خواهرم گلم میدونم درد کشیده ای. بهت حق میدم. اما بدون مشکل تحقیق و عدم تحقیق دیگران نیست. وگرنه دو تا زیست شناس مطرح جهانی داریم یکی طرفدار اینتلیجنت دیزاین و خدا باور. یکی از اهالی داروینیسم و خدا ناباور. خیلی اوقات اطلاعات یکسانی به افراد بشر داده میشه اما اینکه چه برداشتی از اطلاعات بشه، بستگی داره به فاکتور های مختلف. من چند تا از کلیپ ها و مطالب کانال واکسن رو شنیدم و خوندم. همون کانالی که زحمت میکشی داری توش مطالب رو بارگذاری میکنی. اما واقعا بنظرم در حدی معتبر نیستن که بشه بهش استناد کرد.
بنظر من حقیر، جهان رو وقتی اینقدر پیچیده و با سوء ظن نگاه میکنیم به همون نسبت دچار چالش میشیم. اساسا شما آمادگی پذیرش خطر رو داری. لزوما به اطلاعاتت برنمیگرده.
ریشه مشکلات نوزادی خیلی اوقات دقیقا تو مشکلات والدین هستش. یعنی یه چیزایی رو بچه به صورت ارثی دریافت میکنه. همیشه هم بلافاصله خودش رو نشون نمیده. وگرنه چرا توی یه خانواده سه نفره که من میشناسم فقط بچه وسطی آلرژی گرفت و شیر مادرش رو هم نتونست بخوره؟ چرا بچه قبل و بعد اینطور نشدن؟ یا ما توی خانوادمون اصلا این چیزارو نداریم. هممون هم واکسن زدیم به بچه هامون. میگم اصلا یعنی اصلاااا. حتی ریفلاکس و کولیک و این چیزارم بچه های من و خواهرم نداشتن.
چیپ گذاشتن و این حرفا، برای من کاملا دور از باوره.
یه خانمی که وسواس فکری گرفته بود دچار همین وسواس شده بود و میگفت یکی از نهاد های امنیتی داره این کار رو میکنه
باور کن ذهن، طبع و شرایط روحی و فکری شما مستعد پذیرش این مدل صحبتاست.
خیلی از حرفا بنظر من پروپاگانداست
ترور بیولوژیک وجود داره البته
اما این سبک تفکر تو کت من و امثال من نمیره.
شما حتی به راحتی روایات مهدوی رو تطبیق میدی. به راحتی حدیث کذب الوقاتون رو تفسیر میکنی. اصلا عجیبه. بنظر بنده که فقط دو سه سال حوزوی بودم، تفسیر روایات نیاز به دانش بالایی داره. حداقل شما برای این چنین تطبیقاتی باید به لغت عرب تا حدی مسلط باشی. حالا جاش نیست در این باره صحبت کنیم.
تا بوده روایات رو تطبیق میدادن. همین مرگ سفید رو به کرونا نسبت میدادن.
بعد از ماها هم تطبیق میدن.
اما اصل و اساس مهدویت چیز دیگه ایه.
استفاده از این جور روایات برای توجیه انواع ذهنیت های منفی، واقعا درست نیست. خصوصا روایاتی که جزء علائم حتمی ظهور هم نیستن.
هیچ وقت فکر نکن اونی که هم فکرت نیست اطلاعات کافی نداره. خود این استدلال دلیل بر اینه که به لحاظ منطقی دچار جهت گیری هستی.