2777
2789
عنوان

تازگیا یه چیزی فهمیدم

134 بازدید | 9 پست

حس میکنم دخترم و بچه داداشم همو دوست دارن

چیکار کنم 

بگم دست برداره از کاراش؟ 

همش هر وقت خونه مامانم میریم این دوتا خرس گنده با همن

در حدی که به هرکی بگی سارا و علی میگن دوتا مرغ عاشق😂

دخترم ۱۳ سالشه بچه داداشم ۱۵ سالش

کاراشون خنده داره انگار نامزدن 

من چون دقیق چیزی نمیدونم به باباش نگفتم 

ولی میدونم یه علاقه ای بینشون هست 

من خودم از ازدواج فامیلی خوشم نمیاد ولی زن داداشم اینا بچه هم که بودن میگفت این دوتا برا همن 

واقعا خسته شدم بعضی وقتا عصابمو خورد میکنه همش یا تو حیاطن یا تو کوچه دارن حرف میزنن 

منتظر یه فرصتن که دوتایی یواشکی برن تو حیاط

دخترت رو هر چ سریعتر اگاه کن ک هر چیز ب وقتش

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🤣😂مبارکه

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
دخترت رو هر چ سریعتر اگاه کن ک هر چیز ب وقتش

اینجور نیس که الان بخواد ازددواج کنه مگه*** ولی من و شوهرمم خودمون از بچگی عاشق هم بودیم

الانم دوتا بچه داریم مگه عیبی داره 

ولی اینکه اخه خیلی ضایع بازی در میارن رو مخه 

سنشون مناسب این مورد نیست هیجانی رفتار میکنن  .مراقب باش ک پشیمون نشن بعدش 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

یعنی چی؟

یعنی خیلی بچن واسه این صحبتا .دختر شما الان باید حواسش ب درس و مشقش باشه البته مث اینکه خودتون مشکلی ندارین با این موضوع؟ 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

یعنی خیلی بچن واسه این صحبتا .دختر شما الان باید حواسش ب درس و مشقش باشه البته مث اینکه خودتون مشکلی ...

وقتی درسش خوبه چرا باید مشکلی داشته باشم

بعدم یجوری میگین انگار همش دارن همو میبینن 

من کرجم مادرم سنندج 

۲۰ روز یه بار بزور میریم خونشون همو میبینن 

تو گوشی هم که دخترم تبلت داره سیمکارت خور نیس

وقتی درسش خوبه چرا باید مشکلی داشته باشمبعدم یجوری میگین انگار همش دارن همو میبینن من کرجم مادرم سنن ...

عجب 😑😑😑