2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همین کار و کردم .اما بیشتر تاپیک ها مال سال‌های قبله .من تجربه امسال و میخواستم ،تاپیک م زدم کسی ...

تا جایی که من سرچ کردم و دستم اومد بلوک زایمان هردو بیمارستان اتاق LDR و خصوصی و امکانات مورد نیاز برای استفاده مادر و تسهیل زایمان طبیعی رو دارن. امکان زایمان در آب و زایمان با اپیدورال و بیحسی فراهمه.‌.‌‌. و در هردو بیمارستان امکان حضور همسر در اتاق زایمان هست.‌‌.. البته زایمان طبیعی

حالا اینکه واسه شما کدوم بهتره، اول به بیمه تون برمیگرده و بعدش نظر پزشک

واسه پوشش بیمه که باید با حسابداری بیمارستان تماس بگیری 

واسه انتخاب بیمارستان هم اگه پزشک شما هردو بیمارستان رو میره بهتر میدونه کدومشون با مادر رفتار بهتری دارن 

من ۱۵ آذر زایمان کردم ، از خانم صابریان و بیمارستان پارسیان خیلی راضی بودم . خ علیزاده بی حوصله بود ...

خیلی ممنون که جامع و کامل توضیح دادی. اتفاقا خیلی خوبه که همه نکات گفته بشه. ما همیشه تا بوده و بوده از خانم صابریان رضایت دیدیم. ولی درباره موارد خاصی مثل شما نه خودشون تو کانال توضیحی داده بودن نه جایی حرفی زده میشه. به هرحال تو پروسه ویبک دکتر هم جایگاه خودشو داره و نمیشه کامل بی خیالش شد. 

خدا بچه های گلتو برای امام زمان حفظ کنه ان شاءالله🌸🌸

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954

سلام،رستا جون و مامان های گل،ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم ولی واقعا خیلی دارم اذیت میشم.دخترم الان چهار ماهش شده،به شدت تو خواب شب به خودش میپیچه و نفخ داره،من رعایت میکنم،عرق نعنا میخورم،شکمش رو در روز دو سه بار با روغن ماساژ میدم ولی تا شب میشه نفخ میاد سراغش،چهار ماهه خواب شب ندارم،با چشم بسته جیغ میزنه و گریه میکنه.واقعا اگر راهکاری دارید ممنون میشم.

سلام خوبی دخترم سه سال و سه ماهس از برج هفت تاحالااقدام کردم به بارداری 

تا حالا باردار نشدم چیکار کنم زوتر بارداربشم دکتر بهم متفورمین داد چون چندتا کیست ریز داشتم 

بارداری اولم بهم کلومیفن داد 

الان نداد گفت سنت کمه22سالمه تایکسال متفورمین مصرف کت اگه نشدی بیا 

من میخوام زودتر بارداربشم هم پسر چیکار کنم پسر بارداربشم

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
سلام،رستا جون و مامان های گل،ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم ولی واقعا خیلی دارم اذیت میشم.دخترم الا ...

سلام عزیزم

اگه شیرمادر میخوره، هیچ مدل لبنیاتی مصرف نکن. 

مصرف حبوبات، سبزیجات خام و میوه های نفاخ رو محدود کن

جای عرق نعناع، دمنوش زیره+رازیانه+شوید دم کن بخور

دقت کن ببین رفلاکس نداره یا علائم رفلاکس پنهان؟

این موارد رو هم رعایت کن

https://shiateb.com/pages/?current=viewdoc&langid=1&sel=960

ان شاءالله خیلی زود خوب شه

سلام خوبی دخترم سه سال و سه ماهس از برج هفت تاحالااقدام کردم به بارداری  تا حالا باردار نشدم چ ...

سلام عزیزم

پریودات منظمه؟  

مطمئنی این چن ماه تخمک گذاری داشتی؟

سلام عزیزم پریودات منظمه؟   مطمئنی این چن ماه تخمک گذاری داشتی؟

اره پریود  پریود منظمه 

تخمک گذاری هم نمیدونم کیت نزاشتم تا حالا ببینم دارم یان 

متفورمین هم تاحالا یک و نیم ورق خوردم

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
تا جایی که من سرچ کردم و دستم اومد بلوک زایمان هردو بیمارستان اتاق LDR و خصوصی و امکانات مورد نیاز ب ...

واقعا یه دنیا ممنون ازتون که بی توجه رد نشدید و برام وقت گذاشتید.🙏🏻🙏🏻🙏🏻

والا دکترم هردو رو میره ‌گفت هردوش خوبن.اما من تو چندجا دیدم طرف مثلا سزارین و پرسیده بود گفته بود ۱۵اما موقع ترخیص۲۳شده بود .بخاطر همین میخواستم کسی که رفته و دیده رو ازش بپرسم که حقیقت داره ؟؟؟

دیروز هرچقدر زنگ زدم بیمارستان کسی گوشی رو برنداشت☹️☹️☹️

rasta10@

سلام خانم ها وقت تون بخیر
من از زایمان قبلی تقریبا دوسال و ۷ ماه میگذره و مشهد هستم
هفته ۳۷ هستم و میدونم دکتر آیتی ویبک انجام میدن اما بیمارستانی که میرن حدود ۱۵ هزینه اش میشه و برای من که همسرم دانشجو هستن خیلی سخته
امروز زنگ زدم به یکی از ماما هایی که بیمارستان دولتی میره تو همین تاپیک معرفی کرده بودن اعظم سعید باغی  و ویبک هم انجام داده بوده میگه فاصله بچه هات کمه
بیخیال ویبک شو که تازه معلوم نیست بتونی یا نه چون ۵۰ پنجاه من جای تو بودم میرم همون دولتی رایگان سزارین میکردم(چون بیمه تامین اجتماعی دارم)اینهمهول بدم خصوصی و اگه نشه چی چون فاصله شون خیلی کمه  اونهمه پول و حیف میکنی که چی

وای بچه ها چیکار کنم ؟
زد ته دلم و خالی کرد
دلم خیلی غصه دار شد

سلام عزیزم. خوبی؟ بله عزیزم. شما رو یادمه. بچه هات خوبن؟ بله. به لطف خدا سومی رو هم ویبک شدم

الحمدلله خوبن

خداروشکر که سومی رو هم موفق شدی

خیلی خوشحال شدم

حالا من شاید سومی رو بیارم😂😂😂

منم میخوام باردار بشم پسرم ۹ماهشه میترسم فاصلش اگه کم باشه نتونم ویبک کنم شما فعالیت داشتین تو باردا ...

سلام عزیزم

نمیدونم منظورتون از فعالیت چیه

اما تو بارداری دومم خب یه بچه کوچولو داشتم که خیلی بهم نیاز داشت و دائم در حال مراقبت بودم

وقت سر خاروندن نداشتم😂

من تو بارداری هام کلا موهامو کوتاه میکنم که حمام رفتنم طول نکشه 🤣

فقط یه مادر که بچه های زیر دو سال داشته باشه حرف منو میفهمه😅

خلاصه که کم کار نمیکردم