نکنه یا خدایی نکرده بچه سقط میشه یا واسه نگه داشتنش تا آخر بارداری استراحت مطلق میشه

پس مادر باید کامل رعایت کنه و استراحت باشه

مصرف سیب، به، تره، شلغم واسه رحم خوبه

حموم طولانی مدت و داغ ممنوع

مصرف گرمیجات ممنوع

رابطه ممنوع

فعالیت زیاد، پیاده روی، بالا پایین کردن پله، برداشتن سنگینی هم ممنوع!

مادر تا رفع هماتوم بهتره استراحت باشه

دارو هم پروژسترون حتما تجویز میکنن. کم باشه فقط شیاف

زیاد باشه شیاف و آمپول هردو خارجی

آسپرین و داروهای رقیق کننده بعضی پزشک ها تجویز میکنن بعضی نه

بستگی به میزان هماتوم و علتش داره

ممنونم عزیز آره قرار بود برم دو سال دیگه برگردم یک و نیم سال بعدش برگشتم😂 محمدجواد الان یک سال و ن ...

دعای ایام بارداری مخصوصا در مواقع اضطرار عجیب دقیق مستجاب میشه!

بطلب... ان شاءالله بهترینا واست رقم میخوره

دختراتم ماشاءالله بزرگ شدن . به کارشون بگیر

اگه پسرتم آروم باشه سختت نمیشه

ان شاءالله طبیعی هم زایمان کنی و همه چی بهتر از چیزی که تصورشو داری پیش بره

واسه هماتوم استراحت کن واسه خودت که نمیپرسی؟ واسه کیه؟ سایزش چند میله؟ هماتوم هفته های اول اگه ماد ...

چرا برای خودم میپرسم...

از اول این بارداری لکه بینی داشتم. با دمنوش به رفع میشد. اردوی جهادی رفتم حتی با اینکه پیاده روی و اینها داشت مشکلی پیش نیومد و با دمنوش به کاملا پاک پاک بودم. سونو نرفته بودم تا دیروز که توی سونو تشخیص هماتوم داد. ۱۱ در ۱۲ میله الان. نوشته قسمت تحتانی ساک بارداری. حتی ننوشته جفت. نمیدونم از بی دقتی سونوگرافیه یا واقعا چیزی دیده نشده و همینقدر اطلاعات داشته. علتش که قطعا نامعلومه ولی درکل معضل خاصی نداشتم. نه درد دارم نه اذیتم. حتی رابطه داشتیم مشکلی پیش نمی اومد و لکه بینی نمیگرفتم تا این مریضی رو گرفتم باز دوباره بروز کرد و به لکه بینی افتادم.

همه اینایی که گفتی تا اربعین قبول... اربعین رو نگو که نرو که نمیتونم....

دعای ایام بارداری مخصوصا در مواقع اضطرار عجیب دقیق مستجاب میشه! بطلب... ان شاءالله بهترینا واست رقم ...

کاش بشه... تنها آرزویی که شب و روز با خودم میکنم اینه که در سلامتی کامل و عافیت ختم به زایمان طبیعی بشه... 

نمیدونم این اضطرار از من چقدر دیده میشه... ولی شهر غریب و شرایط خاص و بارداری چهارم و زایمان وسط ماه رمضون... خداوکیلی اگه بخواد سزارین سوم آدم بشه غیر از مرگ چه تعبیر دیگه ای میشه براش کرد؟😔😔😔

سلام عزیزان دل من ۸ هفته هستم و بارداری دوم هست اولی سزارین اجباری شدم.بهم میگید که حالا باید چیکارک ...

مبارک باشه بارداریتون🌹🌹

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
سلام عزیزم صفحه 20 تایپیک خاطرات می تونید خاطره ام و بخونید، همسرم کنارم بود،تا زمانی که دکتر بیاد، ...

دقیقا همینه

کار درست رو شما کردی

برای من سر قبلی رعایت نشد و نتیجه ش شد افسردگی بعد زایمان شوهرم🤷‍♀️🤭 

ولی بعدی الحمدلله فقط یه بار بیشتر معاینه نشدم که فول بودم ... مثل قبل نشد

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....