2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان واسه سوختگی بچه چی استفاده می کنید؟ پسرم خییییلی پوست حساسی داره. چن دقیقه دیر شسته بشه ...

وازلین میزنم عالیه. اگه سوختگی در حدی باشه که پوستش بره و خون بیاد یهتیکه کهنه نخی نازک  روی وازلین میزارم و موشک شل میبندم سریع خوب میکنه. منتها یه لایه ضخیم باید بزنی. دخترم موقع دندون تا ببخشید پی پی میکرد خون میوفتاد پوستش انقدر اسیدی بود

سلام عزیزان میشه لطفا به من بگید در شهرهای مختلف،  کدوم یکی از دوستان با سابقه ی دو سزارین یا ...

سلام، من ۳۳ هفته هستم، و بعد از سه تا سرارین برای بارداری چهارم قصد ویبک دارم، امروز رفتم پیش خانم صابریان، گفتن برای ویبک باید بدنت کاملا آماده باشه . برای همین گفتن روغن گل مغربی استفاده کنم، ماساژ پرینه داشته باشم، و پکیج ۳ بارداریشون را تهیه کنم، و دو هفته بعد بذم برا معاینه، اگر شرایط خوب باشه، آماده بشم برای ویبک

تا چن ماهگیش کمردرد شدید داشتم اصلا نمیتونستم بغل کنم بشورمش  با دستمال مرطوب تمیزش میکردم. با ...

دستمال مرطوب خودش پوستو میبره. سر دخترم اینجور شد از ترس سرما با دستمال پاک میکردم که سوخت. دکتر بهم روغن بچه سیوند معرفی کرد که آبرسانه. با اون پاک میکردم دیگه . هر چند بار هم میشستم یا پنبه آب میزدم. 

سلام دوست عزیز اتفاقا منم دیروز کلینیک خانم فخار بودم. ۱۸ هفته باردارم. برای سونوی آنومالی گفتن از ...

سلام عزیزم

من خودم سونوهام رو پیش دکتر ابوالفضل نظری انجام میدم. کارشون خیلی دقیق هست

ولی متاسفانه نوبت تلفنی و اینترنتی ندارن و باید حضوری نوبت بگیرید. صبح زود برید ببینید نوبت گیرتون میاد یا نه

بجز ایشون دکتر صحرائیان و ویولت ادیب هم خوب هستند

من پرس و جو کردم منع مصرفی نشنیدم. نمیدونستم. برای کیا توصیه نشده؟

سلام،من سر بارداری اولم کم خونی گرفتم و قرص خون برام تجویز کردند اما روی من نتیجه معکوس داشت بدتر شدم و به خون سوزی افتادم بعد رفتم پیش خانم تبریریان گفت دیگه نخور به جاش تره و سه شیره بخور،کم خونیم برطرف شد،روی یکی از دوستام هم تاثیر برعکس داشت طوری که سر زایمان چند واحد خون بهش تزریق کردند.

سلام، من ۳۳ هفته هستم، و بعد از سه تا سرارین برای بارداری چهارم قصد ویبک دارم، امروز رفتم پیش خانم ص ...

سلام نرگس بانو جان

منم شرایطم مثل شماست البته ۱۵ هفته هستم.

ان شاءالله موفق باشید و بتونید ویبک ۳ بشید به امید خدا و اهل بیت علیهم السلام. 

من تهران نیستم.وگرنه حتما پیش ایشون می رفتم.

راستی اگر ممکنه در مورد اون پکیج هم توضیح بدید.

ممنونم

سلام نرگس بانو جان منم شرایطم مثل شماست البته ۱۵ هفته هستم. ان شاءالله موفق باشید و بتونید ویبک ۳ ...

ممنون گلم ان شا الله برای شما هم به خوبی و سلامت بگذره، هنوز پکیج را نگرفتم، احتمالا یه سری فیلم و ورزش های مخصوصه.

فقط نمیدونم مصرف گل مغربی که گفتن، منظورشون واژینال بوده یا خوراکی

سلام دوستان...من دو سآل  و دو ماه پیش سزارین اورژانسی شدم ..الان ...الان ۵ ماهه هستم ...دلم میخ ...

سلام عزیز منم ۱۸ماه پیش سزارین شدم الان ۲۲ هفتم میخوام ب امید خدا طبیعی زایمان کنم فعلن ک چیزی معلوم نیست ببینیم اخراش چی میشه جایی ک من زندگی میکنم اصلن ویبک قبول نمیکنن شراینم جوری نیست برم شهر دیگه ورزش و گل مغربی و دمنوش هارو از ۳۲ یا ۳۶ شروع میکنم ببینم دردام زودتر شروع شد شدید شد میرم بیمارستان دیگه هرچی خدا بخواد

دکتر که زایمان طبیعی انحام بده تو تهران و البته بیمازستان خوب معرفی میکنید؟

بیمارستان میلاد چطوری میشه نوبت گرفت کسایی که زایمان کردن اونجا راضی هستن؟

دکتر صابریان که ویبک انجام میدن اسم‌کوچکشون و  کدوم بیمارستانها هستن؟

من دومین زایمانم هسو طبیعی بوده قبلی اما جفتم جاموند و‌خونریزی شدید پس از زایمان ذلشتم که خون تزریق کردن بهم