2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733807 بازدید | 90151 پست
جاری من مامایه ازش در مورد ویبک که می پرسم میگه نه خطرناکه رحم پاره میشه و فلان میگم خوب یکی بیاد ...

جاری شما مثل دکترهای من حرف میزنع 

اونا هم همش میگن نمیشه خطرناکه ولی من دلم با طبیعیه ،🥺

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
جاری شما مثل دکترهای من حرف میزنع  اونا هم همش میگن نمیشه خطرناکه ولی من دلم با طبیعیه ،🥺

میدونی

همه چی به ذهن ما بر میگرده

امروزیا بهش می گن قانون جذب و انرژی و فلان

حدیث هست که میگه همیشه حسن ظن داشته باشید

یعنی به خدا اعتماد داشته باش

میگن هرچی سنگه مال پای لنگه

خوب اون لنگه همش به سنگ فکر میکنه که نصیبش میشه

شاید منم یکی از همون آدمای لنگ بودم 

که توی عمل بااینکه به ویبک فکر می کردم ولی توی ذهنم همش می گفتم نکنه سز بشم نکنه اینم موکونیوم دفع کنه که آخرش هم دخترم موکونیوم دفع کرد و سز شدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جاری شما مثل دکترهای من حرف میزنع  اونا هم همش میگن نمیشه خطرناکه ولی من دلم با طبیعیه ،🥺

خواهرمن بچه اولش نزدیک خونه شون مطب یه ماما بود که کارش خوب بود چون خود مامائه سرطان داشت نمی رفت بالا سر زائوهاش

ارجاعشون میداد به دکترایی که میشناخت

به خواهرم گفته بود

ببین توی زایمان همه هیچ کاره ن فقط خودتی و خدای خودت

اونی که باید درد بکشه و زور بزنه فقط خودتی

فرقی هم نمی کنه کی زایمانت رو بگیره

ماما باشه یا فلان دکتر

پسرش رو زایشگاه دولتی که زیر نظر علوم پزشکیه زایید

دخترش رو که اصلا زیر نظر هیچ کس نبود فقط دو بار سونو رفت یکی همون اوایلش یکی ماه ۶ رفت که فقط ببینه بچه ش چیه

دخترش رو هم رفت همون ام البنین زایید

ادامه خاطره زایمان البته دکتر گفت میخوای ظهر برو بیمارستان تا بهت سرم بزنن تا افطار زایمان کنی، ...

عزیییزم🥰

چقدر خوب و دقیق تعریف کردی🤗

بچه ی اولتون میشه یا دومی؟

خداروشکر که موفق به طبیعی شدی

قدمش سرشار از خیر و برکت ان شاءالله😇

راستش خجالت کشیدم خاطره ی مفصلتو دیدم 

بعد چن روز خاطره زایمانتو گذاشتی و من بعد ۶ ماه هنوز از زیر بارش طفره میرم🥴

سلام مامانا بچم بیشتریه ماهه شیرنمیخوره به زوربهش میدم چکارکنم هرجابردمش خوب نشد دلم میخوادسیر بشه ا ...

سلام عزیز

بچه ی شما چن ماهه س؟

یه سرچ کردم...شیر نخوردن ظاهرا از عوارض واکسن ۵ گانه س

اگه بعد واکسن اینطور شده، واسه بررسی دقیق تر پیگیری کنید

و دزای دیگه ی این واکسنو بهش تزریق نکنید!

۴ ماهگی، ۶ ماهگی ، ۱۸ ماهگی و ۶ سالگی هم تزریق میشه

حتما تخصصی پیگیری کنید...چون نوزادایی که با عوارض واکسن مواجهن ، با دزای بعدی درگیر عوارض بدتر و خدایی نکرده عوارض مغزی میشن

پس از این نظر حتما بررسی کنید

سه ماهشه یه ماه اینجوری شده قبلا خیلی اشتهاش خوب بود الان باقطره چکان به زورمیدم بهش

پس احتمالش هست بعد واکسن اینطور شده باشه. واکسن ۲ ماهگی رو بهش تزریق کردید؟

حتما در کنار مراجعه به فوق تخصص گوارش اطفال و نوزادان ، پیگیر درمان و دفع سموم از طریق طب اسلامی باشید و دزای بعد واکسنو بهش نزنید

خواهش میکنم جدی بگیرید

ان شاءالله فرزندتون همیشه سلامت باشه و عمر و عاقبتش به خیر... ولی تو پیج استاد بابایی کلی بچه با عوارض مغزی تحت درمانن که متاسفانه با وجود عوارض بعد واکسن ۲ ماهگی ، پدر و مادر واکسنای بعدشم تزریق کردن و به مغزشون زده

نمیخوام خدایی نکرده شما رو بترسونم... فقط میگم حواستونو جمع کنید

تو همین چن ماه شما دومین مادری هستید که تو همین تاپیک بچه ش بعد ۲ ماهگی اینطور شده! 

آخه مگه امکان داره به این سرعت لقاح انجام بشه وپریود نشین.خیلی عجیبه‌.هیچ چیز با اراده خدا غیر ممکن ...

اگه تا قبل موعد پریود تخمک گذاری انجام نشه، پروژسترون ترشح نمیشه و  به تبع ،جداره ی رحم هم ضخیم و آماده ی ریزش نمیشه و پریودم با تاخیر اتفاق می افته

در این شرایط فولیکولی که دیر رشد کرده قبل پریود آزاد بشه، بارداری اتفاق می افته

اره حتما فردا میزنم خدا خیرت بده دستت درد نکنه  ممکنه برای ویتامین آ ود باشه؟

ویتامین آ+د تشدید میکنه اما معمولا ایجاد کننده نیست

آ+د رو فعلا بهش ندید ببینید بهتر میشه؟

پسر من که قطره شو قطع کردم خیلی فرقی نکرد

با کارشناس طب اسلامی و طب سنتی هم مشورت کردم همشون میگفتن آلرژی شدید از عوارض واکسنه

گفتم نزدیم... بازم اصرار داشتن که از واکسنه

تا اینکه چن وقت بعدش بازوی پسرم جوش زد و فهمیدیم بله... زمانی که ۱۷ روزگی بستری شده، بخش ان آی سی یو بهش واکسن بدو تولدو تزریق کردن!!! 

و چقدر درگیر جای واکسن سلش شدیم

علامت بریچ بودن جنین چیه؟؟؟ حرکات جنین کجای شکم احساس میشه?؟؟ دیروز همه ش احساس می کردم زیر شکمم جم ...

پهلوها خالیه یا پر؟

زیر شکم سفته یا نرم ؟

سکسکه شو کجا حس میکنی؟

سلام عزیزم نه مشهد ک نمیتونم برم  ولی بنظرتون میتونم زایمان کنم مثلا ممکنه بخیه هام پاره بشن ...

سلام عزیزم

چرا نتونی؟ شما که یه بارم زایمان داشتی و وضعیت بهتری نسبت به ویبک اول ما داری

ماه ۸ سونو داپلر بده هم وضعیت خونرسانی بررسی بشه هم چسبنده نبودن جفت، ضخامت رحم و وضعیت بخیه ها

توکلت به خدا باشه... خلق خدا هیچ کاره ن

پزشک و ماما وسیله ن

شما بررسی های لازمو انجام بده... باقیشو تلاش کن و بسپر

ان شاءالله بهترینا برات اتفاق بیفته

دختر دومی خودم هم وقتی به دنیا اومد ساق پای راستش یه کجی خیلی کمی داشت که وقتی راه افتاد این کجی به ...

دخترتون چن سالشه؟ کجی پا کدوم قسمته؟

کجی پا با زانوبند و کفش مخصوص رفع میشه

اگه شرایطشو دارید تهران بیاریدش، اطلاعات کلینیک پای کودک رو برات بفرستم

میگن قبل ۹ سال با کفش و زانوبند درمان میشن

ارتوپدی که فوری میگه جراحی، دکتر نیست! کاسبه! جراحی روش کسب درآمدشه

خاله م بچه سومش وقتی به دنیا اومده بود بعد از یکی دو روز دیدم مچ پای رایتش به سمت داخل کجه بردنش ار ...

اره عزیزم.به همین دلیل بچه های که تا آخر بریچ می‌کنند باید بعد تولد حتما لگنشون بررسی بشه وحتی سونو میفرستند

ویتامین آ+د تشدید میکنه اما معمولا ایجاد کننده نیست آ+د رو فعلا بهش ندید ببینید بهتر میشه؟ پسر من ...

الان پسرمن ۱۴بایذ بریم برای واکسن دوماهگی یعنی نریم خواهر یا بریم سه کانه رو نزنم. الان چه کنم بهم بگو 🙏🙏🙏

ادامه خاطره زایمان البته دکتر گفت میخوای ظهر برو بیمارستان تا بهت سرم بزنن تا افطار زایمان کنی، ...

سلام عزیز. 

دوست داشتم خاطره ت رو. یاد جمله شهید آوینی افتادم "آرمانخواهی انسان مستلزم صبر بر رنج هاست. پس برادر خوبم برای جانبازی در راه آرمان ها یاد بگیر که در این سیاره رنج صبورترین انسان ها باشی" 

انگار منم داشتم باهات درد میکشیدم. چقدر درکت کردم وقتی گفتی بی جون شدی و توان ناله بلند هم نداشتی.

ان شاء الله خیر دسته گلت رو ببینی. 

ما رو هم دعا کن. حتماااااااا بگو این باران بیچاره گناه داره، زود زایمان کنه این دفعه (به سلامت البته) 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست