سرچ کنی میاره. هم آموزش آنلاین داره هم آفلاین
خیلی اطراف خودمون سراغ مدارس مسجدمحور بودم. متاسفانه نزدیکما فعال نبودن. اگه مدارس مسجدمحور پیدا کنم میفرستم اونجا
پسرم کلاس اولش مدارس به اسم کرونا تعطیل بود و اجبارا مجازی بود. خییییلی سخت با شرایطش کنار اومد. میگفت اینکه مدرسه نیست! سر هر تکلیف نوشتنش خون دل خوردم! بعد که حضوری شد خودش دوس نداشت بره!
کلاس اولش خیییلی به من سخت گذشت و بعدشم باردارم شدم، اگه معلمش ۵ ماه آخر از من تکلیف میخواست دیگه نمیذاشتم بره مدرسه! از بس تحت فشار روحی بودم
خیییلی خانومی کرد و با شرایطم کنار اومد
و خداروشکر با تکلیف ننوشتن عملکرد بهتری ازش دیدم. پسرم از ترم ۲ دیگه تکلیف ننوشت. باردارم بودم. حضوری شد با معلم و مدرسه حرف زدیم فقط واسه ارزیابی میفرستادیمش
خداروشکر جزو بهترین بچه های کلاس بود
امسال پرونده شو گرفتیم بردیم جای آشنا که گیر ندن سر مشق و تکلیف
آرامش روحیش برام مهمتر از درسای بی فایده ی غیرهدفمنده!
پسرم روحیه خاص خودشو داره... و می بینمکه نرفتن به مدرسه خیلی براش بهتره. برعکس اکثریت بچه ها
مدرسه هم با وجود اینکه مذهبی بود منو به این نتیجه رسوند یا تربیت بچه های اغلب خونواده های مذهبی خیلی فرقی با خونواده های غیرمذهبی نداره. یا بچه ها کنار هم جوگیر میشن.. نمیدونم! به هر حال احساس خوبی به فضای آموزشیش نداشتم و تا زمانی که تهران زندگی می کنیم بچه هامو مدرسه نمیفرستم
مثلا چن سری پسرم دوس داشت جشن بره . با مادرا میرفتن. منم رفتم. مادرای چادری محجب! ولایتمدار. تحصیل کرده! یعد پسراشون ساسی مانکن میخوندن! یا رپ میخوندن و می رقصیدن!و باقی مادرا بدون هیچ نگرانی می خندیدن و دست میزدن!!!
بعد همین بچه ها سلام فرمانده رو هم میخوندن!!!!!
خداروشکر به خاطر مجازی بودن و ارتباط با کلاس و مادران فضای مدرسه دستم اومد وگرنه فریب ظاهر مذهبی مدرسه شونو میخوردم!
خیلیا میگن خب تا کی؟؟؟ بالاخره که باید وارد اجتماع بشه! مگه اجتماع فقط مدرسه س؟ نمیتونه بچه پا به پای پدرش داخل هیئت و مسجد و جمع خونواده های مذهبی اجتماعو درک کنه؟
یا مدام میگن چشم و گوشش بسته میمونه آفت داره!!! تو شهری مثل تهران که وقتی میری بیرون خانوما کل بدنشونو بیرون ریختن چشم و گوش کدوم بچه ای بسته میمونه؟؟؟
به هر حال تصمیم گرفتم جای دوستان و معلم، خودمون و افراد معتمد تغذیه کننده ی روحش باشیم تا معلم و همکلاسی!
ممکنه یه روزی پشیمون بشم... اما بازم دلم قرصه که واسه طهارت روح بچه م همه ی تلاشمو کردم
شایدم بین دوستام معلم خصوصی مجازی براش گرفتم. نمیدونم
در هرصورت نمیتونم با سیستم آموزش فاقد پرورش اسلامی کنار بیام