2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
  rasta10@ سلام خانم ها وقت تون بخیر من از زایمان قبلی تقریبا دوسال و ۷ ماه میگذره و مشه ...

سلام عزیزم

دوسال و ۷ ماه کمه!!!؟؟؟؟؟

من با ۱۴ ماه فاصله ویبک کردم به لطف خدا

شما که دیگه خیلی مناسبی

اصلا بد به دلت راه نده و بسپار به خدا

ان شاءالله که به خیر و خوبی و سلامتی موفق میشی

خیلی ممنون که جامع و کامل توضیح دادی. اتفاقا خیلی خوبه که همه نکات گفته بشه. ما همیشه تا بوده و بوده ...

سلامت باشید عزیزم ، من شخصا از خ صابریان راضی بودم و مجدد پیششون میرم،  ولی دکتر نظری که تازه همکاری می کنن فکر می کنم بهتر باشن .

ای کاش دکترهای خوب هم همکاری با ماما ها رو قبول می کردن و فکر نمیکردن براشون کم تجربگی محسوب میشه ، چون واقعا خودشون نمیرسن خیلی زمان بذارن معمولا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم اگه شیرمادر میخوره، هیچ مدل لبنیاتی مصرف نکن.  مصرف حبوبات، سبزیجات خام و میوه های ...

سلام عزیزم،ممنونم،خدا خیرت بده،فقط کمی لبنیات می‌خوردم که اونم دیگه نمی‌خورم🥴🥴

اره پریود  پریود منظمه  تخمک گذاری هم نمیدونم کیت نزاشتم تا حالا ببینم دارم یان  مت ...

سلام عزیز

الان روز چند پریودی؟ و فاصله ۲ پریودت چند روزه؟

کیت تخمک گذاری مدیکور بگیر. خیلی دقیقه. ببین تخمک گذاری داری یا نه. واسه هر ماه ۲ بسته کفایت میکنه

داروخونه ها کیت رو گرون میدن. اینترنتی یا از باسلام بخر

عزیز ... همسرت تست دادن؟ شرایطشون نرماله؟

واسه سن و شرایط شما کلومفین تجویز خوبی نیست. بهتره با همون متفورمین پیش بری. البته نمونه خارجیش، گلوکوفاژ به نظرم بهتره

وقتی شرایط خوبی داری کلومفین هورموناتو به هم می ریزه و احتمال لکه بینی بعد بارداری و لزوم استراحت یا حتی سقط رو زیاد میکنه

واسه پاکسازی رحم و بهبود عملکرد رحم و تخمدان تحت نظر طب اسلامی باش

واقعا یه دنیا ممنون ازتون که بی توجه رد نشدید و برام وقت گذاشتید.🙏🏻🙏🏻🙏🏻 والا دکترم هردو رو می ...

خواهش میکنم عزیز

سعی کن ساعات شلوغ به بیمارستان زنگ نزنی

باید از حسابداری بیمارستان هزینه ها رو بپرسی. اونا با توجه به بیمه هزینه رو میگن

شاید طرف از یه مادر با یه بیمه دیگه پرسیده ولی بیمه خودش چیز دیگه ای بوده! 

ساعات خلوت بیمارستان به حسابداری زنگ بزن. حسابداری ساعات ترخیص خیلی شلوغ میشه

rasta10@ سلام خانم ها وقت تون بخیر من از زایمان قبلی تقریبا دوسال و ۷ ماه میگذره و مشه ...

سلام عزیزم

اگه شما فقط یه مرتبه سزارین شدی، فاصله ی زایمانت خیلی هم خوبه

دردی از ناحیه بخیه هات نداری؟ حرکات بچه خوبه؟

شرایط خاصی مثل دیابت، فشارخون و..‌ داری که گفتن نمیتونی؟؟؟

اگه شرایطت خوبه اصلا نگران نباش!  من فاصله ویبک اولم دقیقه ۲/۵ سال بود

خیلی از بچه های تاپیک با کمتر از این فاصله م ویبک شدن و خداروشکر هیچکدوم مشکلی نداشتن

اگه درد بخیه نداری، اصلا بی خیال نشو... 

قرص گل رز مغربی و اپلیکاتور از داروخونه بگیر و هر شب ۱۰۰۰ میل خیلی عمیق شیاف کن. طوری که اپلیکاتور کامل وارد شه‌ . از هفته ۳۹ تعداد و دفعاتشو بیشتر کن

داروی زایمان آسان هم بگیر و به صورت روزانه مصرف کن

از هفته ۳۹ میتونی از آبزن و بخورم استفاده کنی

رابطه داشته باشید. در حالتی که به کیسه آبت فشار نیاد

نرمشای بارداری رو انجام بده. پیاده روی مستمر و آرام

طاقباز نخواب. لم نده و حرکات تند و جهشی نداشته باش

ترشی، مواد خیلی سرد و قابض مصرف نکن. 

اگه یبوست داری با روغن زیتون و ملین ها خیلی سریع رفع کن. تا زمان زایمان اصلا نباید یبوست داشته باشی

با همه وعده های غذاییت سبزی مصرف کن که بدنت سرد نشه

هر روز ناشتا خاکشیر+روغن بادوم بخور و صبحانه ارده شیره

شب هام قبل خواب اول شکم و کمر رو روغنمالی کن بعد شیاف بذار

وقتی شما بری بیمارستان خصوصی اونا در هر صورت وظیفه دارن متخصص بیهوشی رو برات هماهنگ کنن! به نظرم به ...

ببخشید رستاجان مواد قابض مثل چیا مثلا؟ منظورتون از لم دادن تکیه دادنه؟ و اینکه اطراف واژنم خیلی متورم شده و درد داره حالا نمیدونم طبیعیه یا نه! دو روزم هست که دلپیچه و اسهال گرفتم انقدر رفتم دستشویی عضلات واژن و مقعد و همه جام درد میکنه😣

عزیز... این پزشکا همشون مشهد ویبک قبول میکنن... اینکه جز دکتر آیتی کدوم حمایت بهتری دارن ما نمیدونیم

تحقیق کردید و به نتیجه رسیدید با ما به اشتراک بذارید واسه استفاده دوستان

البته یکی از دوستان تاپیک بود با یه پزشک دیگه ویبک شده بود‌ و خیلی راضی بود صفحات قبل تاپیکو بگردید... تا حدود ۵۰ صفحه بهش می رسید

🔹دکتر تارا

🔹دکتر اکرم جنابی

🔹دکتر انبیایی

🔹دکتر آیتی

🔹دکتر سیده قدسیه علوی

🔹دکتر صالحی

🔹دکتر علوی

🔹دکتر کبریایی

🔹دکتر اعلمی

🔹دکتر موقر مقدم

🔹دکتر بیجاری

🔹دکتر فریده انصاری

الحمدلله خوبن خداروشکر که سومی رو هم موفق شدی خیلی خوشحال شدم حالا من شاید سومی رو بیارم😂😂😂

ممنونم

به سلامتی ان شاءالله... 

بارداری؟ یا صرفا قصدشو داری؟😉

سلام عزیزم،ممنونم،خدا خیرت بده،فقط کمی لبنیات می‌خوردم که اونم دیگه نمی‌خورم🥴🥴

لبنیات اصلا خوب نیست. روغن گاوی خوبه البته... سعی کن تو تغذیه ت جاش بدی

سلام عزیز الان روز چند پریودی؟ و فاصله ۲ پریودت چند روزه؟ کیت تخمک گذاری مدیکور بگیر. خیلی دقیقه. ...

سلام رستا خانوم من تازه باردارشدن میشه منو راهنمایی کنید چی مفید هست وچه مواد غذایی مضر

ببخشید رستاجان مواد قابض مثل چیا مثلا؟ منظورتون از لم دادن تکیه دادنه؟ و اینکه اطراف واژنم خیلی متور ...

هرچیزی که باعث یبوست میشه یا گس مزه ست قابضه

ممکنه یه سری مواد خوراکی طبعشون هم گرم باشه اما قابض باشن مثل فندق، گردو، تا حدی پسته

سایر قابض ها... به ترش، سیب ترش، موز نارس، آلو، مرکبات ترش(تقریبا)، خرمالو، انار ترش

کاهو، کلم، خیار و...

معمولا گس مزه ها و موادی که بعد خوردن ایجاد حالت خاصی داخل دهان کنن، قابضن

در مجموع ۲ گروه از قابض ها پرهیز شه... مواد خیلی سرد و ترشیجات(سرکه قابضه)

بین لبنیات ها هم اکثرشون سردن ولی کشک سرد و خشک و قابضه

از ماه ۷ به بعد بهتره مصرف قابض ها محدود بشه

چون باعث سفتی ماهیچه ها و سختی درد زایمان و کندی پیشرفت دهانه رحم میشه

ببخشید رستاجان مواد قابض مثل چیا مثلا؟ منظورتون از لم دادن تکیه دادنه؟ و اینکه اطراف واژنم خیلی متور ...

لم دادن به پشت دراز کشیدنه

نه به پشت دراز بکش و استراحت کن نه به پشت بخواب

چون تو این حالت خونرسانی تضعیف میشه و احتمال بریچ شدن بچه، پیچیدن بند ناف و بالا رفتن فشارخون مادر برای بهبود خونرسانی هست

به پهلوها بخواب و استراحت کن. مخصوصا پهلوی چپ

سلام چه تاپیک خوبی من خیلی دوست داشتم ویبک داشته باشم اما هم بچه ام بریچه و هم اینکه دکتر ابدا قبول نکرد و گفت باید با رضایت خودت بستری بشی و منم شیفتم نباشه نمیام سر زایمانت. نه سال هم از سزارینم گذشته

همتا اسم خـودمه♥