2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733724 بازدید | 90148 پست

سلام به همگی . رستا جون دو روز دیگه هفته ۴۰ بارداری تموم میشه. تو هفته ۳۶ بچه حدود ۳ کیلو بود و سونو ضخامت رحمم خوب نبود ضخامتش کم بود ۲ میلی متر.  از اون به بعد نرفتم دکتر که سزارین نشم. میترسم وزن بچه خیلی بالا بره بچه اولم ۳ سال پیش سزارین نزدیک ۴ کیلو بود تو هفته ۳۸ . بخور مرزنجوش خوبه الان استفاده کنم ؟عنبرالنسا؟  یا منتظر بمونم دردها شروع بشه بعدا . ممنون عزیزم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی . رستا جون دو روز دیگه هفته ۴۰ بارداری تموم میشه. تو هفته ۳۶ بچه حدود ۳ کیلو بود و سونو ...

سلام 

من که تو‌۳۶ هفته رفتم سونو گفت ۲۹۰۰ آخر ۳۹ هفته زایمان کردم ، ۳۱۰۰ بود وزن بچه!!!

سلام  من که تو‌۳۶ هفته رفتم سونو گفت ۲۹۰۰ آخر ۳۹ هفته زایمان کردم ، ۳۱۰۰ بود وزن بچه!!!

اگه اینجور بشه که خیلی هم عالی . ولی بچه اول هم درشت بود نسبتا حالا توکل به خدا ببینیم چطور پیش میره 

سلام خانم من گلو درد دارم ماه هشتم هستم چیکار میتونم بکنم؟

آب نمک غرغره کن، لیمو تازه و عسل وآب ولرم شربت درست کن، سوپ و فرنی با نشاسته، دانه ی به و دمنوش به، من آویشن هم میخوردم شما اگه صلاح میدونی بخور

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
من بارداری دومم هس  بارداری اولم دوقلو داشتم یکی از قل ها ۶ هفته رشدش متوقف شد  یکی دیگه ...

عزیزم

ان شاالله این سری به زایمان راحت و بی دردسر داشته باشین و بسلامتی کوچولوتون رو بغل بگیرین 

دوستان کیا بچشون ریفلاکس داشت دارو اسامپرازول خورده یه دوره؟  یعد چی شده؟  من دکترش گفت دو ...

دختر من از ۲۰ روزگی دکتر براش تجویز کرد. روزی دوبار. هر سری یک سوم شاسه

علاوه بر اون قطره بینی هم گفت بریزم 

الان حدود ده روز خورده و بهتره. قرار شد تا دو هفته بهش بدم

دکتر گفت تو این دو هفته صد درصد خوب نمیشه ولی امیدوارم تو دو هفته تا ۷۰ درصد خوب بشه. 

سلام به همگی . رستا جون دو روز دیگه هفته ۴۰ بارداری تموم میشه. تو هفته ۳۶ بچه حدود ۳ کیلو بود و سونو ...

سلام عزیزم

درست متوجه نشدم

شما الان هفته ۴۰ هستید یا ۳۸؟

وقتی‌که سونو دادید بچه پایین بود؟ موقعیتش چطور بود؟

نظر دکتر در مورد ضخامت رحم و موضع بخیه ها چی بود؟

اکثر پزشکا میگن ۲ میل کمه و احتمال پارگی هست... ولی من تو سایتای خارجی دیدم اونو بد نمیدونن و خیلی از فاکتورا رو در کنارش می سنجن!

مثل میزان اضافه وزن مادر قبل و حین بارداری، وزن بچه، وضعیت دهانه رحم، افاسمان، عدم دخالت، نوع برش بخیه های رحم، میزان برش، علت سزارین قبلی و خیلی فاکتورای دیگه...

ولی خب ریسکش وجود داره

شما اگه مصممی شانستو واسه طبیعی امتحان کنی اولا با توکل و توسل خیلی بالا... واقعا متوسل شو و زایمانتو بسپر . صدقه بده. حرز به همراه داشته باش. و بعد منتظر بمون دردا بدون دخالت شروع بشه. و یکی باشه وضعیتتو کنترل کنه

شکم و کمر رو با روغن زیتون روغنمالی کن

دود کندر به رحم برسون

تا زمان زایمان چن سری هربار نیم ساعت داخل آبزن بشین و بعدش خودتو نشور و بذار مواد آبزن خودش خشک شه

(مواد جوشونده ی آبزن: ختمی، پنیرک، شنبلیه و تخم شنبلیه ، تخم شوید، تخم کتان، بابونه و گل محمدی) هرکدومو پیدا نکردی هم مساله ای نیست

سجده های طولانی، چهاردست و پا زیاد داشته باش

روی کیسه آب داغ زیاد بشین و به شکم و کمر بگیر

دمنوش چایی کوهی بخور

شیاف مغربی رو هم هربار، بالای ۵ عدد و عمیق بذار و بعدش چن ساعت درازکش باش

به هیچ عنوان هم لم‌نده و طاقباز نخواب و در هر حالی که هستی به سمت جلو خم شو. مخصوصا وقتی نشستی، شکمت با لبه صندلی، تخت ، مبل و... برخورد کنه

تجربه ای در مورد مرزنجوش ندارم ولی دوستان استفاده کردن گفتن خوبه

سلام خانم من گلو درد دارم ماه هشتم هستم چیکار میتونم بکنم؟

سلام

من واسه گلودرد پشت سر هم قرص ویتامین سی جویدنی تو دهنم میذاشتم و میک میزدم. قرصای سردم خوبن

به گلوم میرسید خیلی آروم میشد

غرغره مخلوط سرکه طبیعی+نمک طبیعی هم خیلی خوبه. جای سرکه میتونی از آبلیموی طبیعی و تازه استفاده کنی

واسه اینکه به سرفه نیفتی از همین حالا دمنوش ختمی، دونه به، پنیرک و... بخور که سینه ت نرم شه

اگه اینجور بشه که خیلی هم عالی . ولی بچه اول هم درشت بود نسبتا حالا توکل به خدا ببینیم چطور پیش میره ...

اگه وزن بچه هفته ۳۶ واقعا ۳ کیلو بوده، حدودا ۳۸۰۰_۳۷۰۰ متولد میشه

اگه وزن بچه هفته ۳۶ واقعا ۳ کیلو بوده، حدودا ۳۸۰۰_۳۷۰۰ متولد میشه

سلام رستا جان خوبی؟؟

یه سوال دارم 

امکان داره با خونریزی طوری که لخته های کوچک دفع میشه جنین تو شش هفته باقی بمونه؟ 

دکتر پروژسترون نداده گفته پنجاه پنجاه اگه نمونه و بخواد سقط بشه با شیاف به دردسر میفتی 

گفته فقط استراحت مطلق 

می‌خوام بدونم کسی تجربه اشو داره؟؟