2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست

سلام عزیزان

میشه لطفا به من بگید در شهرهای مختلف، 

کدوم یکی از دوستان با سابقه ی دو سزارین یا بیشتر،

ویبک شدن؟

کدوم شهر؟ 

کدوم بیمارستان؟ 

و نام دکتر یا ماما رو لطفا بفرمایند.

ممنون میشم واقعا

خدا خیر دنیا و آخرت بهتون عطا کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به اعضای محترم این تاپیک و بخصوص رستاخانم عزیز. من قبلا اینجا پیام گذاشتم و از دوستان پرسیدم ک ...

پرتو جان

خانم فخار بعد از دو سزارین یا بیشتر هم 

ویبک می پذیرن؟

ماما هستن یا پزشک؟

الهی شکرررررر🥰😍😍😍 ان شاء الله که به سلامت بارتو زمین بذاری مامان جان 🤩 اگر امکانشو داری تو با ...

سلامت باشی عزیزم😊🌺

خیلی ممنون گلم

چقدر جالب نمیدونستم اینو ،آره انگشتر فیروزه دارم ، در نجف هم دارم یک گوشه گذاشتمش بدون استفاده😐 فقط نگینه باید انگشتر بشه

سلامعزیزم🤗😘 بسلامتی و دل خوش😍😍😍مبارکا باشه خداروشکر که روزای سخت رو پشت سر گذاشتی باموفقیت، ا ...

سلامت باشی گلم

ماشاءالله مثل همیشه پرانرژی هستی 😃آدم کیف میکنه پیامتو میبینه😊

چه دعای خوبی کردی 🙂 انشاءالله همینطور باشه با شادی

ولی مِدنی مو نِمتِنوم مثل شما صحبت کنوم😁 

پرتو جان خانم فخار بعد از دو سزارین یا بیشتر هم  ویبک می پذیرن؟ ماما هستن یا پزشک؟

عزیزم دقیقا نمیدونم ویبک دو هم قبول میکنن یا نه ولی با تجربه و مهارتی که ازشون سراغ دارم به احتمال زیاد قبدل میکنن. ماما هستن، البته در حال حاضر هم دانشجوی دکترا هستن

سلامت باشی عزیزم😊🌺 خیلی ممنون گلم چقدر جالب نمیدونستم اینو ،آره انگشتر فیروزه دارم ، در نجف هم د ...

خواهش می کنم ‌ 😘

میتونی سنگ ها رو بذاری تو یه کیف بندازی گردنت عزیزم

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

سلام دوستان...من دو سآل  و دو ماه پیش سزارین اورژانسی شدم ..الان ...الان ۵ ماهه هستم ...دلم میخواد این یکی زایمان طبیعی باشه...اینجا کسی هست که ماه بارداریش مثل من باشه و برای طبیعی تلاش کنه؟ 

از کی باید ورزش و پیاده روی رو سروع کنم؟

چه دعاهایی باید خونده بشه؟ چه خوراکی هایی که زایمان راحتت ر بشه؟ کسایی که زایمان ویبک داشتین لطفا راهنمایی می کنید

سلام به اعضای محترم این تاپیک و بخصوص رستاخانم عزیز. من قبلا اینجا پیام گذاشتم و از دوستان پرسیدم ک ...

سلام دوست عزیز

اتفاقا منم دیروز کلینیک خانم فخار بودم. ۱۸ هفته باردارم. برای سونوی آنومالی گفتن از منشی بپرس پریسا دهقانی و بیتا صدیقی زنگ زدم میگن انومالی انجام نمیدیم. شما کجا رو پیشنهاد میدید؟

امیری حسین و نعم الامیر
عزیزم همون دیروز عصر رفتم.که خداروشکر مولار نبود.اما هماتوم داشتم وکمی ضربان قلب جنین پایین بود.شش ه ...

خدا رو شکر. ان شاء الله تا آخرش به خوبی پیش بره و یه نینی سالم و صالح بغل بگیری.