سلام دوستان
من چندماه قبل پیام گذاشتم و خودمو معرفی کردم.
من یزد زندگی میکنم اینجا دکتر واسه ویبک قبول نمیکنن چه برسه ویبک ۲، برای زایمان دومم خیلی تلاش کردم و خاطرات تلخ اون زایمان که با همه تلاشهام به دلایل مختلف و الکی باز به سزارین ختم شد خیلی اذیتم میکنه، الان هفته ۲۹ هستم، یه دکتر یزد پیدا کردم وقتی باهاش درمیون گذاشتم خیلی سختش بود ولی هنوز رد نکرده منو و الان تحت نظرشم. ولی ماما پیدا نکردم، الان نمیدونم چیکار کنم، بکنم بیام تهران برا زایمان یا همین جا بمونم و ببینم چی میشه...
اصلا باید الان چیکار کنم؟
دفعه قبلی دهانه رحمم ۶سانت باز شد خیلیییی هم نرم بود که ماما خیلی تعجب کرده بود، ماه آخر هر روز گلاب میخوردم و شیاف گل مغربی اون آخرا. ولی بچه تو کانال نمیومد. ماما گفت شکمت پاندول هست برا همین نمیاد پایین وگرنه همه چیزت عالیه.
ازتون خواهش میکنم کمکم کنید بگید چیکار کنم چه ورزشی بکنم چی بخورم چی نخورم که ایندفعه بتونم طبیعی زایمان کنم، مادرم مریض احوالن و من هیچکی برا کمک بعد زایمان ندارم، میخوام همه تلاشمو بکنم اگه به صلاح باشه بتونم اینبار طبیعی زایمان کنم...
خیلی رعایت کردم و وزنم کامل کنترل کردم که بچه زیاد سنگین نشه، سر زایمان اولم سونو بیمارستان گفت بچه ۴۲۰۰ وزنشه منم با سوزن فشار کیسه آبم پاره شده بود دکتر گفت باید حتما سزارین بشی که البته وقتی دنیا اومد پسرم ۳۲۰۰ بود...
به همین راحتی من سزارین شدم...
۲تا پسر دارم و این بار خدا بهم دختر داده.