2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست

سلام دوستان چه خبر از @بانو_زمزم   ؟

بیا شرح حال بده عزیزم

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
سلام عزیزم چقدر خوب گفتی چقدر دقیق حالم رو توصیف کردی.  برام دعا کن اولین کاری که میکنم ب ...

سلام عزیزم

نمیای دلمون برات تنگ شده

چی کار کردی

خونه پیدا کردید؟

بچه چرخید؟

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@rasta10     سلام عشقم خداقوتت😙😙

سلام دوستان عزیزم. رستا جان،مامانی عزیزم،زهرا جونم و بقیه دوستای خوبم🥰 بلد نیستم آبی کنم😅 تیکرم وا ...

شوخی کردی دیگهههه😑

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
بچه ها من چند وقته پیامارو میخونم اما تازه دارم پیام میدم. گروهی چیزی نیست اونجا سوالامونو راجب ویبک ...

عزیزم
لینک گروه ویبکی ها در ایتا 👇🙃
https://eitaa.com/joinchat/3539009737C5510045df9

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
شوخی کردی دیگهههه😑

کدوم قسمت جانم؟ لوله ها رو؟😅 پس هنوز منو نشناختی؛ یه بد پیله ایَم😄😄

همسرم میگفت لباس بارداری این آخرا میخوای چیکار،بعدش هم که نمیخوایم به کارمون نمیاد!

شمشیر رو از رو بستم گفتم اگه برا این دنیا بخوای بله دوتا شاید کافی باشه که نیست؛اما فکر کن ذخیره آخرتمونن،بهتر با شرایط و سختی هاش کنار میای. خدایی نمیدونم یهو چی شد منبرَم گرفت🤪 طفلکی فقط به افق خیره شد و گفت رو مخم کار نکن لطفا😒

سلام عزیزم اگ اشتباه نکنم شما با من زایمان کردید اصفهان ولی سزارین شد، درسته؟ مبارکه بسلامتی

سلام هدیه جان. بله درسته. شما هم همونی بودی که فاصله سزارین تا وی بکت کمتر از دوسال بود. درسته؟

من خیلی دغدغه این ۶ ماه آخر شیردهی همزمان با بارداری رو دارم....

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
سلاااام مبارک باشه صفا جاننننن🤩😍🌹 باریکلا به همتت😌🥰💖

سلام مادر شیرزن سه تفنگدار😍

خوبی؟ بچه هات خوبن؟

لطف خدا بود ولی خب یکم الان دغدغه و استرس دارم الکی... دعام کن...

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
وذالنون    هفته ۲۸❗(2سزارین. یک ویبک  با دکتر مصطفایی. بارداری چهارم ) سمیه_بانوووو ...

بارداری چهارممه. اولی سزارین دومی طبیعی سومی سزارین چهارمی ان شاءالله طبیعی

سلام صفاجووون 😍 خوبی؟  بچه های گلت خوبند؟؟ مامانی می‌گفت دوباره قلمبه شدی آره ؟ کلیییی ذوق ...

سلام همشهری😍

قربون محبتت... آره خدا دوباره بهم افتخار داده و تاج مادری رو روی سرم گذاشته ولی خب یکم ذهنم درگیره. دعام کن بتونم با تصمیمی که خودم گرفتم و تفضلی که خدا بهمون کرده کنار بیام.

بچه ها من سرماخوردم. بدن درد و کمردرد شدید دارم. هفته هشت بارداری ام فکر کنم. یکم تب که زیاد نیست ولی سینوسهام چرک کرده و سر درد امونمو بریده. چیزی هست مصرف کنم یه شبه خوب بشم؟ چند شب بود از همسرم مراقبت میکردم که مریض بودن حالا بعد سه روز خودم و بچه ها درگیر شدیم.

کدوم قسمت جانم؟ لوله ها رو؟😅 پس هنوز منو نشناختی؛ یه بد پیله ایَم😄😄 همسرم میگفت لباس بارداری این ...

🤣🤣

شماهم مثل منی که ....🤷‍♀️

بچه ها من سرماخوردم. بدن درد و کمردرد شدید دارم. هفته هشت بارداری ام فکر کنم. یکم تب که زیاد نیست ول ...

سلام رفیق جان

ماشالله بهت و به خانواده ی جهادی عزیزت. کلا جهاد تو جهاد شده کارات...😉

ببین صفاجان علیکم بالکندر!!!  عزیزم تو ماه بارداری شما اگه میخوای زود این بلغم و عفونت های سینوست بیرون بیاد، دمنوش کندر آماده کن چندشب قبل خواب بخور...برای من هربار معجزه میکرد ان شالله که برای شماهم درمان باشه

کندر های درشت رو جدا کن هرچی روشن تر و شکننده و نرم تر بهتر، اندازه یک ق چای خوری بریز تو آب جوش بعد بزار رو کتری دم بکشه همزمان با قاشق هم بزن... باید مدام لِهش کنی تا مثل شیر سفید بشه

وقتی به این غلظت رسید صافش کن و بخور. خیلی تلخه خیلی...ولی فکر کن یه قهوه ی خیلی تلخ داری میخوری که تلخیش رو دوست داری

هم برای بلغمت خوبه هم برای بارداربت

ممنونم رستاجان، خدا خیرت بده، اولی سال ۹۵ و دومی سال ۹۹ بودن. تعدیل مزاج یعنی؟

فاصله ها خوبه اگه دکتر قبول کنه

باید مصرف مواد قابض رو محدود و رفته رفته قطع کنی

ترشیجات و سردیجات قابضن

هرقدر مصرف مواد قابض محدودتر بشه، ماهیچه ها شل تر میشن و زایمان راحت تر اتفاق می افته

سجده طولانی رو هم از حالا داشته باش... طاقباز نخواب و لم نده.... که حالتش تو شکم بد نشه

از ماه ۹ برو سراغ گرم کردن طبع رحم

اجازه معاینه و تحریک و هیچ مدل دخالتی تو روند زایمانت رو هم نده!!! چون معاینه و تحریک باعث افزایش انقباض و شمد با خاطر ۲ مرتبه سزارینی که شدی، نباید انقباضات طولانی و شدید بشن

ماساژ سینه و نقاط فشاری و... رو هم انجام نده