2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733724 بازدید | 90148 پست
اینایی که میگم افکار نشخوارشده ی ذهنمه فقط،  یه روز یه کلیپ دیدم، سگ های بودن که در دوران جنین ...

منم کلیپشو دیدم و فک کنم هنوز تو گوشیم دارمش

هیبرید سگ و قورباغه بود

چن مدل هیبرید انسان و حیوان رو هم دیدم

کمونیستا زمان جماهیر شوروی به دانش هیبرید انسان و میمون رسیدن و سال ها مشغول تستش بودن

و صهیونیستای امریکایی انگلیسی خیلی ساله تو کشورای افریقایی و مخصوصا رواندا از طریق واکسن به نتیجه بخش بودن هیبرید انسان و میمون رسیدن 

و هدفشون تولید انسان های تراریخته برای در اختیار گرفتن انسان هایی مطیع  با قدرت بدنی بالا بود

اما بعدها ترکیب انسان و هوش مصنوعی بیشتر مورد استقبال قرار گرفت و به نتایج موفقیت آمیزی هم رسیدن و الان کاملا بر اون‌سیطره علمی دارن و در سطح وسیع به صورت جدی تر در حال پیگیریه 

سال ها هالیوود به اسم فیلم های تخیلی عادیسازیش میکرد!

بعد کرونا خیلی صریح دارن ازش حرف میزنن

خیلی ساله شیطانی ترین بندهای سند ۲۰۳۰ توسط صهیونیستا تو چین و به کمک کمونیستا تست میشه و وقتی نتیجه بخش بود در باقی دنیا اجراییش میکنن

چن سال پیش انسان تغییر ژنتیک یافته و تراریخته تو چین متولد شد

و اخیرا تو ایران توسط پزشکا داره تبلیغ میشه!

همه ی بندهای سند ۲۰۳۰، توسعه شبکه فایوجی، واکسیناسیون  سیستم اعتبارسنجی اجتماعی ، یوآن دیجیتال، اینترنت اشیاء، حرامخواری و حشره خواری و استفاده از گوشت و غذای مصنوعی!، وابستگی غذایی مردم به دولت و...

همه در چین با موفقیت اجرا شده و الان در حال زمینه سازی برای اجرا در ایرانه

اینایی که میگم افکار نشخوارشده ی ذهنمه فقط،  یه روز یه کلیپ دیدم، سگ های بودن که در دوران جنین ...

جدای از کلام خداوند در قرآن که از تغییر خلقت الهی گفتن و اون رو دوستی با شیطان دونستن...

و حتی دستور به عدم دوستی با یهود و نصارا دادن...

یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا الْیَهُودَ وَ النَّصارى‏ أَوْلِیاءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِیاءُ بَعْضٍ وَ مَنْ یَتَوَلَّهُمْ مِنْکُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لا یَهْدِی الْقَوْمَ الظَّالِمینَ»

اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! یهود و نصارى را ولّى(دوست و تکیه ‏گاه) خود انتخاب نکنید! آنها اولیاى یکدیگرند و کسانى از شما که با آنان دوستى کنند از آنها هستند، خداوند جمعیّت ستم‌کار را هدایت نمی‌کند.

تو تورات هم به نقل از یوحنا آورده شده که انسان ها در آخرالزمان توسط شیطان نشاندار میشن!!!

حالا دوستان میگن اینا چه ربطی به طب نوین و کرونا و واکسن و... داره!!! 

حدود ۱۰۰ سال پیش شیطان در اهرام مصر، به آلیستر کراولی، پدربزرگ جورج بوش الهاماتی در حوزه های مختلف کرد با این هدف که شیاطین از بندی که از زمان حضرت سلیمان به اون دراومدن آزاد بشن و دوباره به زمین برگردن و بر انسان ها حاکم بشن...  و دستوراتش در کتابی به اسم شریعت جمع آوری شد!!!

این دستورات شد پایه ی شکل گیری جنگ ها و ایجاد علوم روز غربی مثل، علوم سیاسی، روانشناسی، جامعه شناسی، اقتصاد، پزشکی ، بهداشت و درمان و... و در قالب علوم و سبک زندگی جدید به همه ی دنیا عرضه شد

در حقیقت با حمایت از افراد شیطانی به اسم متفکر و نظریه پرداز، خواست و تفکرات شیطان رو نظریه پردازی کردن و به اسم علم به خورد جوامع دادن!

و بعدها سند ۲۰۳۰ و ۲۰۴۰ ، اسناد آب و هوایی، حقوق بشری و خیییلی از اسناد بین المللی رو بر پایه این الهامات نوشتن!!!! و در قالب سازمان های صهیونیستی به کشورها دیکته کردن و مهره هاشون با اسم سیاست لیبرالی یا کمونیستی اجراش میکنن! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حضرت آقا از زمان شیوع کرونا تا به امروز چندین بار حول یاری رسوندن شیاطین جنی به شیاطین انسی و بالعکس صحبت کردن!

اشاراتی که در نوع خودش بی نظیر بوده!

و اولیا صحبتایی حول شرایط قبل ظهور دارن که با صحبت دانشمندان و پزشکان روشنگر امریکایی حول تلاش صهیونیست ها برای تسلط شیاطین بر عالم یکیه! 

اولیا هم قبل ظهور رو شبیه ترین دوران به زمان حضرت سلیمان میدونن

روزای اول کرونا عده ای از پزشکای مطلع در امریکا پرده از پروژه ی کرونا برداشتن و از نقشه ی شوم صهیونیستا برای اجرای سند ۲۰۳۰ و ایجاد نظم نوین شیطانی به اسم کرونا گفتن

اسفند ۹۸ بود که من کلیپشو دیدم

همه ی اتفاقات این چن سال و انتهای هدف رو کامل توضیح دادن

اون وقت من میگفتم این پزشک دیگه چه توهمی داره!!! 

ولی بعدها هر بندی که اجرا شد فهمیدم راست گفت و ما در خوابیم!

روایت هم داریم قبل ظهور خورشید از شرق غروب و در غرب طلوع میکنه. که اولیا خورشید رو روح حق طلبی تفسیر کردن!!

اوایل کرونا ، ایران فیلم امریکا رو نشون‌میداد که با شنیدن خبر شیوع کرونا در حال خرید اسلحه و فشنگ بودن! کل شبکه ها و کانالای صدا و سیما از توحش امریکایی ها میگفتن!

ولی اون ها از سال ها قبل با مواضع سیاستمدارانشون و با پیگیری نظرات و مواضع شیاطین صهیونیستی مثل شوآب ، هراری، گیتس و افشاگری افراد دلسوز از توطئه ی شوم شیاطین مطلع شده بودن و میدونستن قراره بعد شیوع کرونا چه اتفاقی بیفته!!! مسلح شدن که هر زمان دولت قرنطینه و محدودیت و سیستم بردگی رو اجرا کرد وارد جنگ بشن و اجازه ندن نقشه هاشون اجرا بشه!

از طرف دیگه شبانه روز برای آگاهی مردم دنیا تلاش میکردن!

امریکا قلب روشنگری و مبارزه با شیطان در ایام کرونا و بعدش بود

از تحلیل علمی عوارض ماسک تا عدم ایزوله شدن ویروس کرونا و دروغ بودن وجودش ، افشای ثبت ویروس با کد عدد شیطان و به اسم گیتس، بررسی میکروسکوپی و دقیق تست های پی سی آر و انواع واکسن ها و...

و این موج آگاهی بخشی خیلی زود به کشورهای غربی رسید...

و ۱ سال اول کرونا روزی نبود که آلمان و انگلیس و خیلی از کشورا تظاهرات خیابونی نداشته باشن!

و همه ی این اخبار در ایران سانسور بود یا به ندرت به اسم تظاهرات دولتی بهش اشاره میشد!

بدون آشنایی با دشمنان امام زمان(عج) و روش های دشمنیشون، چطور میخوایم یاریگر امام باشیم و با دشمنانش تقابل کنیم؟؟؟

به هرکسی که اعتماد می کنیم در حقیقت با اون ها دوستی کردیم... این قاعده ی اسلامیه

میلیون ها نفر در امریکا با شیاطین صهیونیست و پروژه ی کرونا و ایجاد نظم نوین جنگیدن و گفتن هدفمون دفاع از خلقت خداوندی و تقابل با تراریخته سازی انسان ها و کمک به اومدن‌منجی عیسی مسیحه!!! 

و متاسفانه میلیون ها نفر عاشق امام زمان(عج) در شیعه خانه ی امام زمان(عج) همچنان در غفلتیم از اینکه کرونا چی بود!

هدفش چی بود؟ 

سند ۲۰۳۰ چیه؟ اجرا بشه چه اتفاقی می افته؟

کدوماش اجرا شده؟ مصداقش؟ 

و...

استاد بابایی ، استاد طب اسلامی و سنتی هستن و خیلی از بچه هایی که با مشکلات و آسیب های مغزی بعد واکسن ...

سلام رسا جان باحرفاتون کاملا موافقم،من سرپسرم همه واکسناش رو زدم که دچار رفلاکس خیلی شدید شد شیرم خشک شد و شیرخشک مصرف کرد پیش هرمتخصصی بردم گفت بعداز ۹ماه خوب میشه و داروهاشونم به هیچ نتیجه ای نرسید،کم خونی شدید گرفت که گفتن باید خون تزریق بشه بهش و کلی ترسوندن اما زیر بار نرفتم و با طب سنتی و دوبار مصرف داروی طب سنتی الحمدلله مشکلش برطرف شد،از طرفی باهر بار تزریق واکسنایِ نوزادیش رفلاکسش شدیدتر میشد که دیگه آخرین واکسنش رو نزدم چون خیلی بدبین شدم بهشون،رفلاکسش طوری بود که از دماغش میزد بیرون و حالت خفگی بهش دست میداد،خدامارو ببخشه  واقعا،سردخترم فقط واکسن بدو تولد زدن که کاش اونم ایستادگی میکردم نمیزدم،کمی رفلاکس و کولیک داشت اما اصلا بشدت پسرم نبود بعداز دوسه ماه کامل خوب شد و فقط از شیر خودم تغذیه کرد و الانم الحمدلله خوب و خوشه،سر پسر سومم که تازه زایمان کردم گفتم نمیخوام واکسن بدو تولد تزریق شه بهش کلی اومد حرف زدن و از مضرات عدم تزریق گفتن و گفتم نمیخوام هم خودم هم شوهرم تعهد دادیم تو بیمارستان و آخرش موقع ترخیص حدود ۳۰۰هزارتومان بابت تزریق نکردن واکسن ازمون گرفتن.فکر کن بخاطر واکسن نزدن پول گرفتن واقعا خنده داره.....

الهی وربی من لی غیرک
سلام عزیزم زیاد نگران نباش من سر دو تا بچه هام یکسره انقباض داشتم و الآنم دارم هر روز هم شدتش و تعدا ...

آره میدونم

سر دخترام خصوصا دومی هم همین جوری بودم

کاملا با شرایط آشنا هستم چون دختر دومیم رو با آمادگی کامل تمام تلاشم رو کردم که ویبک بشم که نشد

ولی نه اینکه شرایط ویبک ریسک پذیره و بعد دو تا سز هستش

همش یه نفر که مشکلی داره هی فکرهای منفی میاد سراغم

بند ناف دور گردنش، جفت بیاد پایین، موکونیوم کنه، ضربانش بیاد پایین، فشارم بره بالا،اکسیژنش بیاد پایین ووووو

بخور مرزنجوشم بذار ماه آخر الان هیچ کاری انجام نده. فقط مراقب تغذیه ت باش

بخور رو از دوم سوم تیر شروع میکنم

البته اگه قبلش برنامه هام رو جوجو بهم نریزه و نخواد زودتر به دنیا بیاد

اون دوتای قبلی که تا ثانیه های آخر جا خوش کرده بودن

سلام به همه ی دوستان تاپیک. تبریک به مامانهایی که این چند وقت زایمان داشتند و به سلامتی این مرحله ر ...

منم تا اول ماه ۴ ویار شدید داشتم 

به طوری که ۵ کیلو تو یه ماه کم کردم

ولی وقتی ویارم رفع شد توی دو ماه ۶ کیلو اضاف کردم و توی ماه رمضان دو کیلو 

ولی با بیشتر خوردن میوه و سبزی و کاهو و هویج و وووو اشتهام رو کنترل می کنم

الان هم که معده م جا نداره اصلا میلم به هیچی نمی کشه

فقط چون گشنه میشم و معده خالی باعث تهوعم میشه یه لقمه نون میخورم وگرنه همون رو هم میلم نمی کشه بخورم

ولی سر دخترام خیلی می خوردم ۱۳ کیلو اضافه کردم ولی خدا رو شکر دیابت بارداری نگرفتم

دوستم ۲۵ کیلو اضافه کرده بود دیابت بارداری گرفته بود دخترش شده بود ۴۷۰۰ که از توی کانال رد نمی شده دکتر سزارینش کرد

شما هم مواظب باش

دیابت یه چیزیه که اگه بهش مبتلابشی خلاصی ازش خیلی سخته 

سلام خانما یه سوال ،پسرم الان  هفت روزه هست ولی شبها بینیش کیپ میشه و به سختی نفس میکشه و شیر ...

دختر اول منم همین طوری بود

خودم آب نمک رقیق درست کرده بودم میریختم تو بینیش بعدهم که فضولات دماغش شل میشد و میومد پایین

نگران نباش

اینا رطوبات مغزه که از دماغش میاد بیرون

ما دخترم دارو دریافت کرد و اصلا شیر نمیخوره شیر خودمم تو این استرسا خشک شده فعلا ببلاک انتی رفلاکس گ ...

توی یه کانالی بود فکر کنم خیراندیش یا روازاده بود

نوشته بود رفلاکس معده نوزادان مال اینه که اسید معده شون میاد بالا و دریچه معده شون شله

مثل آدم بزرگا که ترش میکنن رطوبت معده میره بالا

و دکترا هم که اینا رو نمی فهمن میگن آلرژی داره و هزار تا دارو میدن که یک مشکل ساده بچه رو درمان کنن

استاد بابایی تحصیلاتشون چیه و دقیقا از کجا مدرک استادی رو دریافت کردن؟  خیلی دلم میگیره و در ع ...

آقای بابایی روحانی هستن و دنبال طب سنتی و اسلامی رو هم گرفتن و زیر نظر بزرگان طب سنتی و ایرانی شاگردی کردن 

وقتی ایشون با یک شرح حال ساده که دو سه تا سوال می کنه ازت می فهمه مشکلت چیه در صورتی که همین مشکل رو دکترای دیگه با آزمایش و سونو متوجه نمیشن یا اصلا قدر به درمانش نیستن

خوب معلومه مردم میرن زیر نظرش و بهش استاد هم میگن

حالا این استاد و دکتر و اینا لفظه

همین خیراندیش میدونید چه طوری شده ابن سینای ایران که دولت روحانی چندبار زندانیش کرده!!!!

میگه زنش ۱۰ سال به خاطر افسردگی توی مطب دکترا ویلون بوده و هی توی تیمارستان بستریش می کردن و زندگیش از هم پاشیده بوده که نمی دونم چی میشه که خودش میره دنبال درمانش از طریق طب سنتی که مشکل زنش رو با ۶ ماه با داروی گیاهی درمان میکنه

فکر کن ۱۰ سال کجا و ۶ ماه کجا!!!!!!

یا آقای تبریزیان اونم بچه ش سرطان داشته و هی شیمی درمانی و اینا

خودش میفته دنبال درمان بچه ش و با داروی گیاهی درمانش میکنه

انقده هستن مریض هایی که بیماری لاعلاج دارن و همین طب سنتی و اسلامی تونسته اونا رو درمان کنه

همین آقای ضیایی تو مشهد میان در خونه ش مریضی که ام اس داره سرطان و ناباروری ووووو با دو سه تا نسخه درمان میشن

انقده میات مطب آقای بابایی بچه شون اوتیسم داره که طب مدرن اصلا جوابی براش نداره با داروهای گیاهی کم کم علائم بهبود درشون دیده میشه

دختر من بند که بود خیلی سرفه های شدید می کرد

همون عفونت لوزه زده بود به ریه ش

بردیمش بندی ولی چون ریه ش عفونی شده بود بازم سرفه می کرد

بردمش دکتر اطفال

خانوم چرا بچه رو دیر آوردی این آسم شده و باید تا ۱۵ سالگی اسپری بزنه

سه تا اسپری نوشته بود که ۶ بار در روز بزنه

من که اصلا اسپری ها رو واسش استفاده نکردم

شانسمون آقای بابایی همون روزا اومد مشهد فقط یک دارو داد که شبها بهش بدم

چون قرصی بود پودرش می کردم می دادم با آب قورت میداد 

از شب دوم سرفه هاش کم شد سر یک هفته هم ریه هاش خوب شد

بچه ای که دکتره می گفت باید تا ۱۵ سالگی اسپری بزنه سر یک هفته کاملا خوب شد